Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ''ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ'' ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ


Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011, Γήπεδο Πετεινών, Ώρα 15.30
Απόλλων Εγλυκάδας-Άρης Πατρών 0-0
Διαιτητής : Κωνσταντάκης

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπυ της 24ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Απόλλων Εγλυκάδας και τον Άρη Πατρών. Το τελικό 0-0 δείχνει και την ποιότητα του παιχνιδιού, το οποίο ήταν μέτριο εώς κακό, με λιγοστές καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Ο Άρης ήταν αυτός που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 10' όταν η κεφαλιά του Σπηλιώτοπουλου και μετά από εκτέλεση κόρνερ, βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αγοράκη. Ο Απόλλων απάντησε στο 15' με τον Φιλλιπακόπουλο να εξουδετερώνει το σούτ του Σουγλέρη. Ο Άρης έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, είχε την μπάλα περισσότερο στα πόδια του αλλά χωρίς να απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Απόλλωνα. Στις λιγοστές φάσεις του α' μέρους συγκαταλέγονται ένα επικίνδυνο σούτ του Νικολόπουλου στο 30' που κατέληξε άουτ, μετά από λάθος απέκρουση του Κώστα Αβαρμόπουλου με κεφαλιά και ένα σούτ του Ρουμελιώτη που απέκρουσε έυκολα ο Αγοράκης.
Στο β' μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Άρη να δείχνει μεγαλύτερη διάθεση για κάτι καλό και τον Απόλλωνα να προσπαθεί σε αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να απειλεί την αμυντική διάταξη των ''κόκκινων''. Η μόνη ίσως αξιόλογη φάση που έγινε στο β' μέρος ήταν μια επικίνδυνη εκτέλεση κόρνερ του Παπαδημητρόπουλου στο 75' που έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο γκολκήπερ των γηπεδούχων. Η απάντηση του Απόλλωνα έγινε στο 90' με την κεφαλιά του Γιαννόπουλου να καταλήγει άουτ. Αυτά τα ελάχιστα έγιναν πραγματικά στο γήπεδο των Πετεινών σε ένα κακό παιχνίδι που το μόνο που το κράτησε σε ενδιαφέρον ήταν η ατμόσφαιρα από πολλούς φίλους και των δύο ομάδων που βρέθηκαν στην Εγλυκάδα. 
Ο Απόλλων δεν ήταν και πάλι καλός και δείχνει να κάνει μια ''αγωνιστική κοιλιά''. Πάντως κατάφερε να διατηρήσει την διαφορά των 5 βαθμών από τον Άρη, αλλά βλέπει την Θύελλα Σκιαδά να αυξάνει και άλλο την διαφορά της από την 2η θέση.
Ο Άρης φάνηκε ότι ήθελε περισσότερο την νίκη για να πλησιάσει στην 2η θέση αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Γ. Αβραμόπουλος, Ραμόπουλος, Κ. Αβραμόπουλος, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος (76' Β. Νικολόπουλος), Χριστόπουλος, Σουγλέρης (61' Κατεργάρης), Παναγόπουλος (81' Σπαθής)
ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ : Φιλλιπακόπουλος, Μπαζάρογλου, Κ. Ασημακόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Ρουμελιώτης, Νικολόπουλος (83' Χριστόπουλος), Ν. Ασημακόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Μούγκουλης (63' Μπαντούνας), Οικονόμου, Κανταρτζόπουλος

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ :
** Πολλά είχαν ακουστεί πριν από το παιχνίδι για την φιλοξενία του Απόλλωνα στον Άρη. Για μια ακόμη φορά η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Εγλυκάδας ''βούλωσαν στόματα'' με την άψογη στάση τους απέναντι στην ομάδα του Άρη αλλά και στους φίλους της ομάδας των Προσφυγικών που έδωσαν βροντερό παρών. Καταλάβετε το κύριοι, ο Απόλλων έχει αλλάξει επίπεδο σε πολλά πράγματα, σας αρέσει δεν σας αρέσει.......
** Δυναμικό παρών έδωσαν οι φίλοι του Άρη στο γήπεδο των Πετεινών και το μετέτρεψαν σε ''Προσφυγικά''. Η αλήθεια είναι ότι η συμπεριφορά τους ήταν άψογη, εκτός από μερικές ''ύβρεις'' που είναι πλέον φυσιολογικές σε όλα τα γήπεδα. Ακόμα και στο τέλος που πήγε να δημιουργηθεί στα αποδυτήρια μια μικροσυμπλοκή λόγω της καθυστέρησης που έδειξε ο κ. Κωνσταντάκης, όλα τελείωσαν αμέσως.
** Αντιμέτωποι βρέθηκαν οι περσινοί τερματοφύλακες του Απόλλωνα, Κώστας Αγοράκης και Κώστας Φιλλιπακόπουλος. Και οι δύο τα πήγαν περίφημα χωρίς να δεχτούν κάποιο τέρμα στο παιχνίδι.
** Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Κωνσταντάκη και των βοηθών του.

Πλάνα από τον αγώνα : Απόλλων Εγλυκάδας-Άρης Πατρών 0-0


ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 24ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011, Γήπεδο Προσφυγικών, Ώρα 15.30
Ολυμπιακός-Θύελλα Σκιαδά 2-3
(70', 79' Κωνσταντινόπουλος / 30' πεν, 50', 60' Λαμπρόπουλος)
Διαιτητής : Τσαγκαράκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γκαδόλος, Σιαφάκας (46' Κοβάτσι), Βγενόπουλος, Σπυρόπουλος, Τζουβέκας (65' Μήτσουλας), Αργυρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Αραπάκος, Ράφτης (80' Σακάτος), Παπούλας, Παπανίκος.
ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Δημόπουλος, Κ. Μπότης, Γ. Νταφογιάννης, Κοντάρης, Χ. Νταφογιάννης, Καραμπινάς, Σίδερης, Χ. Μπαρδάκης (46' Κουλογιάννης), Θεοδωρακόπουλος (66' Παπαδιονυσίου), Νεμουτιάνος, Λαμπρόπουλος (70' Π. Μπαρδάκης)

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011, Γήπεδο Λιμνοχωρίου, Ώρα 15.30
Λιμνοχώρι-Πετεινοί 3-1
(10', 13', 38' Χ. Δελδήμος / 43' Χαλκιόπουλος)
Διαιτητής : Τσιρίνης Ι.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ : Παπαδημητρίου, Τσάμης, Μιχαλόπουλος, Γκιώνης, Γιαννόπουλος (81' Π. Αλεξανδρόπουλος), Γερασιμόπουλος, Α. Αλεξανδρόπουλος, Πιπέρης, Δελδήμος (80' Χρυσανθόπουλος), Δημητρόπουλος (55' Γκοτσούλιας), Βέρρας
ΠΕΤΕΙΝΟΙ : Λάγιος, Κουρκουμέλης, Σωτηρόπουλος, Φραγκούλης, Ρόσης, Κατριμπούζας, Ψιμάδας, Τ. Στέλλας, Πολυζωγόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Χαλκιόπουλος

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011, Γήπεδο Νικολείκων, Ώρα 15.30
Θύελλα Αιγίου-Αμπελόκηποι 1-0
(89' Αρβανίτης)
Διαιτητής : Γ. Παπαδόπουλος
ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής

Στην εκπνοή κρίθηκε το ματς Θύελλα Αιγίου – Αμπελόκηποι στα Νικολεϊκα, όπου η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου επικράτησε 1-0 με γκολ του Αρβανίτη στο 89΄. Οι Αμπελόκηποι, που αγωνίστηκαν με αρκετές ελλείψεις βασικών παικτών (μόνο 13 ήταν διαθέσιμοι!) πάλεψαν και δικαιούταν τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως στάθηκαν άτυχοι στην εκπνοή, λυγίζοντας κόντρα στους πιτσιρικάδες της Θύελλας.
Οι Αιγιώτες ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη καλή ευκαιρία στο 8΄, όταν ο Περδικάρης εξουδετέρωσε το δυνατό απευθείας φάουλ του Σαλάι, ενώ οι Αμπελόκηποι «απάντησαν» στο 18΄ με εκπληκτικό γυριστό σουτ του Ρηγόπουλου, που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Γκούσκος σούταρε άουτ. Νέα χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 20΄ σε κεφαλιά του Βασιλόπουλου (άουτ) μετά από σέντρα του Τρυπαναγνωστόπουλου, ενώ στο 26΄ η Θύελλα απείλησε με κεφαλιά του Α. Παξιμάδη.  
Λιγοστές οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες στο β’ μέρος, με την Θύελλα να κερδίζει πέναλτι στο 72΄ σε ανατροπή του Ντάλλα από τον Μπάτραλη. Ο Σαλάι ανέλαβε την εκτέλεση από τα 11 βήματα, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς βρήκε την ρίζα του δοκαριού και έφυγε άουτ. Με περισσότερες δυνάμεις οι γηπεδούχοι στο τελευταίο 15λεπτο, απείλησαν και πάλι στο 83΄ με κεφαλιά του Βλάχου (άουτ).
Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 89΄, όταν μετά από λάθος του Ρηγόπουλου στο κέντρο του γηπέδου, η Θύελλα βγήκε στην κόντρα με τον Γ. Παξιμάδη, ο οποίος «σέρβιρε» στον Αρβανίτη, που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Περδικάρη. Κάποιες τελευταίες προσπάθειες των παικτών των Αμπελοκήπων στις καθυστερήσεις δεν καρποφόρησαν.
Διαιτήτευσε ο Γ. Παπαδόπουλος (Χρυσόπουλος – Χαραλαμπόπουλος).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Λέσης, Γ. Παξιμάδης, Σωτηρόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Α. Παξιμάδης, Βλάχος, Σαλάι, Ντάλλας, Δορλής (75΄ Κουκουμαφτσής), Μακρυγιαννάκης (81΄ Σταματόπουλος), Αρβανίτης (90΄ Ζήσης).
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Περδικάρης, Μπάτραλης, Ραμαντάνης, Καρέλας, Χ. Λαγκαδινός, Τσεκούρας (76΄ Μούκας), Γεωργαντόπουλος, Γκούσκος, Τρυπαναγνωστόπουλος (90΄ Φλιάτουρας), Βασιλόπουλος, Ρηγόπουλος.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011, Γήπεδο Αλισσού, Ώρα 15.30
Λέων Αλισσού-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 1-4
(30' Δρακόπουλος / 55' Καραμπούλας, 80' Παπαδόπουλος, 34', 65' Χίνκου)
Διαιτητής : Φράγκος

ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ: Μαργαλιάς, Τραχάνης, Μπρακατσέλος (60' Νικολάου), Χρηστιάς, Ρηγόπουλος, Δημακόπουλος, Λάζαρης, Σολωμός (72' Πετρόπουλος), Ντούμας, Δημητριάδης, Δρακόπουλος (80' Γεωργακόπουλος).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ : Έρδας, Μανιάτης (74' Παπαδόπουλος), Σακελλαρόπουλος, Μητρούλιας, Γκοτσούλιας, Καραμπούλας, Καραμάνος, Κυδωνιάτης (82' Παπασπηλιόπουλος), Κωστόπουλος, Τσιμπούκης (65' Μπούρδος), Χίνκου

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011, Γήπεδο ''Μ. Ηλιόπουλου'', Ώρα 15.30
Ρωμανός-ΑΠΟ Αρόης 2-5
(34' Ανδρικόπουλος, 80' Παναγόπουλος / 18' Μάνος, 56' Σ. Δεπούντης, 35', 70', 82' Αθανασόπουλος)
Διαιτητής : Τσιμπούκης

ΡΩΜΑΝΟΣ: Γιαννικόπουλος, Χουρδούμης, Ντουράκου, Οικονόμου, Κατριβέσης (46' Πανίτσας), Μοσχονάς, Αυγέρης, Ανδρικόπουλος, Σουγλέρης, Τριανταφύλλου (78' Παναγόπουλος), Σαλμποτάς.
ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ: Κουτροκόης, Μπακόπουλος, Σπάτα, Καραΐσκος, Σακάτος, Μάνος, Παπαχαραλάμπους (80' Διαμαντόπουλος), Σουλελές, Μπούνιας (65' Χαραλαμπόπουλος), Σ. Δεπούντης, Αθανασόπουλος (76' Παρασκευόπουλος). 


ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011, Γήπεδο Παραλίας, Ώρα 15.30
Δόξα Παραλίας-Πείρος Ισώματος 2-1
(15' Γεωργικόπουλος, 37' πεν. Βαρκιτζόγλου / 25' Ν. Δελδήμος)
Αποβολή : 37' Παπαστεργίου, 70' Α. Βαγγελάτος
Διαιτητής : Πασχάκης

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα Παραλίας και τον Πείρο Ισώματος. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν την 8η σερί νίκη τους και έφτασαν τους 37 βαθμούς στο πρωτάθλημα σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που γνώρισαν την 2η σερί ήττα τους και ''κόλλησαν'' στους 43 βαθμούς. Το σκόρ άνοιξε στο 15' για την Δόξα Παραλίας με κεφαλιά ο Γεωργικόπουλος αλλά στο 25' ήρθε ο Ν. Δελδήμος με ένα εξαιρετικό σούτ να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 1-1. Η Δόξα κατάφερε εκ νέου να μπεί μπροστά στο σκόρ με εύστοχο χτύπημα πέναλντυ του Βαρκιτζόγλου στο 37'.
Στο β' μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά επεισοδιακό με αρκετές διακοπές. Στο 60' και μετά από εκτέλεση φάουλ για τον Πείρο, ο τερματοφύλακας της Δόξας Παραλίας Ανδρέας Ρουντζαμάνης τραυματίστηκε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να έχουμε καθυστέρηση 10 λεπτών μέχρι να του τοποθετηθεί επίδεσμος. Στο 70' άναψαν τα αίματα όταν ο Αργύρης Βαγγελάτος έκανε ένα άσχημο μαρκάρισμα και ο διαιτητής Πασχάκης αναγκάστηκε να του βγάλει την κόκκινη κάρτα. Στην συνέχεια υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες αλλά και λογομαχία του ποδοσφαιριστή του Πείρου με φιλάθλους στην κερκίδα με αποτέλεσμα να γίνει σύρραξη. Ο διαιτητής διέκοψε για 15 περίπου λεπτά τον αγώνα μέχρι να ηρεμήσουν τα πνέυματα και στην συνέχεια ξεκίνησε και πάλι το ματς. Ο Πείρος αγωνιζόταν με 9 ποδοσφαιριστές και η Δόξα έβρισκε την ευκαιρία να βγεί στις αντεπιθέσεις και να ανεβάσει τον δείκτη του σκόρ. Αυτό βέβαια δεν το κατάφερε αλλά τελικά πήρε μια σπουδαία νίκη με 2-1 που την ανεβάζει στην 7η θέση της βαθμολογίας


ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ρουντζαμάνης, Γραμματικόπουλος, Βακτριτζόγλου, Δούπας, Γεωργικόπουλος, Καραπίτσος (7' λ.τ._Σπανός), Χαρίτος, Οικονομόπουλος, Τοσκάι, Ζέρρης (63' Παπαχαραλάμπους), Πολίτης (41' λ.τ. Νικολόπουλος)
ΠΕΙΡΟΣ ΙΣΩΜΑΤΟΣ: Μπαρμπέρης, Κρουστάλης, Νικολακόπουλος, Γκοτσούλιας (58' Μωραίτης), Παπαστεργίου, Α. Βαγγελάτος, Α. Καραβίας, Β. Καραβίας, Σταματακόπουλος, Δελδήμος, Χ. Βαγγελάτος.


Πλάνα από τον αγώνα : Δόξα Παραλίας-Πείρος Ισώματος 2-1

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011, Γήπεδο Φαραικού, Ώρα 15.30
Φαραικός-Άγιος Δημήτριος 0-1
(81' Σούμπασης)
Διαιτητής : Γραββάνης

ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Π. Κοσμάτος, Γ. Σωτηρακόπουλος, Ι. Κοσμόπουλος (70' Γεωργόπουλος), Δημητρόπουλος, Βέρρας, Κ. Σωτηρακόπουλος, Γιαννιώτης, Μπάιερ (50' Γραμματικόπουλος), Α. Κοσμάτος, Δ. Κοσμόπουλος, Μούτσα.
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Τσαμπάς, Παπακωνσταντίνου, Τριανταφύλλου, Σαλίχος, Ρηγόπουλος, Κατσιμύγας, Ράπτης,  Αποστολόπουλος (70' Μπετχαβάς), Σούμπασης (90' Λ. Ρηγόπουλος), Μουρελάς (55' Κρόγκος)

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011, Γήπεδο Προαστίου, Ώρα 15.30
Πανιώνιος/Αχιλλέας-Αιγιέας/Άρης 0-1
(71' Βάκρινος)
Διαιτητής : Παναγιωτόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Κληρόπουλος, Κρίθης, Δέδος, Χυσεσάνι, Γκλαβάς, Καϊμακάς, Βάρρας, Τσαλπατούρος (80' Σεϊντής), Μάγκος (70' Γεωργόπουλος), Μάργαρης, Κολλάρος (55' Δίπλας).
ΑΙΓΙΕΑΣ/ ΑΡΗΣ: Γκολφίνος, Μάνε, Κολυπέρας, Μουρ, Σακάι, Ψιμούλης, Βλάχος, Γκοτσόπουλος (90' Μητρόπουλος), Φούκης (80' Γ. Οικονομόπουλος), Ανδριώτης, Βάκρινος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: