Σάββατο 14 Μαΐου 2011

34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΠΟΛΛΩΝ, ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ



Κυριακή 15 Μαίου 2011, Γήπεδο Ισώματος, Ώρα 17.30
Πείρος Ισώματος-Απόλλων Εγλυκάδας 2-2
(25' πεν. Ν. Δελδήμος, 70' Μωραίτης / 60' Β. Νικολόπουλος, 77' Κ. Αβραμόπουλος)
Διαιτητής : Φ. Οικονόμου

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπυ της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στον Πείρο Ισώματος και τον Απόλλων Εγλυκάδας. Όχι ότι θα είχε και καμία σημασία, αφού έτσι και αλλιώς τα αποτελέσματα των διεκδικητών των μπαράζ ήταν τέτοια που η κατάσταση δεν θα άλλαζε. Έτσι λοιπόν, Απόλλων Εγλυκάδας, Λιμνοχώρι και Άρης Πατρών θα μονομαχήσουν για το 2ο εισιτήριο που οδηγεί στα ''μεγάλα σαλόνια'' του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου.
Ο Απόλλων κατάφερε μετά από μέτρια εμφάνιση να μείνει όρθιος στο Ίσωμα, απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα του Πείρου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άρχισαν να πιέζουν την εστία του Αγοράκη. Στο 10' είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία όταν ο Βαγγελάτος πλάσαρε σε τετ α τετ τον Αγοράκη αλλά ο Γιαννόπουλος έδιωξε πρίν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος. Η απάντηση για τον Απόλλωνα ήρθε με τον Ραμόπουλο στο 18' vα σημαδεύει το αριστερό δοκάρι του Μπαρμπέρη και να χάνει πολύ μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκόρ την ομάδα του. Στο 25' ο Πείρος κέρδισε πέναλντυ με τον Χ. Βαγγελάτο και ενώ ο διαιτητής Οικονόμου είχε δείξει αρχικά φάουλ πάνω στην γραμμή, σε συνεννόηση με τον βοηθό άλλαξε την απόφαση του και έδωσε την εσχάτη των ποινών. Και επειδή πρέπει να λέμε αλήθειες, υπήρξε φανερή ανατροπή μέσα στην περιοχή και απλά είχε κάνει λάθος στην αρχική του απόφαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νίκος Δελδήμος ο οποίος έγραψε το 1-0. Στο 35 ο Πείρος έχασε νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Σταθόπουλο να σουτάρει δυνατά από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Αγοράκη να απεκρούει με καταπληκτικό τρόπο σε κόρνερ, κρατώντας το 1-0. Στο 40' ο Ραμόπουλος έχασε εξ επαφής πολύ καλή ευκαρία να ισοφαρίσει και κάπως έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο ημίχρονο.
Στο β' μέρος το παιχνίδι έγινε ακόμα καλύτερο και αυτό γιατί ο Απόλλων κατάφερε μετά από έξοχη προσπάθεια και συνεργασία των Παναγόπουλου-Βαγγέλη Νικολόπουλου στο 60' να ισοφαρίσει το σκόρ σε 1-1. Μάλιστα στο 63' έχασε νέα καλή ευκαρία με τον Παναγόπουλο να προηγηθεί στο παιχνίδι. Κάτι που κατάφερε να κάνει ο Πείρος στο 70' με πλασέ του Μωραίτη και μετά από εκτέλεση φάουλ του Φ. Καραβία. Και αυτό γιατί η άμυνα των φιλοξενουμένων συνελήφθη ''κοιμώμενη'' και χάρισε ένα φτηνό γκόλ στους γηπεδούχους. Ο Απόλλων βρήκε και πάλι τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει το παιχνίδι με τον Κ. Αβραμόπουλο, ο οποίος με την σειρά του εκμεταλλέυτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων. Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Πείρος στο 85', όταν ο Φ. Καραβίας εκτέλεσε υπέροχα το φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του έξω από την περιοχή αλλά τον Αγοράκη να πραγματοποιεί νέα καταπληκτική απέκρουση στο γάμα της εστίας του και να λέει και πάλι όχι.
Έτσι τελείωσε το παιχνίδι, που βάσει των άλλων αποτελεσμάτων ήταν τελικά αδιάφορο βαθμολογικά. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ομάδα του Απόλλωνα που θα κληθεί μέσα από την διαδικασία των μπαράζ να πάρει αυτό που δεν κατάφερε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αύριο υπάρχει σύσκεψη μεταξύ των 3 ομάδων για να οριστούν οι ημερομηνίες και να γίνει η κλήρωση των αγώνων. 

ΠΕΙΡΟΣ ΙΣΩΜΑΤΟΣ : Μπαρμπέρης, Κρουστάλλης, Γιαννόπουλος, Αθανασόπουλος, Αθανασίου, Α. Βαγγελάτος, Φ. Καραβίας, Μωραίτης, Σταθόπουλος (70' Ντάτσικας), Ν. Δελδήμος, Χ. Βαγγελάτος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κουλούρης (46' Κ. Αβραμόπουλος), Σπαθής, Τσιντώνης (32' Ν. Κυριτόπουλος), Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Κατεργάρης (82' Σιάγκρης), Σ. Κυριτόπουλος, Β. Νικολόπουλος, Παναγόπουλος, Ραμόπουλος

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ :
*** Άψογη η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων του Πείρου πρός την ομάδα του Απόλλωνα. Ένας φίλαθλος παρεκτράπησε κάποια στιγμή και άρχισε να βρίζει τον κ. Οικονόμου και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας του Ισώματος Κώστας Αποστολόπουλος τον έβαλε στην θέση του....
*** Μια χαρά τα πήγαν οι μικροί του Απόλλωνα.....Βαγγέλης Νικολόπουλος και Κώστας Αβραμόπουλος σκόραραν, ο Γρηγόρης Παναγόπουλος σέρβιρε τα δυο τέρματα και οι Κατεργάρης και Σιάγκρης ήταν πολύ καλοί για όσο αγωνίστηκαν. Τα ίδια και για τον Αντρέα Σπαθή που ανταποκρίθηκε περίφημα στην θέση του στόπερ.....
*** Σχεδόν σίγουρη την είχαν την νίκη του Άρη στον Ψαθόπυργο οι γηπεδούχοι. Το έβλεπες στα μάτια τους ότι δεν το πίστευαν και πολύ ότι μπορεί να ήταν στα μπαράζ. Κάτι αντίστοιχο και για τους φιλοξενούμενους που δεν πίστευαν με την σειρά τους στην απευθείας άνοδο.....


ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Μια ιστορική ημέρα είναι η σημερινή για την ομάδα της Θύελλας Σκιαδά, που κέρδισε πανάξια τον τίτλο στην Α1 Κατηγορία, και θα αγωνίζεται την νέα σεζόν στην ''μεγάλη κατηγορία'' του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου. Στο σημερινό παιχνίδι ''φιέστα'', οι πρωταθλητές του Βασίλη Μαρκάτου συνέτριψαν με 5-1 την Θύελλα Αιγίου και έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά.
Ο Άρης πέρασε όπως αναμενόταν από τον Ψαθόπυργο και μπήκε ώς 4ος στα μπαράζ ανόδου, αφήνοντας έξω τον Πείρο.
Το Λιμνοχώρι κέρδισε άνετα 4-0 την ΑΠΟ Αρόης και θα είναι και αυτό στα μπαράζ.
Σώθηκαν οριστικά Δόξα Παραλίας και Ολυμπιακός, ενώ υποβιβάστηκε μαζί με Ρωμανό, Λέων Αλισσού, ΑΠΟ Αρόης και Άγιο Δημήτριο, η ομάδα των Αμπελοκήπων που ισοβάθμισε με την Αναγέννηση Ψαθοπύργου αλλά δεν υπερτερούσε σε αυτήν.
Αναλυτικά είχαμε :

Σάββατο 14 Μαίου 2011, Γήπεδο Σταυροδρομίου, Ώρα 17.30
Θύελλα Σκιαδά-Θύελλα Αιγίου 5-1
(48' Κουλογιάννης, 80' Σιδέρης, , 10', 21', 67' Θεοδωρακόπουλος)
Αποβολή : 75' Θεοδωρακόπουλος 
Διαιτητής : Μπενέτσης



ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Δημόπουλος, Κοντογεωργόπουλος (40' Κ. Μπότης), Γ. Νταφοφιάννης, Στούπας, Κοντάρης, Καραμπινάς, Σιδέρης, Μπαρδάκης (60' Νεμουτιάνος), Θεοδωρακόπουλος, Κουλογιάννης, Λαμπρόπουλος (80' Καραμπέρης). 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Λέσσης, Σταματόπουλος (70' Χριστόπουλος) , Παπαχριστόπουλος (30' Αγγελόπουλος), Λαδικός, Βλάχος, Ζήσης, Μακρυγιαννάκης (46' Μαυρομάτης), Σωτηρόπουλος, Αρβανίτης, Γκινάι, Σαλάι.


Σάββατο 14 Μαίου 2011, Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Α. Κάνιστρας'', Ώρα 20.00
Άγιος Δημήτριος-Πανιώνιος/Αχιλλέας 0-5
(30' Τσαλπατούρος, 57', 83' Κολλάρος, 50', 68' Δέδος)
Διαιτητής : Σικελιανός



ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Τσαμπάς, Παπακωνσταντινόπουλος, Μπουμπουκής, Ιατρού, Α. Ρηγόπουλος, Ταμπακουλάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Ράπτης, Λ. Ρηγόπουλος, Αποστολόπουλος, Σακαρέλος (46' Μεταξιώτης). 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Δίπλας, Β. Μάγκος, Ρουμελιώτης, Δέδος, Σεΰντής, Καϊμακάς, Γκλαβάς, Ν. Μάγκος (70' Χυσεσάνι), Κολλάρος, Τσαλπατούρος (60' Μανθόπουλος), Σταμπολίτης.


Κυριακή 15 Μαίου, Γήπεδο Ψαθοπύργου, Ώρα 17.30
Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Άρης Πατρών 0-1
(1' Οικονόμου)
Διαιτητής : Αλεξανδρόπουλος



ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘ.: Λάτσινος, Φ. Τόλιας (46' Γκοτσούλιας) Μητρούλιας, Σακελλαρόπουλος, Ε. Καραμπούλας, Ν. Παπαδόπουλος (89' Χ. Τόλιας), Π. Παπαδόπουλος, Γ. Καραμπούλας, Κωστόπουλος, Κυδωνιάτης, Παπασπηλιόπουλος.

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Φινομένος, Ν. Ασημακόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Κ. Ασημακόπουλος, Μπαζάρογλου, Ρουμελιώτης, Χριστόπουλος (55' Παπαζαφείρης), Νικολόπουλος, Μητρόπουλος (77' Παπουτσής), Οικονόμου (89' Πεγιάζης), Καταρτζόπουλος. 


Κυριακή 15 Μαίου, Γήπεδο Λιμνοχωρίου, Ώρα 17.30
Λιμνοχώρι-ΑΠΟ Αρόης 4-0
(44' Α. Αλεξανδρόπουλος, 56' Δελδήμος, 33', 66' Χρυσανθόπουλος)
Διαιτητής : Κονιδάρης



ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Παπαδημητρίου, Τσάμης (60' Παρασκευόπουλος), Αγγελόπουλος (60' Π. Αλεξανδρόπουλος), Γκιώνης, Χρυσανθόπουλος, Μπεκίρης, Α. Αλεξανδρόπουλος, Μητρόπουλος, Δημητρόπουλος, Δελδήμος, Βέρρας (60' Θ. Γερασιμόπουλος).
ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ: Κουτροκόης, Μπακόπουλος (80' Παρασκευόπουλος), Σπάτα, Καραΐσκος, Σουλελές, Σακάτος, Ξυλιάς, Παπαχαραλάμπους, Μπούνιας, Διαμαντόπουλος (75' Χαραλαμπόπουλος), Σ. Δεπούντης. 

Κυριακή 15 Μαίου, Γήπεδο Προαστίου, Ώρα 17.30
Αμπελόκηποι-Λέων Αλισσού 5-0
(13', 27' Ρηγόπουλος, 14' Νάτσης, 40' Καρέλας, 58' Τρυπαναγνωστόπουλος)
Διαιτητής : Ρουγκάλας
ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής



Νικηφόρα αποχαιρέτησαν την Α1 Κατηγορία οι Αμπελόκηποι, που επικράτησαν εύκολα 5-0 του Λέοντα Αλισσού στο γήπεδο Προαστείου. Το αποτέλεσμα αυτό, ωστόσο, δεν στάθηκε αρκετό για την σωτηρία, καθώς στην ισοβαθμία της τελικής κατάταξης με την Αναγέννηση, υπερτερεί η ομάδα του Ψαθοπύργου.
Ακόμα, δεν «έκατσαν» οι συνδυασμοί αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική, που θα έδιναν στους Αμπελόκηπους να διεκδικήσουν την παραμονή τους σε αγώνα μπαράζ και μοιραία ήρθε ο υποβιβασμός, παρά την τελική συγκομιδή των 41 βαθμών!
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα η επικράτηση ήρθε σχετικά εύκολα απέναντι σε έναν αντίπαλο, που παρατάχθηκε με ενδεκάδα ανάγκης. Ο Ρηγόπουλος άνοιξε το σκορ (1-0) στο 13΄ με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό (14΄) ο Νάτσης σημείωσε το 2-0 με εκπληκτικό σουτ «λόμπα» στο «παραθυράκι» του Μαργαλιά. Ο Ρηγόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 27΄ με δυνατό διαγώνιο σουτ (16ο φετινό του γκολ), ενώ το ημίχρονο έκλεισε με ακόμα ένα γκολ (το 4-0) που πέτυχε ο Καρέλας με κεφαλιά στο 40΄, μετά από κόρνερ του Ρηγόπουλου. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Τρυπαναγνωστόπουλος στο 58΄ με κοντινό πλασέ, μετά από σουτ του Τσεκούρα που βρήκε το κάθετο δοκάρι.
Εύκολο ήταν το έργο του διαιτητή Ρουγκάλα (Τσιρίνης – Μπακουλόπουλος).

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Κατσουράνης, Μπάτραλης, Τσεκούρας, Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός, Πήττας, Νάτσης (60΄ Κράλης), Γκούσκος, Μπαλασκέρης (46΄ Βασιλόπουλος), Α. Λαγκαδινός, Ρηγόπουλος (46΄ Τρυπαναγνωστόπουλος).
ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ: Μαργαλιάς, Ντούμας (46΄ Δημακόπουλος), Λάζαρης, Δ. Μπαλασκέρης, Τραχάνης, Βεσκούκης, Αργυρόπουλος, Νικολάου, Χ. Ρηγόπουλος, Μπρακατσέλος, Γκρέκος.



Κυριακή 15 Μαίου, Γήπεδο Πετεινών, Ώρα 17.30
Πετεινοί-Δόξα Παραλίας 0-0
Διαιτητής : Γραββάνης



ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Λάγιος, Α. Στέλλας, Ρόσσης, Κατριβέσης, Σωτηρόπουλος (70' Αλεξόπουλος), Κουρκουμέλης, Κατριμπούζας, Ψιμάδας, Τ. Στέλλας, Πολυζωγόπουλος, Φούφουλας.
ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ρουντζαμάνης, Τοσκάι, Γραμματσούλιας, Αβραμόπουλος, Ζέρης (60' Χαρίτος), Βακτριτζόγλου, Σιδέρης, Νικολόπουλος (75' Πατάπης), Σπανός, Παπαχαραλάμπους, Μπινιέρης.




Κυριακή 15 Μαίου, Γήπεδο Ροδιάς, Ώρα 17.30
Αιγιέας/Άρης-Ρωμανός 2-0
(65', 77' Γκοτσόπουλος)
Διαιτητής : Καθαράκης



ΑΙΓΙΕΑΣ/ ΑΡΗΣ: Γκολφίνος, Μάνε, Κολύβρας, Οικονομόπουλος (46' Στεφανάτος), Τσακάι, Ν. Βλάχος (62' Μητρόπουλος), Μουρ, Φουκής, Βάκρινος, Γκοτσόπουλος, Ανδριώτης (70' Παρίσσης) 
ΡΩΜΑΝΟΣ: Γιαννικόπουλος, Π. Παναγόπουλος, Γ.  Παναγόπουλος (30' Παπαδήμας), Θεοφανόπουλος, Κατριβέσης, Βοσνάκης, Αλεξόπουλος, Σουγλέρης, Σταλμποτάς, Μοσχονάς, Τριαντόπουλος.

Κυριακή 15 Μαίου, Γήπεδο Προσφυγικών, Ώρα 17.30
Ολυμπιακός-Φαραικός 4-4
(77' Κυριάζου, 40', 51', 60' Παπούλας / 25' Μπάγερ, 35' Βασιλείου, 75', 86' Μούτσα)
Διαιτητής : Φράγγος



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γκαδώλος, Γιαχαλής (70' Βγενόπουλος), Σιαφάκας (46' Αργυρόπουλος), Παπανίκος, Σταματακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Κυριάζου, Παπούλας, Ράφτης (23' Κοβάτσι), Τζουβέκας.

ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Κοσμάτος, Παλούμπης, Σακκάς, Κολυπέρας, Δημητρόπουλος, Κ. Σωτηρακόπουλος, Μπάγερ (54' Γεωργόπουλος), Ν. Βασιλείου, Φιλιππόπουλος, Μητρόπουλος, Μούτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: