Σάββατο 7 Μαΐου 2011

33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ....



Κυριακή 8 Μαίου 2011, Γήπεδο Πετεινών, Ώρα 17.30
Απόλλων Εγλυκάδας-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 2-1
(25' Σ. Κυριτόπουλος, 70' Χριστόπουλος / 35' αυτ. Τσιντώνης)
Διαιτητής : Γ. Παπαδόπουλος


Το καθήκον του...έκανε ο Απόλλων Εγλυκάδας και κέρδισε για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος την Αναγέννηση Ψαθοπύργου με 2-1. Η ομάδα της Εγλυκάδας ζήτησε τους βαθμούς της νίκης, παρά το γεγονός ότι έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα μπαράζ, και απέδειξε ότι δίκαια κατακτά και μαθηματικά την 2η θέση στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως αν θα καταφέρει να ανέβει ή όχι.
Το παιχνίδι στην Εγλυκάδα ήταν πάρα πολύ καλό με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη. Η Αναγέννηση κυνήγησε το αποτέλεσμα αφού δεν έχει ακόμα εξασφαλίσει την παραμονή της αλλά ο Απόλλων δεν της χαρίστηκε και στο τέλος κατέκτησε δίκαια τους 3 βαθμούς. Η πρώτη μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν το πλασέ του Μπούρδου στο 15' βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Αγοράκη. Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 20' με τον Ραμόπουλο να σουτάρει μέσα από την μικρή περιοχή και τον Έρδα να απεκρούει εντυπωσιακά με τα πόδια. Στο 22' ήταν η σειρά του Χριστόπουλου να χάσει μια καλή ευκαιρία ενώ η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 25' όταν ο Σπύρος Κυριτόπουλος με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Έρδα, ανοίγοντας το σκόρ για τους γηπεδούχους. Η χαρά τους όμως δεν κράτησε για πολύ αφού στο 35' ο Τσιντώνης.....σκόραρε στα τέρματα της ομάδας του και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Πιο συγκεκριμένα, ο Κυδωνιάτης σέντραρε από αριστερά και ο αμυντικός των γηπεδούχων στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στο δεξί γάμα του ανήμπορου να αντιδράσει Αγοράκη. Οι φιλοξενούμενοι πήραν θάρρος από αυτό το τέρμα, ανέβασαν την πίεση τους χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν άλλη επικίνδυνη κατάσταση στην εστία του Απόλλωνα.
Στο β' μέρος η ομάδα της Εγλυκάδας μπήκε πιο δυνατά θέλοντας να πάρει το παιχνίδι. Στο 55' ο Χριστόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή αλλά το σούτ του ήταν χλιαρό καταλήγοντας εύκολα στον Έρδα. Στο 70' όμως ο επιθετικός του Απόλλωνα δεν συγχώρεσε την αμυντική αδράνεια των φιλοξενουμένων και με άψογο αριστερό σούτ έγραψε το 2-1. Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα λίγο έλλειψε να τελειώσει τον αγώνα όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον Έρδα, αλλά τον τελευταίο να τον σταματάει και πάλι εντυπωσιακά. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ομάδα του Ψαθοπύργου προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά κάποιες σέντρες καθαρίζονταν εύκολα είτε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Αγοράκη, είτε από τους αμυντικούς της ομάδας. Μόνη καλή στιγμή στο 91' η κεφαλιά του Κυδωνιάτη από σέντρα του Μπούρδου που έφυγε άουτ.
Ο Απόλλων λοιπόν πήρε μια δίκαιη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που ''καιγόταν'' για βαθμούς και απέδειξε ότι θα παίξει στα ίσα όλα τα παιχνίδια χωρίς να τον ενδιαφέρει ποιοι θα είναι οι αντιπαλοί του στα μπαράζ. Την ερχόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στο Ίσωμα για ένα παιχνίδι ''χωρίς αύριο'' για τους γηπεδούχους οι οποίοι θέλουν να είναι στα μπαράζ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κατεργάρης, Σπαθής, Τσιντώνης, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Ραμόπουλος (88' Β. Νικολόπουλος), Σ. Κυριτόπουλος, Χριστόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος (87' Κ. Αβραμόπουλος), Παναγόπουλος (89' Γ. Αβραμόπουλος)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ : Έρδας, Μπούρδος, Μιχαίτα, Σακελλαρόπουλος, Μητρούλιας, Καραμπούλας, Τόλλιας (32' Παπασπηλιόπουλος), Κυδωνιάτης, Παπαδόπουλος, Γκοτσούλιας, Κωστόπουλος

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ :
*** Λίγος κόσμος σήμερα στο γήπεδο. Κάτι η Παναχαική, κάτι ο τελικός της Ευρωλίγκας, ο αγώνας έγινε μεταξύ συγγενών και φίλων.
*** Συνέχεια ρώταγαν οι ''Παναθηναικοί'' ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα με πρώτους και καλύτερους τους Κώστα Αγοράκη και Βασίλη Ραμόπουλο, πόσο ήταν ο τελικός......Υπεύθυνοι της ενημέρωσης ήταν οι Σπύρος Βάρελης και Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος.!!
*** Άλλο ένα τέρμα για το ''φανταράκι''....Δυστυχώς για αυτόν η στρατιωτική του θητεία του στέρησε την δυνατότητα να διεκδικίσει την πρωτιά στους σκόρερ της κατηγορίας.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ο Πείρος Ισώματος πέτυχε την νίκη της ημέρας με 3-1 μέσα στον Πανιώνιο/Αχιλλέα και ελπίζει ακόμα στην είσοδο του στα μπαράζ ανόδου. Στο ντέρμπυ της ημέρας το Λιμνοχώρι ήρθε ισόπαλο 3-3 με την Θύελλα Σκιαδά και ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την συμμετοχή του στα μπαράζ, ενώ ο Άρης κέρδισε εύκολα τον Ρωμανό με 4-1 και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα πρός αυτά. Στην μάχη της ουράς, Δόξα Παραλίας και Αμπελόκηποι έμειναν στο 0-0 με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση και να μην εξαρτώνται μόνο από το δικό τους αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική. Σώθηκε και μαθηματικά ο Αιγιέας/Άρης μετά την ''πεντάρα'' στον Αλισσό, ενώ υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο Άγιος Δημήτριος μετά την ήττα του στο Άιγιο από την τοπική Θύελλα. Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την ΑΠΟ Αρόης και πιθανόν στο βάθος να μπλέξει...σε περιπέτειες σε συνδυασμό αποτελεσμάτων. Τέλος, Φαραικός και Πετεινοί ήρθαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα αδιάφορο παιχνίδι. Αναλυτικά είχαμε τα εξής αποτελέσματα :

Σάββατο 7 Μαίου 2011, Γήπεδο Λιμνοχωρίου, Ώρα 17.30
Λιμνοχώρι-Θύελλα Σκιαδά 3-3
(55' , 80' πεν. Δημητρόπουλος, 72' Βέρρας  / 25' Κοντάρης, 18', 65' Σιδέρης) 
Διαιτητής : Καλύβας

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Παπαδημητρίου, Τσάμης, Χρυσανθόπουλος, Π. Αλεξανδρόπουλος, Γκιώνης, Μπεκίρης (68' Αγγελόπουλος), Μητρόπουλος, Α. Αλεξανδρόπουλος, Δημητρόπουλος, Βέρρας, Δελδήμος (68' Μιχαλόπουλος). 
ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Δημόπουλος, Κοντογεωργόπουλος, Γ. Νταφογιάννης, Στούπας, Κοντάρης (65' Δελέγκος), Καραμπινάς, Χ. Νταφογιάννης, Σιδέρης, Μπαρδάκης (61' Κανελλακόπουλος), Κουλογιάννης, Λαμπρόπουλος.


Σάββατο 7 Μαίου 2011, Γήπεδο Ρίου, Ώρα 17.30
Πανιώνιος/Αχιλλέας-Πείρος Ισώματος 1-3
(72' Κολλάρος / 7' Χ. Βαγγελάτος, 56' Αθανασίου, 85' Φ. Καραβίας)
Αποβολή : 70' Γκοτσούλιας
Διαιτητής : Πολυγένης


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ.: Δίπλας, Χυσεσάνι (79' Κανελλόπουλος), Δέδος, Γεωργόπουλος, Καϊμακάς, Μαρκόπουλος (46' Σταμπολίτης), Τσαλπατούρος, Κολλάρος, Ν. Μάγκος (70' Β. Μάγκος), Βάλσαμος. 
ΠΕΙΡΟΣ ΙΣΩΜΑΤΟΣ: Μπαρμπέρης, Κρουστάλης, Γιαννόπουλος, Αθανασόπουλος, Γκοτσούλιας, Αθανασίου, Κυριακόπουλος, Μωραΐτης, Σταθόπουλος (65' Φ. Καραβίας), Δελδήμος, Χ. Βαγγελάτος (85' Ντάτσικας)


Σάββατο 7 Μαίου 2011, Γήπεδο Προσφυγικών, Ώρα 17.30
Άρης Πατρών-Ρωμανός 4-1
(7' Καταρτζόπουλος, 88' Μητρόπουλος, 30', 42' Οικονόμου / 44' Σουγλέρης) 
Διαιτητής : Φράγγος

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Φινομένος, Π. Ασημακόπουλος (55' Ν. Ασημακόπουλος), Παπαδημητρόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Γουρδομιχάλης, Νικολόπουλος (85' Ρουμελιώτης), Χριστόπουλος, Παπαζαφείρης (80' Μοίραλης), Μητρόπουλος, Οικονόμου, Καταρτζόπουλος. 
ΡΩΜΑΝΟΣ: Γιαννικόπουλος, Ανδρικόπουλος, Παναγόπουλος (77' Κατριβέσης), Βοσνάκης, Οικονόμου, Βανταράκης, Χουρδούμης, Σταμπολτάς, Αυγέρος, Σουγλέρης, Αλεξόπουλος (60' λ.τ. Παπαδήμας)



Σάββατο 7 Μαίου 2011, Γήπεδο Ζαρουχλείκων, Ώρα 17.30
ΑΠΟ Αρόης-Ολυμπιακός Πατρών 3-1
(72' Διαμαντόπουλος, 24', 55' Σ. Δεπούντης / 46' Παπούλας)
Χαμένο Πέναλντυ : 70' Παπούλας
Διαιτητής : Τσιρίνης


ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ: Κουτροκόης, Μπακόπουλος, Α. Δεπούντης, Καραΐσκος, Σακάτος, Ξυλιάς, Παπαχαραλάμπους (55' Διαμαντόπουλος), Μπούνιας (70' Χαραλαμπόπουλος), Σουλελές, Σ. Δεπούντης, Παρασκευόπουλος (46' Σπάττα). 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεροντίδης, Γιαχαλής, Κοβάτσι (73' Φραγκούλιας), Αργυρόπουλος, Παπανίκος, Σπυρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Αραπάκος, Παπούλας, Ράφτης (46' Μήτσουλης), Τζουβέκας (46' Βγενόπουλος)



Σάββατο 7 Μαίου 2011, Γήπεδο Φαραικού, Ώρα 16.30
Φαραικός-Πετεινοί 1-1
(47' Μούτσα / 16' Πολυζωγόπουλος) 
Διαιτητής : Διονυσόπουλος


ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Κοσμάτος, Γ. Σωτηρακόπουλος (60' Μητρόπουλος), Γ. Σακκάς, Μητρόπουλος, Βέρρας, Παλούμπης, Κολυπέρας, Κ. Σωτηρακόπουλος, Βασιλείου (80' Φιλιππόπουλος), Γεωργόπουλος (70' Βγενόπουλος), Μούτσα. 
ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Λάγιος, Σωτηρόπουλος, Κουρκουμέλης, Α. Στέλλας (46' Ρόσσης), Κατριβέσης, Χαλκιόπουλος, Κατριμπούζας, Ψημάδας, Τ. Στέλλας, Πολυζωγόπουλος, Φούφουλας



Κυριακή 8 Μαίου 2011, Γήπεδο Παραλίας, Ώρα 17.30
Δόξα Παραλίας-Αμπελόκηποι 0-0
Διαιτητής : Μακρυπόδης


ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ρουντζαμάνης, Σιδέρης, Δούμπας, Τοσκάι, Γεωργικόπουλος, Μαντούκας (77' Παπαχαραλάμπους), Γραμματσούλιας, Ζέρης, Βακτριτζόγλου, Μπινιέρης (46' Νικολόπουλος), Σπανός.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Κατσουράνης, Μπάτραλης, Χ. Λαγκαδινός, Πήττας (87' Μούκας), Νάτσης (70' Τρυπαναγνωστόπουλος), Γκούσκος, Μπαλασκέρης, Γεωργαντόπουλος, Βασιλόπουλος (83' Τσεκούρας), Α. Λαγκαδινός, Ρηγόπουλος




Κυριακή 8 Μαίου 2011, Γήπεδο Νικολείκων, Ώρα 17.30
Θύελλα Αιγίου-Άγιος Δημήτριος 4-0
(58' Μακρυγιαννάκης, 64' Σαλάι, 72' Κ. Βλάχος, 84' Κουκουμαφτσής)
Διαιτητής : Α. Σπανός


ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Σταθόπουλος, Ρίζος (70' Χριστοδουλόπουλος), Γκινάι, Βλάχος, Ζήσης, Σταματόπουλος, Ντάλλας, Λαδικός, Αγγελόπουλος (60' Κουκουμάφτσης), Σαλάι (80' Σταθόπουλος), Μακρυγιαννάκης. 
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Τσαμπάς, Τριανταφυλλόπουλος, Παπακωνσταντινόπουλος, Ιατρού, Α. Ρηγόπουλος, Ράπτης, Μουρτέλος, Σούμπασης (30_Ραμαντάνης), Αποστολόπουλος (75' Λ. Ρηγόπουλος), Αντωνόπουλος, Κατσιμύγας (46' Κρόγκος).

Κυριακή 8 Μαίου 2011, Γήπεδο Αλισσού, Ώρα 17.30
Λέων Αλισσού-Αιγιέας/Άρης 1-5
(85' Ντούμας / 48' Βλάχος, 70' Γκολφίνος, 7', 56' πεν., 73' Γκοτσόπουλος) 
Διαιτητής : Τσιμπούκης


ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ: Μαργαλιάς, Μπρακατσέλος, Μπαλασκέρης, Ντούμας, Α. Τραχάνης, Σολωμός,, Ρηγόπουλος, Νικολάου, Δρακόπουλος, Λαζανάς, Χρηστιάς 
ΑΙΓΙΕΑΣ/ ΑΡΗΣ: Γκολφίνος, Τ. Τσακάι, Σ. Τσακάι, Κολύβρος, Μουρ, Βλάχος, Οικονομόπουλος (60' Μητρόπουλος), Φουκής, Βακρινός (70' Παρίσσης), Γκοτσόπουλος, Ανδριώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια: