Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Την καλύτερη πρόβλεψη από όλες τις αγωνιστικές πετύχαμε την προηγούμενη αγωνιστική. Προβλέψαμε σωστά 8 παιχνίδια της αγωνιστικής και χάσαμε....''αρκετές μέρες μετά'', μόνο τον αγώνα της Τετάρτης μεταξύ Φαραικού-Αιγιέα/Άρη. Πραγματικά μια πολύ καλή προσπάθεια αν αναλογιστεί κανείς ότι οι τελευταίες αγωνιστικές είναι δύσκολες αφού δεν μπορεί να ξέρεις πως θα παρουσιαστούν οι αδιάφορες ομάδες αλλά και το γεγονός ότι κάθε φορά χρησιμοποιούμε μόνο 3 διπλές. Για να δούμε, θα καταφέρουμε κάτι ανάλογο και στην 32η αγωνιστική?


Θύελλα Σκιαδά-ΑΠΟ Αρόης
Με τον αέρα της πρωταθλήτριας ομάδας, η Θύελλα Σκιαδά υποδέχεται την ΑΠΟ Αρόης στο Σταυροδρόμι. Είναι το ακλόνητο φαβορί και θα κερδίσει (1)

Πετεινοί-Ολυμπιακός Πατρών
Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στον αγώνα των Πετεινών με τον Ολυμπιακό Πατρών. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι σε σχέση με τους φιλοξενούμενους που δεν έχουν ακόμα εξασφαλιστεί μαθηματικά και θέλουν βαθμούς (Χ2)

Άγιος Δημήτριος-Λιμνοχώρι
Μεγάλο είναι το παιχνίδι μεταξύ του Άγιου Δημήτριου και του Λιμνοχωρίου. Και αυτό γιατί και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς η καθεμιά για τον δικό της σκοπό. Το Λιμνοχώρι είναι καλύτερη ομάδα αλλά οι ‘’Άγιοι’’ θέλουν πάση θυσία την νίκη για να ελπίζουν βάσιμα σε παραμονή (12)

Αμπελόκηποι-Φαραϊκός
‘’Μονόδρομος’’ ο αγώνας για τους Αμπελόκηπους απέναντι στον Φαραικό. Η ομάδα των Συχαινών θέλει μόνο νίκη και πιστεύουμε ότι θα την πάρει εύκολα ή δύσκολα (1)

Πείρος Ισώματος-Θύελλα Αιγίου
Μάχη για την είσοδο του στα μπαράζ δίνει ο Πείρος Ισώματος. Η κατάσταση βέβαια δεν είναι πλέον στα χέρια του αλλά όλα ακόμα είναι ανοιχτά και θα το παλέψει εώς το τέλος. Αυτό προυποθέτει να κερδίσει τους ‘’θαυματουργούς πιτσιρικάδες’’ από το Αίγιο (1)

Αιγιέας/Άρης-Δόξα Παραλίας
Αναπτερώθηκαν και μάλιστα βάσιμα οι ελπίδες του Αιγιέα/Άρη για παραμονή, μετά την νίκη που πέτυχε την Τετάρτη απέναντι στον Φαραικό. Επόμενο εμπόδιο για την παραμονή η Δόξα Παραλίας που παίζει στα ίσα όλα τα παιχνίδια. (1Χ)

Αναγέννηση Ψαθοπύργου-Πανιώνιος/Αχιλλέας
Μια νίκη ακόμα θέλει η Αναγέννηση Ψαθοπύργου για να εξασφαλιστεί και θα την επιδιώξει απέναντι στον Πανιώνιο/Αχιλλέα αφού γνωρίζει ότι ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με Απόλλων Εγλυκάδας (εκτός) και Άρη Πατρών (εντός). Η λογική λέει ότι το παιχνίδι θα πάει στον άσσο (1)

Άρης Πατρών-Λέων Αλισσού
Έυκολο απόγευμα αναμένεται να έχει ο Άρης απέναντι στον Λέων Αλισσού. Μόνο άσσος (1)

Ρωμανός-Απόλλων Εγλυκάδας
Νίκη=μπαράζ, είναι το σύνθημα στον Απόλλων Εγλυκάδας. Ενδεχόμενη επιτυχία της ομάδας της Εγλυκάδας την φέρνει και μαθηματικά στα μπαράζ ανόδου και απλά θα περιμένει να δεί τους αντιπάλους της. Αν δείξει την ανάλογη σοβαρότητα, δεν θα έχει πρόβλημα στον αγώνα (2)


9/9 ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: