Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ



Φτάσαμε στην 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μια αγωνιστική με αρκετά δύσκολα παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες που καίγονται για βαθμούς και σε ομάδες αδιάφορες βαθμολογικά. Και εδώ είναι η δυσκολία στην πρόβλεψη καθώς δεν ξέρεις την διάθεση που θα δείξουν οι αδιάφορες ομάδες για να χτυπήσουν στα ίσα τα παιχνίδια. Για να δούμε αν θα καταφέρουμε κάτι

Άγιος Δημήτριος-Αρόη
Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Άγιος Δημήτριος απέναντι στον Πείρο, σε ένα παιχνίδι που όλοι θα ήθελαν να ξεχαστεί γρήγορα για όσα έγιναν. Αντίθετα η ομάδα της Αρόης δεν τα κατάφερε στο ντέρμπυ ‘’παραμονής’’ με τους Αμπελόκηπους και τα περιθώρια στένεψαν αρκετά. Θα πηγαίναμε με την ομάδα των ‘’Αγίων’’ επειδή θεωρούμε ότι πλέον θέλει περισσότερο τον αγώνα από τους φιλοξενούμενους που σαφώς είναι πλέον σε πολύ δυσμενή θέση. Μας προβληματίζουν όμως οι σημαντικές απουσίες που έχουν (12)

Αμπελόκηποι-Πετεινοί
Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Αμπελόκηποι και ελπίζουν βάσιμα σε παραμονή. Αυτό προϋποθέτει νίκη απέναντι και στους Πετεινούς, που βαθμολογικά είναι αδιάφοροι. Ίσως τα καταφέρουν (1)

Πείρος Ισώματος-Θύελλα Σκιαδά
Μεγάλο παιχνίδι στο Ίσωμα ανάμεσα σε Πείρο και Θύελλα Σκιαδά. Ο Πείρος αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα απουσιών βασικών ποδοσφαιριστών του ενώ η Θύελλα απολαμβάνει χωρίς προβλήματα την πρωτιά της στην βαθμολογία. Όλα πιστεύουμε ότι θα εξαρτηθούν από την διάθεση της Θύελλας Σκιαδά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. (12)

Αιγιέας/Άρης-Ολυμπιακός Πατρών
Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι με δύο ομάδες που βρίσκονται στις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Αιγιέας/Άρης θέλει οπωσδήποτε την νίκη σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που νιώθει λιγάκι πιο ασφαλής και δεν θα τον χάλαγε και μια ισοπαλία (Χ)

Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Λιμνοχώρι
Σημαντικό και το παιχνίδι στον Ψαθόπυργο ανάμεσα σε δύο ομάδες που καίγονται για τους βαθμούς. Η Αναγέννηση κινδυνεύει άμεσα και θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο. Και το Λιμνοχώρι θέλει τους βαθμούς της νίκης για να κάνει άλλο ένα σημαντικό βήμα για την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου (12)

Άρης Πατρών-Φαραϊκός
Κανένα περιθώριο για νέα απώλεια δεν έχει ο Άρης και θα κυνηγήσει με ‘’νύχια και με δόντια’’ την νίκη για να μείνει ζωντανός για τα μπαράζ. Ο Φαραικός είναι πάντα υπολογίσιμος αλλά συγχρόνως είναι και αδιάφορος (1)

Ρωμανός-Θύελλα Αιγίου
Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται οι Αιγιώτες και λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στον Ρωμανό εφόσον δείξουν το πρόσωπο των τελευταίων αγώνων (2)

Απόλλων Εγλυκάδας-Δόξα Παραλίας
Πολύ δύσκολος αγώνας για τον Απόλλωνα, που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική ίσως και το ‘’διπλό’’ της χρονιάς. Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη μήπως και εκμεταλλευτούν τυχόν απώλεια του Λιμνοχωρίου στον Ψαθόπυργο, αλλά η Δόξα είναι μια καλή ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τους γηπεδούχους. Καίγονται οι γηπεδούχοι, αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι. Ίσως στο τέλος μιλήσει η έδρα (1)

Λέων Αλισσού-Πανιώνιος/Αχιλλέας
Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τον Πανιώνιο/Αχιλλέα. Αν και ο Λέων τις κάνει τις μικροεκπλήξεις του, πιστεύουμε από την αρχή της χρονιάς στην ομάδα της Αγυιάς που θα έπρεπε να βρίσκεται πολύ ψηλότερα (2)


6/9 ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: