Σάββατο 16 Απριλίου 2011

31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ......


Κυριακή 17 Απριλίου 2011, Γήπεδο Πετεινών, Ώρα 17.30
Απόλλων Εγλυκάδας-Λέων Αλισσού 3-2
(10', 20' Ραμόπουλος, 35' πεν. Σουγλέρης / 5' Μπαλασκέρης, 15' αυτ. Τσιντώνης)
Διαιτητής : Πασχάκης


Ένα παιχνίδι που ο Απόλλων Εγλυκάδας θα πρέπει να ξεχάσει γρήγορα, έγινε σήμερα το απόγευμα στην Εγλυκάδα. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 3-2 την ομάδα του Λέων Αλισσού, έχοντας πραγματοποιήσει μέτρια εμφάνιση με πολύ άγχος μέχρι το τέλος. Η αλήθεια είναι ότι παρά το γεγονός ότι ο Απόλλων δεν ήταν καλός, έχασε απίστευτες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, ενώ σε δύο κατεβασιές της ομάδας του Αλισσού δέχτηκε ισάριθμα τέρματα.
Ο Απόλλων έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιντώνη στο 2' να αστοχεί σχεδόν πάνω από την γραμμή του τέρματος. Αντί σε αυτή την φάση να μπεί μπροστά στο σκόρ η ομάδα της Εγλυκάδας, αυτό το κατάφερε ο Λέων με τον Μπαλασκέρη που με σούτ έξω από την περιοχή ''πάγωσε'' το γήπεδο και έγραψε το 0-1. Η αντίδραση του Απόλλωνα ήταν άμεση με τον Ραμόπουλο να εκμεταλλέυεται το λάθος γύρισμα του Μπρακατσέλου στον Μαργαλιά και με προβολή να ισοφαρίζει σε 1-1. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το τέρμα του Λέων ήταν απλά μια σύμπτωση, μια λάθος συνεννόηση του Αγοράκη με τον Τσιντώνη στην άμυνα, έκανε τον τελευταίο να σημειώσει με κεφαλιά αυτογκόλ και να βάλει μπροστά και πάλι την ομάδα του Αλισσού με 1-2. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα έμοιαζαν να μην πιστέυουν τι πήγαινε να συμβεί. Αυτό τους ξύπνησε και στο 20' και πάλι με τον Ραμόπουλο που πήρε έξοχη πάσα από τον Σουγλέρη, ισοφάρισαν σε 2-2. Στο 25' ήταν η σειρά του Σουγλέρη να χάσει με φάουλ μια καλή ευκαιρία για γκόλ, ενώ στο 28' ο Παναγόπουλος έχασε και αυτός την ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά. Ο Απόλλων ανέβασε ρυθμούς και στην ουσία έπαιζε στο μισό γήπεδο τον Λέων, που πάντως κατά διαστήματα γινόταν απειλητικός προς την άμυνα των γηπεδούχων. Στο 35' ο Νίκος Κυριτόπουλος πήρε την μπάλα από αριστερά, μπήκε στην περιοχή όπου και ανατράπηκε, με τον κ. Πασχάκη να δίνει την εσχάτη των ποινών. Ένα πέναλντυ μετά από 15 αγωνιστικές για την ομάδα της Εγλυκάδας. Ο Σουγλέρης που ανέλαβε την εκτέλεση δεν δυσκολεύτηκε να βάλει τον Απόλλωνα μπροστά με 3-2, και να διώξει τα ''μαύρα σύννεφα''....που είχαν μαζευτεί στο ήδη γκρίζο τοπίο. Στο 42' η ομάδα της Εγλυκάδας έχασε νέα καλή ευκαιρία με τον Ραμόπουλο σε τετ α τετ να νικιέται από τον Μαργαλιά.
Στο β' μέρος ο Απόλλων διεκδικεί... ''όσκαρ'' γκίνιας. Έχασε απίστευτες ευκαιρίες να βάλει περισσότερα τέρματα και κατάφερε να πάει με άγχος το παιχνίδι μέχρι το τέλος του. Στο 55' ο Σουγλέρης δεν μπορεί να πλασάρει καλά και στέλει την μπάλα άουτ. Στο 60' ο Νίκος Κυριτόπουλος χάνει με την σειρά του τεράστια ευκαιρία με σούτ έξω από την περιοχή. Στο 63' είναι η σειρά του Παναγόπουλου να χάσει μια ακόμα καλή ευκαιρία. Ακολούθησαν απίστευτες ευκαιρίες με τους Ραμόπουλο, Σουγλέρη και Παναγόπουλο, τους οποίους η μπάλα δεν ήθελε με τίποτα. Αποκορύφωμα η μεγάλη ευκαιρία στο 85' με τον Παναγόπουλο εντελώς μόνο του απέναντι από τον Μαργαλιά, να στέλνει την μπάλα πα΄νω στον τερματοφύλακα του Λέων. Δεν ήθελε και πολύ να πληρώσει την αστοχία του ο Απόλλων, αφού ο Λέων παίζοντας χωρίς άγχος κατέβηκε μερικές φορές με απειλητικές διαθέσεις στην περιοχή της ομάδας της Εγλυκάδας.
Κάπως έτσι τελείωσε ένα παιχνίδι που όπως είπαμε ο Απόλλων θα πρέπει να ξεχάσει γρήγορα. Ίσως να είναι και ένα καλό μάθημα ότι με οποοδήποτε εύκολο θεωρητικά αντίπαλο πρέπει να καθαρίζεις τα παιχνίδια, γιατί δεν θέλει και πολύ να την πατήσεις.
Άριστη η διαιτησία του κ. Πασχάκη, που επιτέλους είδε το πεντακάθαρο πέναλντυ επάνω στον Νίκο Κυριτόπουλο και το έδωσε. Αυτό για προηγούμενους διαιτητές που έκλειναν τα μάτια σε παρόμοιες φάσεις, έχοντας στερήσει σημαντικούς βαθμούς για τον Απόλλωνα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Σπαθής, Τσιντώνης, Γιαννόπουλος, Ανδριακόπουλος, Σ. Κυριτόπουλος (λ.τ. Κουλούρης), Ν. Κυριτόπουλος, Παναγόπουλος, Σουγλέρης, Ραμόπουλος
ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ : Μαργαλιάς, Μπρακατσέλος, Ντούμας, Μπαλασκέρης, Λαζανάς (76' Γεωργακόπουλος), Δημακόπουλος, Αργυρόπουλος (80' Βεσκούκης), Τραχάνης, Ρηγόπουλος (20' λ.τ Λάζαρης), Σολωμός, Δρακόπουλος

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ :
*** Άτυχοι οι Σπύρος Κυριτόπουλος (έσκισε το μάτι του) και Ρηγόπουλος ( βαρύ διάστρεμμα) που τραυματίστηκαν και αντικαταστάθηκαν.
*** Πολλά αδικαιολόγητα νεύρα από τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα που έβλεπαν ότι δεν τους ''βγαίνει'' τίποτα.
*** Λίγος κόσμος στο γήπεδο. Οι γνωστοί και τακτικοί φίλαθλοι της ομάδας της Εγλυκάδας.
*** Άξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές του Λέων Αλισσού για την σημερινή τους εμφάνιση. Τουλάχιστον δεν το παρατάνε και ας έχουν υποβιβαστεί.

ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ : ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ-ΛΕΩΝ ΑΛΙΣΣΟΥ 3-2



ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 31ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τρείς στροφές έμειναν πλέον μέχρι το τέλος και γίνεται πραγματικά μεγάλη μάχη για τα μπαράζ ανόδου αλλά και για τις θέσεις του υποβιβασμού. Το Λιμνοχώρι με την νίκη του σήμερα επί του Πείρου...έδειξε μπαράζ και ουσιαστικά απέκλεισε όποιες ελπίδες για απευθείας άνοδο στον 2ο Απόλλωνα. Την νίκη όμως της ημέρας την πήρε ο Άρης Πατρών μέσα στην Παραλία με 2-1, ''εκθρονίζοντας'' τον Πείρο από την 4η θέση. Στην μάχη της παραμονής, σημαντικές ισοπαλίες πήραν Αναγέννηση Ψαθοπύργου και Αμπελόκηποι, ενώ σε πιο δύσκολη θέση βρίσκεται ο Άγιος Δημήτριος που γνώρισε την συντριβή με 7-0 στο Σταυροδρόμι από την ''πρωταθλήτρια'' Θύελλα Σκιαδά. Αναλυτικά είχαμε :

Κυριακή 17 Απριλίου 2011, Γήπεδο Προσφυγικών, Ώρα 17.30
Ολυμπιακός Πατρών-Αμπελόκηποι 0-0
Διαιτητής : Μακρυπόδης
Ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής


Πάνω από την «γραμμή» του υποβιβασμού βρίσκονται πλέον οι Αμπελόκηποι, μετά την λευκή ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό Πατρών στα Προσφυγικά. Η ομάδα των Συχαινών είχε ωστόσο τις ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο, να πάρει ακόμα και το «τρίποντο» και να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.
Ο αγώνας έγινε σε ένα πολύ βαρύ τερέν, λόγω της βροχόπτωσης και των λιμναζόντων νερών. Ο διαιτητής Μακρυπόδης έκανε τον απαραίτητο έλεγχο πριν την έναρξη, κρίνοντας ότι μπορεί να γίνει το παιχνίδι.
Στο α’ μέρος οι γηπεδούχου ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία, χωρίς όμως να απειλήσουν άμεσα την εστία του Κατσουράνη. Μάλιστα, οι Αμπελόκηποι ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση στο 30΄, όταν ο Γκαδόλος απέκρουσε δύσκολα το διαγώνιο σουτ του Μπαλασκέρη. Η καλύτερη στιγμή για τους «ερυθρόλευκους» δημιουργήθηκε στο 41΄από τον Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος απέφυγε τον Ραμαντάνη και σούταρε στην αγκαλιά του Κατσουράνη.
Στην επανάληψη, οι Αμπελόκηποι κυριάρχησαν χάνοντας καλή ευκαιρία με τον Χρ. Λαγκαδινό στο 50΄ (κεφαλιά άουτ), ενώ νέα κεφαλιά του τελευταίου στο 58΄ (μετά από φάουλ του Ρηγόπουλου) βρήκε την πλάτη αντιπάλου και «έγλυψε» το κάθετο δοκάρι.   
Ο Ρηγόπουλος απείλησε και πάλι στο 73΄ τον Γκαδόλο, ο οποίος έδιωξε με γροθιές το δυνατό σουτ του τελευταίου, ενώ στο 77΄ ο 43χρονος πορτιέρο του Ολυμπιακού πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα, κρατώντας το «μηδέν» για την ομάδα του. Ο Γεωργαντόπουλος έβγαλε μόνο του τον Ρηγόπουλο, ο οποίος υποχρέωσε τον Γκαδόλο σε εντυπωσιακή επέμβαση (με την βοήθεια του δοκαριού) σε κόρνερ. Η πίεση των Αμπελοκήπων δεν απέφερε καρπούς στην συνέχεια, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μείνουν στο … μηδέν. 
Διαιτήτευσε ο Νίκος Μακρυπόδης (Ρηγόπουλος – Τσιμίκος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γκαδόλος, Γιαχαλής, Κοβάτσι, Αργυρόπουλος, Σταματακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος (90΄ Φραγκούλιας), Αραπάκος, Παπανίκος (46΄ Παπούλας), Ράφτης (76΄ Τζουβέκας), Τσιχλιάς.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Κατσουράνης, Μπάτραλης, Μπαλασκέρης (91΄ Τρυπαναγνωστόπουλος), Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός, Πήττας, Νάτσης (87΄ Μούκας), Γεωργαντόπουλος, Α. Λαγκαδινός, Ρηγόπουλος.


Κυριακή 17 Απριλίου 2011, Γήπεδο Παραλίας, Ώρα 17.30
Δόξα Παραλίας-Άρης Πατρών 1-2
(12' Ζέρης / 24' πεν. Μπαζάρογλου, 80' Οικονόμου)
Αποβολές : 83' Τοσκάι / 88' Χριστόπουλος
Διαιτητής : Τσιμπούκης


ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ρουντζαμάνης, Τοσκάι, Γεωργικόπουλος, Δούπας, Γραμματσούλιας, Παπαχαραλάμπους, Σπανός (49' Μαντούκας), Ζέρης, Βακτριτζόγλου, Χαρίτος (61' Πολίτης), Νικολόπουλος (77' Σιδέρης).
ΑΡΗΣ: Φιλιππακόπουλος, Κ. Ασημακόπουλος, Ν. Ασημακόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Μπαζάρογλου, Νικολόπουλος (88' Γουρδομιχάλης), Κανταρτζόπουλος, Χριστόπουλος, Οικονόμου, Μητρόπουλος (77' Παπουτσής), Ρουμελιώτης (89' Παπαχαφείρης).

Κυριακή 17 Απριλίου 2011, Γήπεδο Λιμνοχωρίου, Ώρα 17.30
Λιμνοχώρι-Πείρος Ισώματος 2-1
(50' Δημητρόπουλος, 55' πεν. Χ. Δελδήμος / 83' Γκοτσούλιας)
Διαιτητής : Θ. Σπανός


ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ: Φ. Γερασιμόπουλος, Τσάμης (55' Μητρόπουλος), Πιπέρης, Αγγελόπουλος (70' Θ. Γερασιμόπουλος), Μπεκίρης, Α. Αλεξανδρόπουλος, Γκιώνης, Δελδήμος (80' Π. Αλεξανδρόπουλος), Χρυσανθόπουλος, Δημητρόπουλος, Βέρρας.
ΠΕΙΡΟΣ ΙΣΩΜΑΤΟΣ: Μπαρμπέρης, Κρουστάλλης, Μωραΐτης, Αθανασόπουλος, Αθανασίου, Κυριακόπουλος, Γκοτσούλιας, Υφαντής (65' Φ. Καραβίας), Σταθόπουλος, Δελδήμος, Χ. Βαγγελάτος.

Κυριακή 17 Απριλίου 2011, Γήπεδο Ζαρουχλείκων, Ώρα 17.30
ΑΠΟ Αρόης-Πετεινοί 2-2
(65' Μάνος, 89' Παπαχαραλάμπους / 16' Κατριβέσης, 62' Κίτσος)
Διαιτητής : Α. Γιαννόπουλος


ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ: Κουτροκόης, Μπακόπουλος, Α. Δεπούντης, Καραΐσκος, Ξυλιάς, Σακάτος (49' Σπάτα), Παπαχαραλάμπους, Σουλελές, Μπούνιας (68' Διαμαντόπουλος), Μάνος, Σ. Δεπούντης.
ΠΕΤΕΙΝΟΙ: Κανελλόπουλος, Κουρκουμέλης (73' Σωτηρόπουλος), Αλεξόπουλος, Τ. Στέλλας, Κατριμπούζας, Ψημάδας (80' Α. Στέλλας), Φούφουλας, Χαλκιόπουλος, Πολυζωγόπουλος (73' Ρόσης), Κίτσος, Κατριβέσης.

Κυριακή 17 Απριλίου 2011, Γήπεδο Φαραικού, Ώρα 17.30
Φαραικός-Αιγιέας/Άρης..αναβλήθηκε
Διαιτητής : Λεβεντάκος

Κυριακή 17 Απριλίου 2011, Γήπεδο Σταυροδρομίου, Ώρα 17.30
Θύελλα Σκιαδά-Άγιος Δημήτριος 7-0
(26' Κουλογιάννης, 20', 40', 70' Λαμπρόπουλος, 55', 80', 85' Θεοδωρακόπουλος) 
Διαιτητής : Α. Γκοτσόπουλος


ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Δημόπουλος (75' Μπίτρας), Νταφογιάννης, Κοντογεωργόπουλος, Στούπας, Κοντάρης (70' Β.Γ. Μπότης), Καραμπινάς, Χ. Μπαρδάκης, Σιδέρης, Κουλογιάννης (65' Π. Μπαρδάκης), Θεοδωρακόπουλος, Λαμπρόπουλος.
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Τσαμπάς, Τριανταφυλλόπουλος, Ραμαντάνης, Ταμπακουλάκης, Δημητρόπουλος (60' Μητσόπουλος), Ράπτης, Μπουμπούκης, Κρόγκος, Αποστολόπουλος, Λ. Ρηγόπουλος, Σούμπασης. 

Κυριακή 17 Απριλίου 2011, Γήπεδο Νικολείκων, Ώρα 17.30
Θύελλα Αιγίου-Αναγέννηση Ψαθοπύργου 1-1
(75' Γκινάι / 5' Καραμπούλας)
Διαιτητής : Οικονόμου


ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Σταθόπουλος, Σταματόπουλος, Γκινάι, Ι. Παξιμάδης, Α. Παξιμάδης, Λαδικός, Χριστοδουλόπουλος (52' Ρίζος), Παπαχριστόπουλος (63' Ζήσης), Μαυρομάτης (85' Βλάχος), Σαλάι, Αγγελόπουλος.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Έρδας, Σακελλαρόπουλος, Μανιάτης, Γκοτσούλιας, Κωστόπουλος, Καραμπούλας, Χίνκου, Παπαδόπουλος (80' Λάτσινος), Μπούρδος, Τόλιας, Παπασπηλιόπουλος (60' Τσιμπούκης).


Σάββατο 16 Απριλίου 2011, Γήπεδο Ρίου, Ώρα 17.30
Πανιώνιος/Αχιλλέας-Ρωμανός 2-1
(37' Μάργαρης, 41' Κολλάρος / 34' πεν. Σουγλέρης)
Διαιτητής : Σόγιας


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Κληρόπουλος, Ρουμελιώτης, Δέδος, Χισεσάνι, Γκλαβάς, Μανθόπουλος (70' Βάλσαμος), Γεωργόπουλος, Τσαλπατούρος (85' Β. Μάγκος), Σταμπολίτης (65' Ν. Μάγκος), Μάργαρης, Κολλάρος.
ΡΩΜΑΝΟΣ: Γιαννικόπουλος, Αυγέρος, Ντουράκου, Οικονόμου, Βανταράκης, Γ. Παναγόπουλος, Πανίτσας, Σουγλέρης, Ανδρικόπουλος, Σαλμποτάς, Π. Παναγόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: