Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


Το προσεχές Σάββατο, διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας. Ο Απόλλων Εγλυκάδας αντιμετωπίζει στο Αίγιο τον Αχιλλέα/Εθνικό και θέλει να κλείσει θετικά μια άκρως επιτυχημένη χρονιά.
Καταφέρνοντας να ανέβει πέρσυ από την Α1 Κατηγορία στα ''μεγάλα σαλόνια'' του τοπικού μας ποδοσφαίρου, η διοίκηση της ομάδας της Εγλυκάδας προτίμησε να στηριχτεί και πάλι στα δικά της παιδιά, σε αυτά που επί 3 χρόνια προσέφεραν μόνο επιτυχίες και ανόδους στον σύλλογο. Με την προσθήκη ενός εξαιρετικού προπονητή, του Άρη Πλέγα, αλλά και ποδοσφαιριστών ουσίας και όχι εντυπώσεων, κατάφερε να φτιάξει ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο και όμορφο ποδόσφαιρο έπαιξε και στην κατηγορία έμεινε με πολύ μεγάλη ευκολία. Μάλιστα θα μπορούσε να τερματίσει και ακόμα ψηλότερα, αν τα προβλήματα των τελευταίων αγωνιστικών από τραυματισμούς και κούραση, δεν έκαναν την εμφανισή τους. Έστω και έτσι όμως, ήταν μια καλή ευκαιρία να αγωνιστούν και νέα παιδιά τα οποία έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και μπορούν να βοηθήσουν πολύ πιο ενεργά μελλοντικά την ομάδα.
Όπως και να το δει κανείς, η φετινή πορεία της ομάδας της Εγλυκάδας είναι απόλυτα πετυχημένη από όλες τις απόψεις. Και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι αυτή η ομάδα ''απλά ευχαριστιέται να παίζει ποδόσφαιρο'' και το κάνει καλά και με επιτυχίες τα τελευταία 4 χρόνια. 
Οι προπονήσεις συνεχίζονται σήμερα στο ''Α. Κάνιστρας'' (19.30), ενόψει του τελευταίου αγώνα της χρονιάς με τον Αχιλλέα/Εθνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: