Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ 18ΑΔΑ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2010-2011

Το ''apolloneglykadas.blogspot.com'' σας παρουσιάζει την καλύτερη 18άδα της Α' Κατηγορίας για την σεζόν 2010-2011, που εσείς επιλέξατε μέσα από τα αναλυτικά ρόστερ των ομάδων που σας δώσαμε.
** Συμμετείχαν συνολικά 288 άτομα στην ψηφοφορία της Α' Κατηγορίας.
** Σας ευχαριστούμε για την αρκετά ικανοποιητική συμμετοχή σας και ευχόμαστε να βγήκε το πιο δίκαιο αποτέλεσμα μέσα από την διαδικασία.
** Τα τελικά αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στο πάνω μέρος της σελίδας μας.

Ας δούμε παρακάτω τους καλύτερους 18 ποδοσφαιριστές όπως εσείς τους αναδείξατε :


1. Ηλίας Γεωργακόπουλος (ΑΟ Πάτραι) (58 ψήφοι) - ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Το Πάτραι ήθελε φέτος έναν τερματοφύλακα ''εγγύηση'' και τον βρήκε στο πρόσωπο του Ηλία Γεωργακόπουλου. Μετά την εξαιρετική περσινή χρονιά με τον Ίκαρο Λακκόπετρας, ο Ηλίας ξεχώρισε ξανά και με μεγάλη διαφορά.


2. Θανάσης Φραγκουλάκης (ΑΟ Πάτραι) (21 ψήφοι) - ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ
Εξαιρετική χρονιά από τον νεαρό αριστερό μπάκ του ΑΟ Πάτραι. Από τους πρωταγωνιστές στην πολύ καλή φετινή πορεία της ομάδας του.



3. Φανούρης Ζήσης (Ατρόμητος Πατρών) (18 ψήφοι) - ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΑΚ-ΧΑΦ
Η ''έκπληξη'' της 11άδας της Α' Κατηγορίας. Οι φίλοι της Α' Κατηγορίας τον ψήφισαν και του έδωσαν αυτήν την θέση. Προσωπικά δεν τον γνωρίζουμε αλλά είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή.


4. Σοφοκλής Παναγόπουλος (Ωλενιακός) (27 ψήφοι) - ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ
Ήρθε από τον Διαγόρα και την Δ' Εθνική για να αγωνιστεί με τα χρώματα του Ωλενιακού και δεν διέψευσε τους ανθρώπους της ομάδας του Μαζαρακίου αφού πραγματοποίησε άλλη μια καλή χρονιά και ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του.

5. Γιώργος Παπουτσής (Ωλενιακός) (31 ψήφοι) - ΛΙΜΠΕΡΟ
Όπου Σοφοκλής Παναγόπουλος, υπάρχει και ο Γιώργος Παπουτσής. Μαζί πάνε κάθε χρόνο στην ίδια ομάδα, μαζί είναι από τους κορυφαίους σε αυτήν. Μεγάλη κλάση για την Α' Κατηγορία.


6. Ηλίας Καναβόγιαννης (ΑΟ Πάτραι) (46 ψήφοι) - ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΑΦ
Σιγά μην υπήρχε άλλος ποδοσφαιριστής να ''κοντράρει'' σε αυτήν την θέση τον Ηλία Καναβόγιαννη. Μακράν ο κορυφαίος στην θέση του. Κόβει, πασάρει, σκοράρει και είναι απλά ''πολυτέλεια'' για τα γήπεδα της περιοχής μας.


7. Γιώργος Γκοτσόπουλος (Θύελλα Πατρών) (20 ψήφοι) - ΔΕΞΙΟΣ ΧΑΦ
Μεγάλη η συμβολή του Γιώργου στην άνοδο της ομάδας του στην Δ' Εθνική. Ποδοσφαιριστής από τα ''σπλάχνα'' της ομάδας, προσέφερε τα μέγιστα και δικαιώθηκε από όσους τον ψήφισαν.


8. Κώστας Δαλιάνης (Ζήρια/ΤΑΔ 93) (27 ψήφοι) - ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΧΑΦ
Μπορεί η ομάδα του να μην τα κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία, ο Κώστας Δαλιάνης όμως έκανε τα πάντα για να μην γίνει αυτό. Από τους ανερχόμενους αστέρες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μας.


9. Θανάσης Παπουτσής (Ωλενιακός) (64 ψήφοι) - ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Το ''μεγάλο κανόνι'' των ερασιτεχνικών γηπέδων της Αχαίας. Ο Θανάσης συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία το ποδόσφαιρο και τις σπουδές του στην Πάτρα και δεν είναι σύμπτωση ότι τα καταφέρνει και στα δύο εξαιρετικά. Πρώτος σκόρερ για 3η σερί χρονιά στα πρωταθλήματα της Αχαίας. Τυχαίο? Δεν νομίζουμε...

10. Βασίλης Παπαγεωργακόπουλος (Ωλενιακός) (33 ψήφοι) - ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ
Άλλος ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής της Α' Κατηγορίας. Από τα καλά παιδιά των γηπέδων, πάλεψε σχεδόν μόνος του στο κέντρο του Ωλενιακού και τα κατάφερε μια χαρά. Πολύ δίκαια βρίσκεται στην καλύτερη 11άδα.

11. Παύλος Ανωγιάτης (Ακράτα) (32 ψήφοι) - ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Τι να πούμε τώρα εμείς για τον Παύλο Ανωγιάτη. Η ποδοσφαιρική του καριέρα μιλάει από μόνη της. Από τους ποδοσφαιριστές που κοσμούν τα ερασιτεχνικά γήπεδα της Αχαίας.


ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ....

12. Νεκτάριος Μπερτσιάς (Δαβουρλής Κ92) (15 ψήφοι) - ΛΙΜΠΕΡΟ
Με συμμετοχές σε Παναχαική και Παναιγιάλειο, ο Νεκτάριος Μπερτσιάς είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στην κατηγορία. Μεγάλη συμβολή στην άνετη παραμονή του Δαβουρλή Κ92.


13. Θύμιος Τσαμτσούρης (Ακράτα) (15 ψήφοι) - ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ
Μετακόμισε από την Ζήρια/ΤΑΔ 93 στην Ακράτα και πραγματοποίησε με την καινούργια του ομάδα μια πολύ καλή χρονιά.



14. Γιάννης Γασπαρινάτος (ΑΟ Πάτραι) (18 ψήφοι) - ΜΕΣΟΣ
Κατέκτησε κατά την περσινή σεζόν το πρωτάθλημα με τον Τριταικό. Φιλοδοξούσε να κάνει το ίδιο και φέτος. Μπορεί να μην το πέτυχε αλλά οι εμφανίσεις του με την ''πράσινη'' φανέλα ήταν εξαιρετικές.


15. Κώστας Χρανιώτης (Αίας Πατρών) (28 ψήφοι) - ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Ίσως ο πιο έμπειρος τερματοφύλακας στην Α' Κατηγορία. Κατάφερε μέσα από τις καλές του εμφανίσεις να βοηθήσει τον Αίαντα να πετύχει στον α' γύρο πορεία πρωταθλητισμού και να παραμείνει πολύ άνετα στην κατηγορία.


16. Παναγιώτης Σωτηρίου (Ατρόμητος) (18 ψήφοι) - ΜΕΣΟΣ
Πολύ καλές εμφανίσεις και αρκετά τέρματα από τον μέσο του Ατρομήτου Πατρών, που βρέθηκε δίκαια μέσα στους 18 καλύτερους του πρωταθλήματος.



17. Σπύρος Λαμπρόπουλος (Αίας Πατρών) (21 ψήφοι) - ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Μετακόμισε από τον Ωλενιακό στον Αίαντα και δεν ''ξέχασε'' και φέτος να κάνει αυτό που ξέρει καλά, δηλαδή  να σκοράρει. Βοήθησε πολύ τον Αίαντα να πετύχει τους στόχους του.


18. Αριστοτέλης Μπάρδης (Θύελλα Πατρών) (23 ψήφοι) - ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Πολύ μεγάλη ήταν η βοήθεια του Αριστοτέλη Μπάρδη στην άνοδο της Θύελλας Πατρών. Πέτυχε αρκετά τέρματα και ήταν από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος.


Ακολουθούν πολύ κοντά....

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ :
Νίκος Τούφας (Ατρόμητος) (27 ψήφοι)
Χριστόφορος Κολαίτης (Αστραπή) (22 ψήφοι)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ :
Άλκης Τσούρας (Ακράτα) (13 ψήφοι)
Κώστας Καραχάλιος (Θύελλα Πατρών) (10 ψήφοι)

ΜΕΣΟΙ :
Γιώργος Μεντής (Ακράτα) (16 ψήφοι)
Κώστας Φλωράτος (Αίας Πατρών) (7 ψήφοι)
Θεόδωρος Βλασόπουλος (Θύελλα Πατρών) (7 ψήφοι)
Βαγγέλης Μαντζουράκης (Θύελλα Πατρών) (7 ψήφοι)
Γιάννης Λυμπέρης (Φωστήρας Οβρυάς) (7 ψήφοι)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ :
Νίκος Μπαλής (ΑΟ Πάτραι) (17 ψήφοι)
Ηλίας Παπαζαφείρης (ΑΟ Πάτραι) (16 ψήφοι)
Νίκος Μπερτσιάς (Δαβουρλής Κ92) (13 ψήφοι)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

nai re paidia poli kalos termatofylakas o gewrgakopoulos alla tin misi xronia itan timwrimenos kai den epaixe me proswpika tou poli sovara lathi,ayti itan i egyisi pou ithele to patrai?

KostasAgorakis είπε...

Φίλε, δεν διαφωνώ ότι ο μπορεί ο Γεωργακόπουλος να έχασε μερικά παιχνίδια, αλλά ψηφίστηκε και δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε αυτό. Τα αποτελέσματα είναι του κόσμου και όχι δικά μας.

o proigoumenos anwnymos είπε...

katarxin den katigorisa kanenan. o gewrgakopoulos einai ontws apo tous kalyterous tis axaias.
kata deyteron fysika kai den to eipa gia sas,alla gia ton kosmo pou ton psifise.apla o sxoliasmos o dikos sas den stekei toso gia fetos!

KostasAgorakis είπε...

symfono me osa les file mou. isos na einai ligo ''akyros'' opos les o sxoliasmos mas. I alithia einai oti den exoume tin dynatotita kai emeis afou agonizomaste se alli katigoria na doume ola ta paixnidia. sigoura an eisai filos tis a' katigorias, tha exeis mia poly kalyteri eikona apo emas. Apla kai emeis gia na omorfinoume ena psifisma tou kosmou pou eite kalos, eite kakos epivravevei kapoious anthropous, prepei na grapsoume kati omorfo. Kai gia na sou po tin semni mou alithia, yparxoun kai polloi podosfairistes stin 18ada pou den tous exoume dei katholou fetos. Menoume loipon se ayto pou mas edeixse o kosmos. Na sai kala pantos gia ta sxolia sou.

Υ.Γ. An thes tin diki mou apopsi gia tis 18ades, diafono kai stis dyo katigories se polles theseis. Paradeigma stin A1 leipei o Gkotsopoulos tou Aigiea/Ari pou ekane katapliktiko protathlima. Opos episis arketoi podosfairistes toy Ari pou ekanan poly kalo protathlima kai eftasan dikaia sta mparaz na diekdikoun tin anodo tous. Akoma kai oι Xristos Deldimos, Spyros Depountis axsizan theseis se aytin. Me ayto thelo na po oti o kathenas apo emas exei sto myalo tou tin diki tou kalyteri 18ada, diaforetiki apo tis alles. Prepei omos na sevastoume tin pleiopsifia kai na vadisoume me aytin....Na sai kala, Ta xsanaleme!!