Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ....ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΑ!


Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011, Γήπεδο Λιμνοχωρίου, Ώρα 15.30
Λιμνοχώρι-Απόλλων Εγλυκάδας 2-1
 (43' πεν. Δημητρόπουλος, 47' Χ. Δελδήμος / 60' Ραμόπουλος)
Αποβολή : 85' Ανδριακόπουλος
Διαιτητής : Λαγός

Ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Λιμνοχωρίου. Το Λιμνοχώρι ήταν ο μεγάλος νικητής με 2-1 αλλά ο Απόλλων ήταν αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις, ειδικά στο β' μέρος στο οποίο και πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση. Δυστυχώς όμως για την ομάδα της Εγλυκάδας, δύο αμυντικά ''παιδιαριώδη'' λάθη, η μεγάλη ατυχία σε πολλές κλασικές ευκαιρίες και ο κ. Λαγός, δεν της έδωσαν ούτε ένα βαθμό και την ανάγκασαν να φύγει ηττημένη για δεύτερο σερί παιχνίδι από τον αγωνιστικό χώρο.
Το Λιμνοχώρι ήταν αυτό που απείλησε πρώτο στο παιχνίδι με σούτ στο 5' του Χρήστου Δελδήμου που απέκρουσε έυκολα ο Αγοράκης. Ο Απόλλων απάντησε με μια κλασική ευκαιρία στο 15', όταν ο Ραμόπουλος σε τετ α τετ νικήθηκε από τον Παπαδημητρίου, ο οποίος κράτησε το 0-0. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Γιαννόπουλο στο 20' και την κεφαλιά του από φάουλ του Σ. Κυριτόπουλου να περνάει ελάχιστα άουτ. Το Λιμνοχώρι έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία στο 25' όταν ο Κώστας Βέρρας με έξοχη μπαλιά βρήκε ελέυθερο τον Χρήστο Δελδήμο ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του. Στο 30' έγινε η φάση που ο Απόλλων φωνάζει για μια καθαρή ανατροπή του Χριστόπουλου από τον Αγγελόπουλο με τον κ. Λαγό να λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Συγκεκριμένα ο Σουγλέρης έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Χριστόπουλος στόπαρε την μπάλα με τον Αγγελόπουλο να τον πετάει στο έδαφος την ώρα που επιχειρούσε το σούτ. Ο κ. Λαγός ''έκλεισε'' τα μάτια και έδειξε την συνέχεια του παιχνιδιού.
Αντίθετα, στο 43' είδε πολύ ''άνετα'' το χέρι του Τσιντώνη σε προσπάθεια να διώξει την μπαλα και υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Και για να μην τον αδικούμε μιλάμε για ένα πεντακάθαρο πέναλντυ και εδώ. Αλλά.....εδώ έβλεπε καλύτερα!. Τέλος πάντων! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημητρόπουλος ο οποίος έστειλε την μπάλα στον ουρανό του τέρματος και τον Αγοράκη στην άλλη γωνία, γράφοντας το 1-0.
Στο β' μέρος το Λιμνοχώρι κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Χ. Δελδήμο στο 47' μετά από ένα ''παιδιαριώδες'' λάθος του Κ. Αβραμόπουλου που άφησε την μπάλα να γλιστρήσει και να περάσει από πάνω του, βγάζοντας σε πλεονεκτική θέση τον έμπειρο επιθετικό του Λιμνοχωρίου που δεν δυσκολεύτηκε να κρεμάσει τον Αγοράκη. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Απόλλων πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Το Λιμνοχώρι είναι αυτό που αμύνεται και με την ανοχή του κ. Λαγού για κάρτες σε πολλά μαρκαρίσματα επάνω στους επιθετικούς του Απόλλωνα και περισσότερο στον Σουγλέρη. Στο 52' ο Σπύρος Κυριτόπουλος χάνει τεράστια ευκαιρία με κεφαλιά σε κενό τέρμα να μειώσει. Στο 56' ο Παναγόπουλος πλασάρει τον Παπαδημητρίου με τον τερματοφύλακα του Λιμνοχωρίου να απεκρούει λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Στο 60' ο Απόλλων καταφέρνει να μειώσει σε 2-1 με τον Ραμόπουλο να πλασάρει έυστοχα από την μικρή περιοχή τον Παπαδημητρίου, δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον και πάλι στο παιχνίδι. Το Λιμνοχώρι απαντά στο 62' με τον Δημητρόπουλο να σουτάρει και τον Αγοράκη να απεκρούει σε κόρνερ. Αυτή είναι και η μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων στο β' μέρος, αφού ο Απόλλων κυριάρχησε εξ' ολοκλήρου σε αυτό. Στο 70' είναι η σειρά του Παναγόπουλου να χάσει εξ επαφής την κεφαλιά από γύρισμα του Ραμόπουλου και στο 78' η σειρά του Σουγλέρη να μην μπορεί να νικήσει τον Παπαδημητρίου σε σούτ έξω από την περιοχή. Νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Ραμόπουλο στο 85' να  περνάει έξοχα τους αμυντικούς του Λιμνοχωρίου αλλά απέναντι από τον Παπαδημητρίου  να πασάρει λανθασμένα αντί να σουτάρει στον Σουγλέρη. Και επειδή ο Απόλλων πίεζε πολύ για την ισοφάριση, ο κ. Λαγός αποφάσισε να τον αφήσει με 10 ποδοσφαιριστές, μήπως....και γίνει η ''στραβή''. Συγκεκριμένα σε ενέργεια του Κώστα Βέρρα από αριστερά, ο Ανδριακόπουλος επιχείρησε τάκλιν στο οποίο αρχικά βρίσκει μπάλα και κατόπιν πόδια. Και μιλάμε για ένα τάκλιν που δεν ήταν καν φάουλ, πόσο μάλλον κάρτα. Και όμως για αυτή του την ενέργεια αντίκρησε την 2η κίτρινη κάρτα και την αποβολή του από το παιχνίδι, την στιγμή που οι αμυντικοί του Λιμνοχωρίου έχουν κάνει αρκετά φάουλ χωρίς να δούν ούτε καν μια κάρτα. Κάπως έτσι λοιπόν, όσο και αν ο Απόλλων προσπάθησε, έφυγε με κατεβασμένο κεφάλι για 2ο σερί παιχνίδι από το γήπεδο.
Όπως είπαμε, η διαιτησία του κ. Λαγού ήταν με αρκετά λάθη. Δυστυχώς ενώ έχουμε πεί ότι δεν θέλουμε να ασχολούμαστε με τους διαιτητές, αυτοί τελικά μας αναγκάζουν σήμερα να το κάνουμε. Και δεν σημαίνει ότι επειδή οι ποδοσφαιριστές μας προσπαθούν να είναι κύριοι μέσα στο παιχνίδι και η διοίκηση μας δεν ασχολείται με την διαιτησία, πρέπει να το εκμεταλλέυονται και να αδικούν την ομάδα μας σε παιχνίδια που αξίζει να πάρει ένα αποτέλεσμα. Σήμερα λοιπόν ο Απόλλων άξιζε κάτι καλύτερο και ο κ. Λαγός του το στέρησε. Αδικία είχαμε και στο προηγούμενο ντέρμπυ με την Θύελλα Σκιαδά που το 1ο τέρμα της προέρχεται από πεντακάθαρο χέρι του Κουλογιάννη (εξάλλου υπήρξε και αποδεικτικό βίντεο για αυτό). Όμως η απόδοση της ομάδας μας ήταν άσχημη και δεν άξιζε κάτι παραπάνω. Σήμερα όμως ο Απόλλων ήταν καλύτερος από το Λιμνοχώρι και άξιζε μεγαλύτερο σεβασμό από τον κ. Λαγό.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ : Παπαδημητρίου, Γκοτσούλιας, Μιχαλόπουλος (62' Αλεξανδρόπουλος Π.), Αγγελόπουλος, Γκιώνης, Γερασιμόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (65' Μπεκίρης), Μητρόπουλος, Δελδήμος (77' Πιπέρης), Δημητρόπουλος, Βέρρας
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος (89' Σπαθής), Ραμόπουλος, Τσιντώνης, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος, Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Παναγόπουλος

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :

** Πολύ όμορφο το γήπεδο του Λιμνοχωρίου, με έξοχο αγωνιστικό χώρο και πολύ καλά αποδυτήρια.
** Ο γενικός αρχηγός του Απόλλωνα Σταύρος Θεοδωρόπουλος αποβλήθηκε από τον κ. Λαγό στο 60' επειδή διαμαρτυρήθηκε για λανθασμένο σφύριγμα του.
** Στο γήπεδο υπήρξε αρκετός κόσμος αφού σε αυτό βοήθησε και πάλι ο καιρός

Πλάνα από τον αγώνα Λιμνοχώρι-Απόλλων Εγλυκάδας 2-1
(Μεγαλώστε την οθόνη από την ανάλογη ρύθμιση και δείτε τα πλάνα σε HD ανάλυση)







Επιμέλεια κάμερας : Ανδρέας Ντάβλας


ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011, Γήπεδο Προαστίου, Ώρα 18.15
Αμπελόκηποι-Πείρος Ισώματος 0-0 
Διαιτητής : Αλεξανδρόπουλος 
ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής


Χωρίς γκολ, και φυσικά χωρίς νικητή, έληξε η αναμέτρηση Αμπελόκηποι – Πείρος Ισώματος στο γήπεδο Προαστείου, σε ένα ματς όπου κυριάρχησε η δύναμη, ενώ οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Η καλύτερη στιγμή του αγώνα δημιουργήθηκε από πλευράς φιλοξενούμενων στο 21΄, όταν ο Αθανασόπουλους «έβγαλε» μόνο του, με βαθιά μπαλιά, τον Αλ. Καραβία, όμως ο Περδικάρης απέκρουσε σωτήρια. Οι Αμπελόκηποι «απάντησαν» στο 49΄ με γυριστό σουτ του Ζαφειρόπουλου, ενώ ο Περδικάρης απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά (σε κόρνερ) το απευθείας φάουλ του Δελδήμου στο 61΄. Το σουτ του Γκούσκου (άουτ) στο 68΄ για τους γηπεδούχους, μπορεί να καταγραφεί ως η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.
Οι Αμπελόκηποι είχαν την υπεροχή στο τελευταίο 20λεπτο, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να διασπάσουν την … γρανιτένια άμυνα του Πείρου.
Σημειωτέον, ότι η ομάδα του Ισώματος έδωσε συνέχεια στο εκπληκτικό σερί χωρίς να δεχθεί γκολ. Ηταν το 7ο συνεχόμενο ματς που ο κράτησε το «μηδέν» ο Μπαρμπέρης, ο οποίος συμπλήρωσε 697 λεπτά (χωρίς να υπολογίζονται οι καθυστερήσεις) από την τελευταία φορά που δέχτηκε γκολ! Τελευταία φορά που παραβιάστηκε η εστία του Πείρου ήταν πέρυσι, στις 12 Δεκεμβρίου, στο ματς με την Θύελλα Σκιαδά (1-1, σκόρερ ο Λαμπρόπουλος στο 23΄).
Αριστη ήταν η διαιτησία του Αλεξανδρόπουλου (Μαργαρώνης – Διονυσόπουλος).

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Περδικάρης, Μπάτραλης, Ραμαντάνης, Καρέλας, Γεωργαντόπουλος, Πήττας, Βασιλόπουλος (51΄ Τρυπαναγνωστόπουλος), Γκούσκος, Ζαφειρόπουλος (69΄ Μανέτας), Α. Λαγκαδινός, Ρηγόπουλος (83΄ Τιμπιλής).
ΠΕΙΡΟΣ ΙΣΩΜΑΤΟΣ: Μπαρμπέρης, Κρουστάλλης, Νικολακόπουλος, Αθανασόπουλος, Παπαστεργίου, Αρ. Βαγγελάτος (80΄ Μωραϊτης), Β. Καραβίας, Δελδήμος, Κυριακόπουλος, Αλ. Καραβίας,  Χ. Βαγγελάτος (89΄ Γιαννόπουλος).
·       Το Δ.Σ. του ΑΟ Αμπελόκηποι συλλυπείται τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Γιάννη Κοζιώρη, για τον θάνατο της αδελφής του. 




ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011, Γήπεδο Ντα Λούζ, Ώρα 15.30
Θύελλα Σκιαδά-Άρης Πατρών 3-3 
(15' Κουλογιάννης, 46', 65' Λαμπρόπουλος / 30', 35', 93' Μούγκουλης) 
Αποβολή : 40' Μπαζάρογλου
 Διαιτητής : Μπόρτζαρης


ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Δημόπουλος, Γ. Νταφογιάννης, Δριβήλας, Στούπας, Κοντάρης, Χ. Μπαρδάκης, Καραμπινάς (80' Κοντογεωργόπουλος), Σιδέρης (70' Πλούμπης), Θεοδωρακόπουλος, Κουλογιάννης, Λαμπρόπουλος (92' Κουραχάνης)
ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Φιλιππακόπουλος, Ν. Ασημακόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Μπαζάρογλου, Σπηλιωτόπουλος, Νικολόπουλος (76' Μπαντούνας), Παπαζαφείρης, Π. Ασημακόπουλος (57' Κωστής), Μούγκουλης, Οικονόμου, Καταρτζόπουλος


Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011, Γήπεδο Πετεινών, Ώρα 15.30
Πετεινοί-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 1-1
(94' Πολυζωγόπουλος / 49' Καραμπούλας) 
Διαιτητής : Τσιρίνης

ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Λάγιος, Κουρκουμέλης, Α. Στέλλας (85' Σωτηρόπουλος), Καλιανέζος, Φραγκούλης, Κατριμπούζας, Ψημάδας (70' Φούφουλας), Γ. Στέλλας, Πολυζωγόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κίτσος (65' Χαλκιόπουλος).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Έρδας, Καραμπούλας, Σακελλαρόπουλος, Κωστόπουλος, Γκοτσούλιας (85' Ν. Παπαδόπουλος), Μητρούλιας, Κυδωνιάτης, Τόλιας, Καραμάνος, Μίτσου, Παπαδόπουλος (57' Μπούρδος).


Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011, Γήπεδο ΕΠΣΑ Προσφυγικών, Ώρα 15.30
Ολυμπιακός-Ρωμανός 3-1 
(68' Σταματακόπουλος, 2', 74' Φαγκούλιας / 62' Σουγλέρης)
 Διαιτητής : Ρηγόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καρατουλιώτης, Γιαχαλής, Κοβάτσι, Σταματακόπουλος, Τζόλας, Αργυρόπουλος, Φραγκούλιας (84' Σιαφάκας), Αραπάκος (86' Βγενόπουλος), Τσιχλιάς, Παπούλας (68' Ράφτης), Τζουβέκας.
ΡΩΜΑΝΟΣ: Γιαννικόπουλος, Χουρδούρης, Ντουράκου, Οικονόμου, Κατριβέσης, Θεοφανόπουλος (46' Αυγέρης), Βανταράκης, Τριαντόπουλος, Σουγλέρης, Πανίτσας, Ανδρικόπουλος.


Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011, Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Α. Κάνιστρας'', Ώρα 18.00
Άγιος Δημήτριος-Αιγέας/Άρης 0-2
(8' Βάκρινος, 73' Φουκής) 
Διαιτητής : Καργάκος

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Τσαμπάς, Μπαντάς, Ραμαντάνης (46' Ρηγόπουλος), Ιατρού, Δημητρόπουλος, Κρόγκος, Χαριτωνίδης, Κατσιμύγας, Καψάλης, Ράπτης, Τζελέπης (46' Μπετιχαβάς).
ΑΙΓΙΕΑΣ/ΑΡΗΣ: Γκολφίνος, Τσακάι, Μουρ, Κολύβρας, Κ. Οικονομόπουλος, Ψιμούλης, Κουτρουμάνης (80' Παρίσσης), Γκοτσόπουλος (44' Φουκής), Βλάχος, Μάνε, Βάκρινος (76' Μητρόπουλος)


Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011, Γήπεδο Παραλίας, Ώρα 15.30
Δόξα Παραλίας-ΑΠΟ Αρόης 3-1
(90' Μαντούκας, 59', 72' Ζέρης / 78' Κατσίνας) 
Διαιτητής : Φράγγος


ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ρουντζάμανης, Τοσκάι, Βακτριτζόγλου, Δούμπας, Γραμματσούλιας, Παπαχαραλάμπους (58' Νικολόπουλος), Χαρίτος, Γεωργόπουλος (70' Μαντούκας), Ζέρρης, Μπινιέρης (30' Πολίτης)
ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ: Τριανταφύλλου, Μπακόπουλος, Α. Δεπούντης, Σακκάτος (73' Καραΐσκος), Ξυπολιάς, Παπαχαραλάμπους, Κοκκίνης, Μάνος (79' Παρασκευόπουλος), Σουλελές, Τσαγρόπουλος, Κατσίνας

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011, Γήπεδο Φαραικόυ, Ώρα 15.30
Φαραικός-Λέων Αλισσού 2-1
(50', 85' Μούτσα / 72' Ντούμας) 
Αποβολή : 70' Α. Σωτηρακόπουλος
Διαιτητής : Πασχάκης

ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Γαλαριώτης, Γ. Σωτηρακόπουλος (46' Α. Σωτηρακόπουλος), Γεωργόπουλος, Δημητρόπουλος (60' Μπάγιερ), Βέρρας, Κ. Σωτηρακόπουλος, Δ. Κοσμόπουλος, Ντούπι (77' Χ. Βασιλείου), Κοσμάτος, Γ. Κοσμόπουλος, Μούτσα.
ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ: Γκρέκος, Χ. Ρηγόπουλος, Δημητριάδης, Νταλάπας, Χρηστιάς, Δημακόπουλος (74' Γιαννακόπουλος), Γεωργακόπουλος, Μπαλασκέρης, Λάζαρης, Ντούμας, Μάνης (70' Δρακόπουλος)

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011, Γήπεδο Νικολείκων, Ώρα 15.30
Θύελλα Αιγίου-Πανιώνιος/Αχιλλεάς 1-3
(38' Σωτηρόπουλος / 72' Σεϊντής, 21', 35' Μάργαρης)
Διαιτητής : Χόρτης

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Λέσσης, Σταματόπουλος, Γκινάι (82' Χριστουδολόπουλος), Α. Παξιμάδης, Ι.. Παξιμάδης, Ζήσης, Παπαχριστόπουλος (63' Χριστόπουλος), Σωτηρόπουλος, Σαλάι (74' Αγγελόπουλος), Κουκουμαφτσής, Μακρυγιαννάκης.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Κληρόπουλος, Χυσεσάνι (46' Δέδος), Σειντής, Ρουμελιώτης, Θ. Δίπλας, Καϊμακάς, Βάρρας, Τσαλπατούρος (80' Μανθόπουλος), Μάργαρης, Γκλαβάς, Κολλάρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: