Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ''ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ''

ΠΑΕ Καλαμάτα 2010-2011

Με την εμβόλιμη 30η αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Η Καλαμάτα πήρε και μαθηματικά τον τίτλο με την νίκη της μέσα στο Λάππα επί του τοπικού Ατρόμητου. Σώθηκε οριστικά και ο Διαγόρας μετά την νίκη του με αντίπαλο την Εράνη. Αναλυτικά είχαμε :

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 30ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Ατρόμητος Λάππα - Καλαμάτα:  0 - 1
Σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από το σοβαρό τραυματισμό των Αθανασόπουλου (του γύρισε η γλώσσα ενώ υπέστη ζημιά στα δόντια τη μύτη και όλο το πρόσωπο) καθώς και Ζώτου (διάσειση), η Καλαμάτα επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου. Μετά τον τραυματισμό των παικτών και τη μεταφορά τους αρχικά στο κοντινό κέντρο υγείας και στη συνέχεια στο Ρίο, δεν υπήρχε και πολύ όρεξη για ποδόσφαιρο. Μετά τη λήξη του αγώνα απειλήθηκαν επεισόδια, που ευτυχώς δεν πήραν έκταση. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Μπαστακός στο 60ο λεπτό, ενώ στο 90΄ αποβλήθηκε ο Τσιβγινίδης του Ατρόμητου.  
Διαγόρας Βραχνεΐκων - Εράνη Φιλιατρών:  2 - 0
Με γκολ των Μικελάτου και Κωστή ο Διαγόρας Βραχνεΐκων πήρε μεγάλη νίκη επί της Εράνης Φιλιατρών με 2-0 και εξασφάλισε κατά ένα μεγάλο ποσοστό την παραμονή του στην κατηγορία.
Μεσσηνιακός - Σπάρτη:  0 - 4
Με γκολ των Δημητρακόπουλου (3) και Ζυγούρη (1) η Σπάρτη επικράτησε 4-0 του Μεσσηνιακού εκτός έδρας
Αχιλλέας Καμαρών - Πάμισος:   2 -  4
Ο Πάμισος επικράτησε 4-2 του Αχιλλέα στις Καμάρες κι έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του. Δύο γκολ σημείωσε ο Μπεγέτης κι από ένα οι Αντωνίου, Ηλιόπουλος. Για τον Αχιλλέα και τα δύο γκολ σημείωσε ο Ραμπαβίλας (το ένα με πέναλτι) 
Κυπαρισσία - Τριταιϊκός:  1 - 0 
Μεγάλη νίκη με γκολ του Μοροσάνου με πλασέ στο 82ο λεπτό. Δοκάρι είχε ο Λιδιώτης της Κυπαρισσίας στο 77΄. Δίκαιη νίκη για την Κυπαρισσία, που ελπίζει σε παραμονή
Ολυμπιακός Κεφαλονιάς - Αστέρας Αμαλιάδας:  1 - 3
Νικηφόρα πέρασε από το Αργοστόλι ο Αστέρας επικρατώντας 3-1 του Ολυμπιακού. Στο 52΄ ο Θεοδωρακόπουλος με πλασέ σημείωσε το 0-1, για να έρθει ο Μαργαρώνης με σέντρα σουτ από μακριά κι αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, να σκοράρει και να σημειώσει το 0-2. Στο 73΄ ο Παρασκευόπουλος με σουτ μέσα απ' την περιοχή σημείωσε το 0-3, για να διαμορφώσει το τελικό 1-3 ο Μπαζάρογλου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 78΄. Οι κεφαλλονίτες έμειναν με δέκα παίκτες στο 89΄ λόγω αποβολής του Περιβολάρη με δεύτερη κίτρινη.
Αστέρας Μαχαιράδου-Ζαβλάνι 3-2
Παράταση... ζωής πήρε ο Αστέρας Μαχαιράδου μετά τη σημερινή νίκη επί του Ζαβλανίου με 3-2 μέσα στη Ζάκυνθο και σε συνδυασμό με την ήττα της Εράνης στα Βραχνέικα από το Διαγόρα.
Το ζακυνθινό συγκρότημα με πολύ άγχος κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της νίκης, έχοντας ως κορυφαίο και τοπ σκόρερ το Γιάννη Πάστρα που σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του.
Το παιχνίδι ήταν "ανοιχτό" με το Ζαβλάνι να παίζει ελεύθερα στις αντεπιθέσεις και τον Αστέρα να έχει την κατοχή μπάλας και να προσπαθεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.
Κροκεές-Εθνικός Σαγείκων 0-3 α.α.
Ρεπό : Αχαική

Δεν υπάρχουν σχόλια: