Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Εξαιρετική επιτυχία είχαμε και την προηγούμενη αγωνιστική με 9/9 σωστές προβλέψεις. Η σελίδα μας βρίσκεται σε τρομερή ''ρέντα'' τις δύο τελευταίες αγωνιστικές με συνολικά 17/18 επιτυχίες. Με αφορμή μια συζήτηση στο Facebook με τον καλό φίλο Γιάννη Γεωργακόπουλο από την εκπομπή ''Ταλιμπάν στην Σέντρα'' του Sentra FM Patras 105,7 (η εκπομπή βγαίνει στον αέρα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 14.15), μου δίνεται και η ευκαιρία να πω για  ένα πετυχημένο σχόλιο που μου έγραψε ο Γιάννης, σε απάντηση δικού μου σχολίου που χαριτολογώντας έλεγα ότι ''αν η Α1 ήταν στο στοίχημα, θα κάναμε χρυσές δουλειές''. Η απάντηση λοιπόν του καλού φίλου Γιάννη ήταν ότι ''αν η Α1 ήταν στο στοίχημα, δεν θα υπήρξαν τόσο καλά ποσοστά στις προβλέψεις γιατί τα παιχνίδια θα στήνονταν''. Πόσο δίκιο έχει τελικά ο Γιάννης ρε γαμώτο, πόσο το στοίχημα έχει καταστρέψει τα μεγάλα πρωταθλήματα και θα πρέπει τελικά να αναρωτηθούμε ΄΄Αξίζει να ασχολείσαι με αυτά?''. ''Αξίζει να δίνουμε βάρος στην Superleague και να αφήνουμε το ερασιτεχνικό να μαραζώνει?''. Και το σπουδαιότερο απ' όλα : ''Αξίζει να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για ομάδες που τα κάνουν ''πλακάκια'' στο βωμό του χρήματος?''. Εγώ την απάντηση στον εαυτό μου την έχω δώσει εδώ και αρκετό καιρό. Από την στιγμή που άρχισα να ασχολούμαι με αυτή την σελίδα. ΌΧΙ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. Ας το σκεφτούμε λίγο καλύτερα όλοι μας και να δώσουμε ένα παραπάνω βάρος στο ερασιτεχνικό μας, στο πρωτάθλημα των φίλων, που δυστυχώς σε πολλά παιχνίδια φέτος με τις συμπλοκές ποδοσφαιριστών και οπαδών, του φέραμε την βρωμιά του υποτίθεται ''μεγάλου πρωταθλήματος'' της χώρας μας που λέγεται Superleague.


ΑΠΟ Αρόης-Ολυμπιακός Πατρών
Μία νίκη χρειάζεται ακόμα ο Ολυμπιακός για να σωθεί και μαθηματικά. Το παιχνίδι με την θεωρητικά ‘’αδιάφορη’’ ΑΠΟ Αρόης είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ‘’ερυθρόλευκους’’ να τελειώνουν μια και καλή την υπόθεση παραμονή (2)

Λιμνοχώρι-Θύελλα Σκιαδά
Μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Λιμνοχώρι με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί την Θύελλα Σκιαδά. Το Λιμνοχώρι ‘’καίγεται’’ για τους 3 βαθμούς που θα το φέρουν και μαθηματικά στα μπαράζ ανόδου. Είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει (1)

Φαραϊκός-Πετεινοί
Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με δύο ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο και θα προσπαθήσουν να το διασκεδάσουν (1Χ)

Θύελλα Αιγίου-
Άγιος Δημήτριος
Στα τελευταία λεπτά της συνάντησης ηττήθηκαν στο Ίσωμα οι πιτσιρικάδες του Κυριάκου Αθανασίου. Από τις ομάδες που παίζουν καλό ποδόσφαιρο και δεν χαρίζονται σε κανέναν. Από την άλλη στις τάξεις του Αγίου Δημητρίου πιθανόν να επικρατεί μια απογοήτευση και να μην πιστεύει πλέον κανείς σε ένα ‘’θαύμα’’ που χρειάζονται (1)

Δόξα Παραλίας-Αμπελόκηποι
Το καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής με άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τους δύο αντιπάλους. Η Δόξα Παραλίας πιθανόν να βολεύεται και με την ισοπαλία, ενώ οι Αμπελόκηποι θέλουν μόνο την νίκη για να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες παραμονής τους. Η ομάδα των Συχαινών βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τους γηπεδούχους και θα την πιστέψουμε (Χ2)
 
Πανιώνιος/Αχιλλέας-Πείρος Ισώματος
Κανένα περιθώριο απώλειας βαθμών δεν έχει ο Πείρος Ισώματος γιατί ενδεχομένως να αποχαιρετήσει από αυτήν την αγωνιστική τα μπαράζ ανόδου. Ο Πανιώνιος/Αχιλλεάς αν και αδιάφορος έχει αποδείξει ότι παίζει στα ίσα όλα τα παιχνίδια. Το βαθμολογικό κίνητρο είναι υπέρ του Πείρου και θα το ακολουθήσουμε (Χ2)

Λέων Αλισσού-Αιγιέας/Άρης
Κοντά στην πηγή έφτασε πλεόν ο Αιγιέας/Άρης με τις καταπληκτικές νίκες που πέτυχε τις τελευταίες αγωνιστικές. Θεωρούμε ότι δεν θα χύσει την ‘’καρδάρα’’ στον Αλισσό και θα πετύχει την νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην σωτηρία (2)

Απόλλων Εγλυκάδας-Αναγέννηση Ψαθοπύργου
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Απόλλων μέσα στον Ρωμανό. Η ομάδα της Εγλυκάδας δείχνει σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης και φόρμας και ετοιμάζεται για τα μπαράζ. Στόχος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι να πετύχει δύο νίκες και ότι προκύψει σε σχέση με το ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι της σε αυτά. Εξάλλου κάθε μεγάλη ομάδα σε κάθε κατηγορία έτσι θα σκεφτόταν, ανεξαρτήτως αν οι φιλοξενούμενοι θέλουν τους βαθμούς για να σωθούν και μαθηματικά. Καλύτερη ομάδα ο Απόλλων, ακόμα καλύτερη με τον Χριστόπουλο που θα αγωνιστεί και πάλι, είναι το φαβορί (1)

Άρης Πατρών-Ρωμανός
Δυσκολεύτηκε ο Άρης στην αναμέτρηση με τον Λέων Αλισσού, αλλά τελικά τα κατάφερε. Το ίδιο εύκολα ή δύσκολα θα κάνει και με τον Ρωμανό (1)


7/9 ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: