Κυριακή 1 Μαΐου 2011

32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ''ΚΛΕΙΔΩΣΕ'' ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ.....



Κυριακή 1 Μαίου 2011, Γήπεδο ''Μ. Ηλιόπουλου'', Ώρα 17.30
Ρωμανός-Απόλλων Εγλυκάδας 0-7
(30', 55', 65', 88' Ραμόπουλος, 40', 72' Χριστόπουλος, 78' Σ. Κυριτόπουλος)
Διαιτητής : Οικονόμου

Άνετη νίκη με 7-0 πέτυχε ο Απόλλων στο γήπεδο ''Μάκη Ηλιόπουλου'' επί του ουραγού Ρωμανού και ''κλείδωσε'' και μαθηματικά την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου. Ο αγώνας δεν χωράει σε ιδιαίτερη κριτική αφού η δυναμικότητα μεταξύ των δύο αντιπάλων ήταν τεράστια και το σκόρ ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.
Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στους γηπεδούχους όταν στο 7' ο Ανδρικόπουλος απείλησε με σούτ έξω από την περιοχή και τον Αγοράκη να διώχνει σε κόρνερ. Από εκεί και έπειτα και για όλο το α' μέρος ο Απόλλων πήρε τα ηνία του αγώνα και έχασε πολλές ευκαιρίες για γκόλ με τους Σουγλέρη, Ραμόπουλο, Παναγόπουλο και τον Χριστόπουλο. Στην πιο κλασσική από όλες αυτές, στο 25' ο Χριστόπουλος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τελικά, ο ''συνήθης ύποπτος'' στα τελευταία παιχνίδια για την ομάδα της Εγλυκάδας Βασίλης Ραμόπουλος, ξαναχτύπησε στο 30' και αφού έσπασε το τεχνικό οφσάιντ που έπαιζε η άμυνα του Ρωμανού, πέρασε και τον Γιαννικόπουλο ανοίγοντας το σκόρ. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Παναγιώτη Χριστόπουλου με παρόμοια ενέργεια να βγαίνει μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα του Ρωμανού και με έξοχο πλασάρισμα από πάνω του να διπλασιάζει τα τέρματα του Απόλλωνα. Με αυτό το σκόρ έκλεισε και το ημίχρονο.
Στο β' μέρος ο Απόλλων ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοση του και εκμεταλλεύομενος και την κούραση των γηπεδούχων έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες. Στο 55' ο Ραμόπουλος εκμεταλλέυτηκε λάθος γύρισμα των αμυντικών του Ρωμανού στον Γιαννικόπουλο και με πλασέ έκανε το 0-3. Στο 65' ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέβασε τον δείκτη του σκόρ στο 0-4. Στο 72' ήρθε και πάλι η σειρά του ''στρατευμένου'' Παναγιώτη Χριστόπουλου να σκοράρει με όμορφο πλασέ και να ανεβάσει το σκόρ στο 0-5. Ο Απόλλων πλέον έκανε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Μοναδικές καλές στιγμές για τον Ρωμανό ήταν ένα πλασέ του Σπύρου Σουγλέρη από πλεονεκτική θέση που έφυγε άουτ και ένα φάουλ του Κώστα Ανδρικόπουλου που πέρασε ψηλά άουτ. Στο 78' ο Σπύρος Κυριτόπουλος που είχε μπεί ώς αλλαγή έκανε το 0-6 με πλασέ από το πέναλντυ. Το τελικό 0-7 διαμόρφωσε στο 88' και πάλι ο Βασίλης Ραμόπουλος με σούτ έξω από την περιοχή.
Ο Απόλλων πλέον είναι και μαθηματικά στα μπαράζ και απλά περιμένει να δεί με ποιές ομάδες θα κοντραριστεί για μια θέση στην Α' Κατηγορία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια θα είναι και αδιάφορος.

ΑΟ ΡΩΜΑΝΟΣ : Γιαννικόπουλος, Αυγέρος, Πίτουρας, Βανταράκης, Θεοφανόπουλος, Παναγόπουλος Γ. (60' Παπαδήμας), Αλεξόπουλος (80' Χουρδούμης), Παναγόπουλος Π., Ανδρικόπουλος, Σουγλέρης (77' Τριανταφύλλου), Μοσχονάς
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Κατεργάρης, Γιαννόπουλος, Κουλούρης (72' Θεοδωρακόπουλος), Ανδριακόπουλος, Ραμόπουλος, Ν. Κυριτόπουλος, Χριστόπουλος, Σουγλέρης (75' Βάρελης), Παναγόπουλος (75' Σ. Κυριτόπουλος)

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ : 
*** Επανεμφάνιση στην 11άδα του Απόλλωνα για τον ''στρατευμένο'' Παναγιώτη Χριστόπουλου που βρίσκεται αυτές τις μέρες με άδεια στην Πάτρα.
*** Πάρα πολλές ευκαιρίες έχασαν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα. Ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να χάνονται στα κρίσιμα παιχνίδια των μπαράζ.
*** Αντίπαλοι του Απόλλωνα δύο πρώην Απολλωνιστές. Ο Κώστας Ανδρικόπουλος και ο Αντρέας Μοσχονάς έχουν φορέσει για αρκετά χρόνια την φανέλα της ομάδας της Εγλυκάδας.
*** Από την άλλη, ο Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος που αγωνίστηκε για τον Απόλλωνα ώς αλλαγη, άνηκε πέρσυ στο δυναμικό της ομάδας του Ρωμανού.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 32ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής στην Α1 Κατηγορία, όλες οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τα μπαράζ πέτυχαν νίκες και η κατάσταση παρέμεινε αμετάβλητη. Το Λιμνοχώρι κέρδισε τον Άγιο Δημήτριο που πιθανότατα δεν προλαβαίνει το ''τρένο'' της σωτηρίας, ο Άρης επιβλήθηκε δύσκολα του Λέων Αλισσού με 2-1, ενώ και ο Πείρος πέτυχε σημαντική νίκη απέναντι στην Θύελλα Αιγίου και ελπίζει στην είσοδο του στα μπαράζ. Μεγάλη μάχη γίνεται στην ουρά με πολλές ομάδες να μην έχουν εξασφαλιστεί ακόμα και να θέλουν βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια. Δεν θα πρέπει να αφήσουμε ασχολίαστη την ''εξάρα'' της Θύελλας Σκιαδάς απέναντι στην ΑΠΟ Αρόης και το τρομερό ρεκόρ των 102 τερμάτων στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά είχαμε :

Κυριακή 1 Μαίου 2011, Γήπεδο Σταυροδρομίου, Ώρα 17.30
Θύελλα Σκιαδά-ΑΠΟ Αρόης 6-1
(42' Κουλογιάννης, 80' Στούπας, 50', 88' Λαμπρόπουλος, 65', 72' Θεοδωρακόπουλος / 55' Σ. Δεπούντης)
Διαιτητής : Σικελιανός


ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Δημόπουλος, Γ. Νταφογιάννης, Κοντογεωργόπουλος, Στούπας, Χ. Νταφογιάννης (60' Νεμουτιάνος), Καραμπινάς (65' Β. Μπότης), Σιδέρης, Μπαρδάκης (70' Κανελλακόπουλος), Λαμπρόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Κουλογιάννης.
ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ: Κουτροκόης, Μπακόπουλος, Α. Δεπούντης, Καραΐσκος, Ξυλιάς, Σακάτος (60' Διαμαντόπουλος), Σουλελές, Παπαχαραλάμπους, Μπούνιας (65' Χαραλαμπόπουλος), Σπάτα, Σ. Δεπούντης. 

Κυριακή 1 Μαίου 2011, Γήπεδο Πετεινών, Ώρα 17.30
Πετεινοί-Ολυμπιακός Πατρών 1-2
(40' Φούφουλας / 20' πεν. Ράπτης, 70' Αργυρόπουλος)
Διαιτητής : Παπαγιαννόπουλος

ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Λάγιος, Κοτυρκουμέλης, Κατριβέσης, Α. Στέλλας, Σωτηρόπουλος, Τ. Στέλλας (46' Χαλκιόπουλος), Κατριμπούζας, Φραγκούλης, Ψημάδας, Φούφουλας, Πολυζωγόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεροντίδης, Γιαχαλής, Κοβάτσι (22' Βγενόπουλος), Αργυρόπουλος, Σταματακόπουλος, Σπυρόπουλος, Τζουβέκας (80' Κυριάζου), Αραπάκος, Παπούλας, Ράπτης (46' Παπανίκος), Κωνσταντινόπουλος.

Κυριακή 1 Μαίου 2011, Γήπεδο ΕΠΣΑ ''Α. Κάνιστρας'', Ώρα 17.30
Άγιος Δημήτριος-Λιμνοχώρι 0-2
(65' Δημητρόπουλος, 77' Δελδήμος)
Διαιτητής : Ρηγόπουλος

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Τσαμπάς, Τριανταφυλλόπουλος, Κρόγκος (46' Ραμαντάνης,  Ιατρού, Α. Ρηγόπουλος, Ράπτης, Μπουμπουτσής, Λ. Ρηγόπουλος, Μουρελάς (80' Μητσόπουλος), Αποστολόπουλος, Σούμπασης, Αντωνόπουλος. 
ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Παπαδημητρίου, Τσάμης, Μιχαλόπουλος, Αγγελόπουλος, Γκιώνης, Μπεκίρης, Μητρόπουλος, Χρυσανθόπουλος (55' Α. Αλεξανδρόπουλος), Δελδήμος (77' Π. Αλεξανδρόπουλος), Δημητρόπουλος, Πιπέρης. 

Κυριακή 1 Μαίου 2011, Γήπεδο Προαστίου, Ώρα 17.30
Αμπελόκηποι-Φαραϊκός 2-1
(72' Α. Λαγκαδινός, 81' Ρηγόπουλος / 91' Α. Σωτηρακόπουλος)
Αποβολή : 67' Καρελάς
Διαιτητής :Σπηλιωτόπουλος
ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής


Ζωντανοί, στην υπόθεση παραμονή, έμειναν οι Αμπελόκηποι μετά την πολύτιμη νίκη που σημείωσαν στο γήπεδο Προαστείου επί του Φαραϊκού με 2-1. Μια νίκη, ωστόσο, με ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς και οι άλλοι διεκδικητές της παραμονής πήραν «τρίποντο», με αποτέλεσμα να παραμείνει ανοιχτή η υπόθεση σωτηρία, ενδεχομένως μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Η ομάδα των Συχαινών ήταν αυτή που κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και είχε τις ευκαιρίες για μια πιο άνετη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα με αμυντικούς προσανατολισμούς. Ο Ρηγόπουλος στο 10΄ δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους (διαγώνιο σουτ άουτ), ενώ στο 26΄ ήταν η σειρά του Α. Λαγκαδινού να απειλήσει την εστία του Φαραϊκού.
Στο 30΄ ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Κοσμάτος έδιωξε εντυπωσιακά με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ το γυριστό σουτ του Γεωργαντόπουλου, ενώ στο 32΄ ο Α. Λαγκαδινός και πάλι σούταρε λίγο άουτ. Ο Φαραϊκός παρά λίγο να κάνει την «ζημιά» στο 42΄ σε κεφαλιά του Χ. Βασιλείου (άουτ) μετά από σέντρα του Δημητρόπουλου, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κοσμάτος πραγματοποίησε φοβερή επέμβαση σε σουτ «φωτοβολίδα» του Ρηγόπουλου.
Το β’ μέρος κύλησε στο ίδιο μοτίβο με τους γηπεδούχους να φθάνουν κοντά στο γκολ στο 53΄ με τον Καρέλα (κεφαλιά στην αγκαλιά του Κοσμάτου), στο 55΄ με τους Α. Λαγκαδινό και Βασιλόπουλο (διπλή απόκρουση ο εξαιρετικός Κοσμάτος), καθώς και στο 63΄ σε σουτ του Α. Λαγκαδινού, που πέρασε … ξυστά άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Η 2η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε στο 67΄ ο Καρέλας, τού στοίχησε την αποβολή, όμως οι Αμπελόκηποι κατάφεραν με παίκτη λιγότερο να ανοίξουν το σκορ στο 72΄ με σουτ του Α. Λαγκαδινού, που δεν κατάφερε να συγκρατήσει ο Κοσμάτος. Η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή και το 1-0 ήταν γεγονός.
Μάλιστα, στο 81΄ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν ο Α. Λαγκαδινός έβγαλε μπαλιά «λουκούμι» στο Ρηγόπουλο, ο οποίος σούταρε στην απέναντι γωνία, γράφοντας το 2-0. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 91΄ με όμορφη κεφαλιά του Α. Σωτηρακόπουλου μετά από κόρνερ του Κ. Σωτηρακόπουλου.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Κατσουράνης, Μπάτραλης, Μπαλασκέρης (92΄ Τρυπαναγνωστόπουλος), Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός, Πήττας, Νάτσης (71΄ Μούκας), Γεωργαντόπουλος, Βασιλόπουλος (82΄ Ραμαντάνης), Α. Λαγκαδινός, Ρηγόπουλος.
ΦΑΡΑΪΚΟΣ: Π. Κοσμάτος, Παλούμπης, Σακκάς (83΄ Φιλιππόπουλος), Κολυπέρας, Δημητρόπουλος (59΄ Κ. Σωτηρακόπουλος), Γ. Σωτηρακόπουλος, Γεωργόπουλος, Α. Σωτηρακόπουλος, Ν. Βασιλείου, Χ. Βασιλείου (54΄ Κουτσαντώνης), Μούτσα.



Κυριακή 1 Μαίου 2011, Γήπεδο Ισώματος, Ώρα 17.30
Πείρος Ισώματος-Θύελλα Αιγίου 1-0
(88' Κρουστάλλης)
Διαιτητής : Καρούσος

ΠΕΙΡΟΣ: Μπαρμπέρης, Κρουστάλης, Πανόπουλος, Αθανασόπουλος, Γκοτσούλιας, Αθανασίου, Κυριακόπουλος, Μωραΐτης, Σταθόπουλος (46' Β. Καραβίας), Δελδήμος, Χ. Βαγγελάτος 
ΘΥΕΛΛΑ Α.: Λέσσης, Ι. Παξιμάδης (85' Χριστόδουλόπουλος), Α. Παξιμάδης (75' Σωτηρόπουλος), Κ. Βλάχος, Λαδικός, Ζήσης, Ντάλλας, Μακρυγιαννάκης, Σταματόπουλος (69' Αγγελόπουλος), Σαλάι, Γκινάι.

Κυριακή 1 Μαίου 2011, Γήπεδο Ροδιάς, Ώρα 15.00
Αιγιέας/Άρης-Δόξα Παραλίας 5-3
(9' Βλάχος, 39', 72' Βάκρινος, 50', 85' Γκοτσόπουλος / 60' Νικολόπουλος, 63', 69' Σπανός)
Διαιτητής : Αλεξανδρόπουλος

ΑΙΓΙΕΑΣ/ΑΡΗΣ: Γκολφίνος, Τ. Τσακάι, Κολύβρας (83' Στεφανάτος), Μουρ, Σ. Τσακάι, Φούκης, Βλάχος (78' Κ. Οικονομόπουλος), Γ. Οικονομόπουλος (70' Ψυμούλης), Ανδριώτης, Γκοτσόπουλος, Βάκρινος.
ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ρουντζαμάνης, Στεφανόπουλος, Βερύκιος (46' Παλούμπης), Βακτριτζόγλου, Πολίτης (86' Δημητρόπουλος), Σιδερής, Ζέρης, Παπαχαραλάμπους, Σπανός, Νικολόπουλος, Παταπής (50' Πανουτσόπουλος).

Κυριακή 1 Μαίου 2011, Γήπεδο Ψαθοπύργου, Ώρα 17.30
Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Πανιώνιος/Αχιλλέας 1-0
(91' Κυδωνιάτης)
Αποβολή : Μάργαρης
Διαιτητής : Γραμματικόπουλος

ΑΝΑΓΕΝΝΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ: Ερδάς, Σακελλαρόπουλος, Μητρούλιας, Γκοτσούλιας, Κωστόπουλος, Μπούρδος (70' Τσιμπούκης), Καραμπούλας, Κυδωνιάτης, Παπαδόπουλος (80' Λάτσινος), Παπασπηλιόπουλος (46_Τόλιας), Χίνκου.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Κληρόπουλος, Χυσεσάνι, Γκλαβάς, Δέδος, Ρουμελιώτης (40' Γεωργόπουλος), Καϊμακάς, Τσαλπατούρος (70' Ν. Μάγκος), Βόρρος, Κολλάρος, Μάργαρης, Σταμπολίτης (74' Μανθόπουλος).

Κυριακή 1 Μαίου 2011, Γήπεδο Προσφυγικών, Ώρα 17.30
Άρης Πατρών-Λέων Αλισσού 2-1
(24' Μητρόπουλος, 72' Π. Ασημακόπουλος / 27' Δρακόπουλος)
Διαιτητής : Α. Σπανός


ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Φιλιππακόπουλος, Ν. Ασημακόπουλος (80' Σπηλιωτόπουλος), Παπαδημητρόπουλος, Μπαζάρογλου, Κ. Ασημακόπουλος, Ρουμελιώτης, Νικολόπουλος (84' Μοίραλης), Καταρτζόπουλος, Παπουτσής (70' Π. Ασημακόπουλος), Οικονόμου, Μητρόπουλος. 
ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ: Μαργαλιάς, Μπρακατσέλος, Λαζανάς, Μπαλασκέρης (74' Ντούμας), Α. Τραχάνης, Χρηστιάς, Σολωμός, Φ. Τραχάνης, Ρηγόπουλος (66' Τσαγκαράς), Νικολάου, Δρακόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: