Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ 18ΑΔΑ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2010-2011

Το ''apolloneglykadas.blogspot.com'' σας παρουσιάζει την καλύτερη 18άδα της Α1 Κατηγορίας για την σεζόν 2010-2011, που εσείς επιλέξατε μέσα από τα αναλυτικά ρόστερ των ομάδων που σας δώσαμε.
** Συμμετείχαν συνολικά 398 άτομα στην ψηφοφορία της Α1 Κατηγορίας. 
** Σας ευχαριστούμε για την αρκετά ικανοποιητική συμμετοχή σας και ευχόμαστε να βγήκε το πιο δίκαιο αποτέλεσμα μέσα από την διαδικασία.
** Τα τελικά αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στο πάνω μέρος της σελίδας μας

Ας δούμε παρακάτω τους καλύτερους 18 ποδοσφαιριστές όπως εσείς τους αναδείξατε :


1. Κώστας Αγοράκης (Απόλλων Εγλυκάδας) (82 ψήφοι) - ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Ο πορτιέρο της ομάδας της Εγλυκάδας πραγματοποίησε πολύ καλή και σταθερή χρονιά και με την εμπειρία πλέον για ''όπλο'' του, βοήθησε τον Απόλλωνα να φτάσει στα μπαράζ ανόδου, διαθέτοντας μάλιστα και την 2η καλύτερη άμυνα.


 2. Γιάννης Παξιμάδης (Θύελλα Αιγίου) (31 ψήφοι) - ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ
Ο ''πιτσιρικάς'' της Θύελλας Αιγίου ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πετυχημένης πορείας της ομάδας του και όλο το μέλλον του ανήκει.


3. Αντώνης Παξιμάδης (Θύελλα Αιγίου) (37 ψήφοι) - ΔΕΞΙΟ ΜΠΑΚ
Το ''έτερον ήμισυ'' του Γιάννη, πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν αγωνιζόμενος μάλιστα πολλές φορές και ώς στόπερ. Έχει πολλά να δώσει ακόμα.


4. Λευτέρης Κοντάρης (Θύελλα Σκιαδά) (52 ψήφοι) - ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ
Κοντάρης = άνοδος...!! Τα λόγια είναι περιττά για τον Λευτέρη. Δεύτερη σερί άνοδο σε ομάδα που αγωνίζεται. Αμυντικός αλλά με σούπερ επιθετικές αποδόσεις, μακράν ο καλύτερος στην θέση του.


5. Ραφαήλ Κρουστάλλης (Πείρος Ισώματος) (25 ψήφοι) - ΛΙΜΠΕΡΟ
Άλλος ένας ποδοσφαριστής που έχει φάει με το κουτάλι...το ερασιτεχνικό. Βοήθησε στα μέγιστα με την εμπειρία του έτσι ώστε να βγεί ο Πείρος και καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.


6. Αποστόλης Ανδριακόπουλος (Απόλλων Εγλυκάδας) (27 ψήφοι) - ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΑΦ
Ο ''άνθρωπος φαινόμενο'' στα ερασιτεχνικά γήπεδα. Τι και άν έφτασε 42 χρονών!!. Μέσα στο γήπεδο ''τρώει'' όλους τους αντιπάλους του. Παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους ποδοσφαιριστές.

7. Μιχάλης Σιδέρης (Θύελλα Σκιαδά) (27 ψήφοι) -ΔΕΞΙΟΣ ΧΑΦ
Το ''αθόρυβο εργαλείο'' των πρωταθλητών. Ο ποδοσφαιριστής που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει. Πολύ καλή χρονιά και μεγάλη συμβολή στον τίτλο της Θύελλας.



8. Μιχάλης Κυδωνιάτης (Αναγέννηση Ψαθοπύργου) (23 ψήφοι) - ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΧΑΦ
Αρκετά καλή η χρονιά για τον ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης παρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν είχε και την καλύτερη χρονιά. Γρήγορος με ''πνευμόνια'' και δυνατό σούτ, ξεχώρισε στην θέση του.

9. Παναγιώτης Χριστόπουλος (Απόλλων Εγλυκάδας) (56 ψήφοι) - ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Το ''κανόνι'' του Απόλλων Εγλυκάδας, ήταν και πάλι εκπληκτικός σε όσα παιχνίδια αγωνίστηκε αφού η στρατιωτική του θητεία του στέρησε αρκετές συμμετοχές στο πρωτάθλημα.


10. Κώστας Αρβανίτης (Θύελλα Αιγίου) (31 ψήφοι) -ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ
Η φετινή ''αποκάλυψη'' αυτής της εξαιρετικής νεανικής ομάδας που λέγεται Θύελλα Αιγίου. Σκόραρε σε αρκετά παιχνίδια και έκανε πολλά ''μάτια'' να τον προσέξουν.



11. Θεόδωρος Λαμπρόπουλος (Θύελλα Σκιαδά) (49 ψήφοι) -ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Ποδοσφαιριστής ''πολυτέλεια'' για την κατηγορία, ''μάτωσε'' τα αντίπαλα δίχτυα και βγήκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Ότι και να πούμε εμείς για τον Θόδωρο, απλά είναι λίγο.....


ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ......


12. Διονύσιος Στούπας (Θύελλα Σκιαδά) (22 ψήφοι) - ΛΙΜΠΕΡΟ
Με συμμετοχές σε μεγάλες ομάδες, η Α1 Κατηγορία έμοιαζε παιχνιδάκι για τον Διονύση Στούπα. Βοήθησε πολύ την Θύελλα να πετύχει τον στόχο της και δίκαια βρίσκεται σε αυτήν την θέση.


13. Σπύρος Κυριτόπουλος (Απόλλων Εγλυκάδας) (20 ψήφοι) - ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ
Το ''μηχανάκι'' του Απόλλωνα αποτέλεσε και φέτος έναν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ανταποκρίθηκε με επιτυχία όπου και αν αγωνίστηκε και βοήθησε πολύ τον Απόλλωνα να φτάσει στα μπαράζ.


14. Νίκος Κυριτόπουλος (Απόλλων Εγλυκάδας) (17 ψήφοι) - ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΧΑΦ
Άλλο ένα παράδειγμα ποδοσφαιριστή πρός '' μίμηση''. Από τα καλύτερα παιδιά που δεν τα ''λυγίζει ο χρόνος'' και συνεχίζουν να δείχνουν την κλάση τους στα γήπεδα. Μεγάλη η συμβολή του στην πετυχημένη πορεία του Απόλλωνα.


15. Δημήτρης Δημόπουλος (Θύελλα Σκιαδά) (53 ψήφοι) - ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Πολύ καλή χρονιά για τον Δημήτρη η οποία στέφθηκε και με τον τίτλο. Πολύ καλές εμφανίσεις στα περισσότερα παιχνίδια από τον πορτιέρο της Θύελλας Σκιαδάς και δίκαια βρίσκεται εδώ.


16. Θεόδωρος Σουγλέρης (Απόλλων Εγλυκάδας) (27 ψήφοι) -ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ
Ίσως να είναι ο ποδοσφαιριστής με την καλύτερη ''τεχνική'' κατάρτιση στο πρωτάθλημα. Θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά στην λίστα αλλά έχασε αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμών. Και μόνο πάντως ότι είναι έστω και έτσι στους 18 καλύτερους, δείχνει την ποιότητα του.

17. Γιώργος Κολλάρος (Πανιώνιος/Αχιλλέας) (29 ψήφοι) -ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Πολύ καλή χρονιά και για τον Γιώργο Κολλάρο που βοήθησε τον Πανιώνιο/Αχιλλέα να ξεκολλήσει από το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Πέτυχε πολύ σημαντικά γκόλ στο πρωτάθλημα και δίκαια βρίσκεται σε αυτήν την θέση.


18. Σωτήρης Θεοδωρακόπουλος (Θύελλα Σκιαδά) (20 ψήφοι) -ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Δεν πρέπει να μετάνιωσε για την επιλογή του να αφήσει την Δ' Εθνική και να έρθει να αγωνιστεί με τα χρώματα της Θύελλας Σκιαδά. Από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα, έδωσε πολλά φέτος στην ομάδα του.


ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 

Κυριάκος Αθανασίου (Θύελλα Αιγίου) (96 ψήφοι)
Το να καταφέρεις να έχεις μια από τις καλές ομάδες στο πρωτάθλημα με μέσο όρο ηλικίας κάτω από 20 χρονών, είναι από μόνο του μια μεγάλη επιτυχία. Δικαιωματικά λοιπόν ο Κυριάκος Αθανασίου παίρνει τον τίτλο του καλύτερου προπονητή και μάλιστα με συντριπτική διαφορά.  

Ακολουθούν πολύ κοντά......

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ :
Ανδρέας Μπαρμπέρης (Πείρος Ισωματος) (29 ψήφοι)
Γιάννης Λέσης (Θύελλα Αιγίου) (24 ψήφοι)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ :
Νίκος Ντάλλας (Θύελλα Αιγίου) (17 ψήφοι)
Γιάννης Γιαννόπουλος (Απόλλων Εγλυκάδας) (12 ψήφοι)
Δημήτρης Φραγκούλης (Πετεινοί) (10 ψήφοι)

ΜΕΣΟΙ :
Δημήτρης Κυριακόπουλος (Πείρος Ισώματος) (16 ψήφοι)
Γιώργος Πολυζωγόπουλος (Πετεινοί) (13 ψήφοι)
Βασίλης Παπαζαφείρης (Άρης) (12 ψήφοι)
Κώστας Βέρρας (Λιμνοχώρι) (11 ψήφοι)
Γιώργος Καραμπινάς (Θύελλα Σκιαδά) (11 ψήφοι)
Αλέξανδρος Κουκουμαφτσής (Θύελλα Αιγίου) (11 ψήφοι)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ :
Βασίλης Ραμόπουλος (Απόλλων Εγλυκάδας) (19 ψήφοι)
Ανδρέας Φουσέκης (Θύελλα Αιγίου) (14 ψήφοι)
Χρήστος Δελδήμος (Λιμνοχώρι) (11 ψήφοι)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ :
Βασίλης Μαρκάτος (Θύελλα Σκιαδά) (62 ψήφοι)
Πέτρος Λεβεντάκος (Πανιώνιος/Αχιλλέας) (37 ψήφοι)

Δεν υπάρχουν σχόλια: