Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΟΙ ''ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ'' ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ 11ΑΔΕΣ


Οι «ταλιμπάν στην Σέντρα», η εκπομπή του SentraFM (105.7), η οποία ακούγεται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 14:00-15:00 και ασχολείται με τα «δρώμενα» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου διοργανώνει διαγωνισμό, όμως είναι αναγκαία η συμμετοχή των ίδιων των πρωταγωνιστών και όσων παρακολουθούν τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα.

Ο διαγωνισμός αφορά στις πολυτιμότερες 11άδες σε Δ Εθνική, Α ΕΠΣΑ και Α1 ΕΠΣΑ και ο καθένας έχει δικαίωμα 5 ψήφων για κάθε κατηγορία. Για παράδειγμα αν κάποιος επιθυμεί να ψηφίσει για το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ θα δώσει 5 επώνυμα (π.χ. Γασπαρινάτος (Πάτραι), Μπινιέρης (Θύελλα) κ.τ.λ.) και παράλληλα βάζει ποδοσφαιριστή από όποια θέση αρέσκεται (π.χ. και 5 αμυντικούς αν θέλει).

Απαραίτητη διευκρίνιση το γεγονός πως οι 11άδες θα ανακοινωθούν στην τελευταία εκπομπή σε σύστημα 4-4-2 με 2 αμυντικά χαφ. Ελπίζουμε να έγινε αντιληπτός ο τρόπος ψηφοφορίας και επιθυμούμε την βοήθεια όλων όσων αγαπούν και αγωνίζονται για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μπορείτε να ψηφίζετε μέσω της ομάδας μας στο Facebook
(http://www.facebook.com/group.php?gid=226837066399

* Αν χρειαστείτε βοήθεια απευθυνθείτε στην εν λόγω αναζήτηση στο facebook (Giannis Irie Gewrgakopoulos) και ρωτήστε με για το διαγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: