Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.....


** Η Δόξα Παραλίας είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Έφτασε τις 7 συνεχόμενες νίκες , έχοντας συγκεντώσει 25 βαθμούς στους 10 τελευταίους αγώνες.
** Έχασε μετά από 10 συνεχόμενες νίκες στην έδρα του ο Πείρος. Ο Φαραικός ήταν αυτός που κατάφερε να κερδίσει στο ‘’κάστρο΄’’ του Ισώματος αλλά και να του παραβιάσει την εστία μετά από 8 συνεχόμενα παιχνίδια.
** Μεγάλη και η νίκη της ΑΠΟ Αρόης που κατάφερε να κερδίσει μετά από 11 αγωνιστικές και μάλιστα τον 2ο της βαθμολογίας Απόλλων Εγλυκάδας.
** Πρώτη ήττα για τον Άρη Πατρών στα Προσφυγικά. Έχασε από τον Πανιώνιο/Αχιλλέα με 2-0 και έφτασε συνολικά τους 13 χαμένους βαθμούς μέσα στην έδρα του (6 νίκες, 1 ήττα και 5 ισοπαλίες).
** 2η σερί νίκη για τον Άγιο Δημήτριο αφού κατάφερε να κερδίσει τον Ολυμπιακό με 3-1.
** Έπρεπε να περάσουν 14 αγώνες για να πάρει βαθμό ο Ρωμανός μετά και την ισοπαλία του με 3-3 απέναντι στον Λέων Αλισσού.
** Δύο χατ-τρίκ είχαμε αυτή την αγωνιστική. Το πρώτο το πέτυχε ο Σούμπασης με τα 3 τέρματα του απέναντι στον Ολυμπιακό και το δεύτερο ο Δρακόπουλος απένατι στον Ρωμανό.
** Η Θύελλα Σκιαδά αποσπάστηκε 4 βαθμούς από την 2η θέση. Είναι η πρώτη φορά στο πρωτάθλημα που η ομάδα του Σκιαδά παίρνει μια τόσο σημαντική διαφορά.
** Σε διαρκή άνοδο και ο Φαραικός, μπήκε για τα καλά με το ‘’διπλό’’ στο Ίσωμα στο κυνήγι των μπαράζ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ομαδα 'μοντελο'τη κανατε μπουρδελο φαινεται να ναι αυτο που ταιριάζει απολυτα στους Αμπελοκηπους με δραστες το 'Μητσαρα' και το παραγοντα-'μαιμου'προπονητη, και τελικα στη ζωη παιρνεις αυτό που αξιζεις...καλη συνεχεια στα ξεφτιλικια σας!!!...

KostasAgorakis είπε...

Ρε παιδιά, δεν έχω άποψη για το τι έγινε στο Προάστιο αλλά νομίζω ότι αδικείτε τον Δημήτρη Σαρρή. Έναν άνθρωπο που έχει τρέξει πολύ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και που χρόνια τώρα βάζει το δικό του λιθαράκι σε αυτό. Ο Δημήτρης ακόμα και σε αυτήν εδώ την σελίδα έχει δώσει σημαντική βοήθεια σε πολλά θέματα (φωτογραφίες και άρθρα από αγώνες). Δεν νομίζω ότι αξίζει αυτά που ακούγονται.