Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


''Εμβόλιμη'' αγωνιστική περιλαμβάνει το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, με την διεξαγωγή της την Τετάρτη 9/2/11. Μέτριες οι προβλέψεις μας την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά είχαμε προαναγγείλει ότι υπήρχαν αρκετά δύσκολα παιχνίδια. Για να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε στους αγώνες της Τετάρτης.

ΑΠΟ Αρόης-Πανιώνιος/Αχιλλέας
Μεγάλο διπλό σημείωσε ο Πανιώνιος/Αχιλλεάς μέσα στην έδρα της Θύελλας Αιγίου. Θα καταφέρει να συνεχίσει με ένα 2ο σερί νικητήριο παιχνίδι? (2)
Λέων Αλισσού-Δόξα Παραλίας
Το πάλεψε ο Λέων μέσα στο Φαραί αλλά τελικά δεν τα κατάφερε αφού δέχτηκε γκόλ λίγο πριν το τέλος. Αντίθετα η Δόξα συνέχισε το σερί της και διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας (2)
Απόλλων Εγλυκάδας-Θύελλα Αιγίου
‘’Μονόδρομος’’ θεωρείται η νίκη για τον Απόλλωνα μετά τα δύο συνεχόμενα χαμένα παιχνίδια. Ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν είναι για την ομάδα του Χρήστου Ακαρέπη. Η λογική λέει ότι θα τα καταφέρει. (1)
Ρωμανός-Φαραϊκός
Σε ‘’τραγική’’ κατάσταση ο Ρωμανός έφτασε τις 11 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και σπάει κάθε αρνητικό ρεκόρ. Όσο αντέχει πάντως τα παλεύει τα παιχνίδια. Είναι ικανός να πάρει κάτι θετικό από τον Φαραικό ο οποίος δεν είναι και στα καλυτερά του? (Χ2)
Άρης Πατρών-Λιμνοχώρι
Το ντέρμπυ της αγωνιστικής. Δύο ομάδες που ισοβαθμούν στην 3η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς. Ντέρμπυ δύσκολο για προγνωστικά (12)
Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Ολυμπιακός Πατρών
Έχασε στο ‘’πάρα πέντε’’ η Αναγέννηση την ευκαιρία να πετύχει ένα πολύ καλό διπλό μέσα στους Πετεινούς, αφού ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Έχει πάντως τα ‘’φόντα’’ να κερδίσει τον Ολυμπιακό (1)
Αιγιέας/Άρης-Θύελλα Σκιαδά
Δύσκολη έξοδος για τους ‘’πρωτοπόρους’’ που δείχνουν μια μικρή αστάθεια σε παιχνίδια όπως αυτό. Ο Αιγέας/Άρης είναι ένα ερωτηματικό στο πρωτάθλημα, ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο (Χ2)
Πείρος Ισώματος-Πετεινοί 
Άλλο ένα καλό παιχνίδι της αγωνιστικής ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν 1 βαθμό διαφορά. Μετά από αυτό το καταπληκτικό σερί του Πείρου στην έδρα του, υπάρχει κανείς που θα ποντάρει εναντίον του? (1)
Αμπελόκηποι-Άγιος Δημήτριος
Σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα των Αμπελοκήπων στα τελευταία παιχνίδια, δείχνει ότι δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στον Άγιο Δημήτριο που σκοράρει πολύ δύσκολα (1)


8/9 ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: