Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ


*** Ο επιθετικός Θανάσης Κακαρούμπας κάθησε κάτω από τα δοκάρια του Εθνικού Σαγείκων και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, αφού κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Αυτό έγινε καθώς απουσιάζαν οι Οικονόμου (τράβηγμα) και Κανελλόπουλος (χιαστούς) με τραυματισμό, αλλά και ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας Κουτσογιαννόπουλος για επαγγελματικούς λόγους.
*** Διαμαρτυρίες είχαμε για την φάση του 82' στον αγώνα Αστραπή-Αχαιός, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα στο φάουλ του Ρουντζαμάνη πέρασε την γραμμή. Από το βίντεο που έχουμε φαίνεται να μην έχει συμβεί αυτό αλλά και πάλι είναι μια δύσκολη φάση για να καταλάβει κανείς. 
*** Στον αγώνα Δαβουρλής-Αίας, ο Ερρίκος Μαράτος αναγκάστηκε λόγω των πολλών απουσιών που είχε, να περάσει στην επίθεση τον 2ο τερματοφύλακα Νίκο Κοκκοτσή. Πάντως η μοίρα του Νίκου, τον έφερε να ξαναφοράει και πάλι τα γάντια στο τέλος του αγώνα, αφού αποβλήθηκε ο Παπαθεοδωρακόπουλος που είχε διαπληκτισμό με τον Κολέση.
*** Εξαιρετικός ήταν και πάλι ο Νίκος Μπερτσιάς, που πέτυχε και τα δύο τέρματα του Πάτραι στον αγώνα με την Ακράτα. Το έχουμε ξαναπεί ότι αποτελεί πολυτέλεια για την κατηγορία.
*** Καταπληκτικά και τα δύο τέρματα του Καρβούνη στο Προάστειο. Ειδικά το δεύτερο ήταν σκέτο ''ποίημα''.
*** Το ''μάρμαρο'' της ήττας από τον Ωλενιακό, γνώρισε ο Κώστας Κραβαριώτης. Ο έμπειρος προπονητής έκανε πάντως πολύ καλή δουλειά στην ομάδα της Οβρυάς και έφτασε στο παρα πέντε να σώσει την χρονιά. Από τους καλούς ανθρώπους των ερασιτεχνικών γηπέδων.
*** Για μια ακόμη φορά ο Λευτέρης Κοντάρης έβγαλε τα ''κάστανα'' από την φωτιά. Άνοιξε το σκόρ λίγο πριν το ημίχρονο για την ομάδα της Περιβόλας και ''έλυσε'' τα πόδια των συμπαικτών του για την συνέχεια. Επίσης συνεχίζει πθανότατα το εκπληκτικό δικό του ρεκόρ, αφού η Περιβόλα μάλλον κερδίζει την άνοδο, και μετράει 3 σερί ανόδους με τις ομάδες που αγωνίστηκε.
*** Πολλές διαμαρτυρίες είχαμε στο παιχνίδι Πετεινοί-Αναγέννηση Ψαθοπύργου, για το πέναλντυ του Φράγγου στο 90' που έδωσε την νίκη στην ομάδα του Ψαθοπύργου. Περισσότερο οι ανθρώποι των γηπεδούχων διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις υπέρ τους που δεν δόθηκαν πέναλντυ. 
*** Ο Κώστας Κυριτόπουλος έχει κάνει καλή δουλειά από την ημέρα που ανέλαβε τον Πείρο Ισώματος και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν. Ίσως αν είχε πάει πιο νωρίς, η ομάδα του Ισώματος να ''έσωνε'' την χρονιά.
*** ''Ιδανικός αυτόχειρας'' μπορεί να χαρακτηριστεί η Δόξα Νιφορείκων, αφού πριν 3 αγωνιστικές κέρδισε στο ντέρμπυ τα Καμίνα, όλοι πίστεψαν ότι η άνοδος δεν χάνεται με τίποτα, αλλά στην συνέχεια έχασε από τον Ακάδημο και το Μετόχι, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 3η θέση και πιθανότατα να φέυγει για λογαριασμό της το ''τρένο'' της ανόδου.
*** Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ΑΕΚ Πατρών απέναντι στους Αμπελόκηπους, με τον Δημήτρη Κουλούρη να πετυχαίνει δύο πολύ όμορφα γκόλ και να έιναι ο καλύτερος με διαφορά ποδοσφαιριστής της ομάδας του.
*** Επεισόδια είχαμε στο ντέρμπυ Απόλλων Συνοικισμού-Μελίσσια, με φιλάθλους των φιλοξενουμένων να φτύνουν και να πετάνε πέτρες καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα στον βοηθό επόπτη. Ο διαιτητής κ. Γκοντας αφού διέκοψε προσωρινά δύο φορές τον αγώνα, με την τρίτη στο 65' αναγκάστηκε να τον διακόψει οριστικά. Το σκόρ ήταν εώς τότε 5-1 υπέρ του Απόλλωνα.
*** Την άνοδο τους στην Β' Κατηγορία κέρδισαν οι Πανμοβριακός Ριόλου, Αετός Πατρών και Ηρακλής Αιγίου, ώς πρωταθλητές στους ομίλους τους της Γ' Κατηγορίας. Μπαράζ θα έχουμε για τους δευτεραθλητές, έτσι ώστε να ανέβει άλλη μια ομάδα, τα οποία θα ξεκινήσουν στις 11/04. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι η Πάτρα 2005, το Βασιλικό και η Δόξα Ελαιώνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: