Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Άλλη μια αγωνιστική είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να ''μαντέψουμε'' τι θα γίνει στα παιχνίδια της Α1 Κατηγορίας. Αυτό γίνεται αρκετά δύσκολο όσο πλησιάζουμε προς το τέλος καθώς πολλές ομάδες παρουσιάζονται αδιάφορες και δεν μπορείς να προβλέψεις την διάθεση τους στα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε πάντως να πάμε καλά :



Αρόη-Πετεινοί
Αδιάφορο στην ουσία βαθμολογικά παιχνίδι, με την Αρόη να έχει λιγοστές ελπίδες παραμονής και τους Πετεινούς να θέλουν να τελειώσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Ανοιχτό παιχνίδι για κάθε αποτέλεσμα (Χ)

Θύελλα Σκιαδά-Αγ. Δημήτριος
Την 2η ήττα του στο πρωτάθλημα γνώρισε το συγκρότημα του Βασίλη Μαρκάτου στο Ίσωμα. Στο Σταυροδρόμι βέβαια τα πράγματα είναι αλλιώς και ας καίγεται για βαθμούς ο Άγιος Δημήτριος (1)

Ολυμπιακός Πατρών-Αμπελόκηποι
Ενδιαφέρον παιχνίδι στα Προσφυγικά ανάμεσα στον ελαφρώς πιο ‘’άνετο’’ σε σχέση με την παραμονή Ολυμπιακό και τους Αμπελόκηπους που ‘’καίγονται’’ για βαθμούς. Πολύ ισοπαλία βλέπουμε (Χ)

Λιμνοχώρι-Πείρος Ισώματος
Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Το Λιμνοχώρι προέρχεται από την ήττα στον Ψαθόπυργο ενώ ο Πείρος κέρδισε ‘’απουσίες’’ και Θύελλα Σκιαδά και μπήκε στην τετράδα. Θα δώσουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα στην γηπεδούχο ομάδα του Λιμνοχωρίου (1Χ)

Φαραϊκός-Αιγιέας/Άρης
‘’Καίγεται’’ για βαθμούς ο Αιγιέας/Άρης που ψάχνει ακόμα και την νίκη μέσα στον Φαραικό. Οι γηπεδούχοι μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφοροι αλλά απέδειξαν στα Προσφυγικά ότι δεν χαρίζονται σε κανέναν (1)

Θύελλα Αιγίου-Αναγέννηση Ψαθοπύργου
Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε η Θύελλα Αιγίου στο πρωτάθλημα. Αντίθετα η Αναγέννηση παρά την καλή ομάδα που διαθέτει, κατάφερε να μπλέξει και φέτος σε μικροπεριπέτειες. Έχει την ικανότητα να πάρει κάτι καλό στο Αίγιο (1Χ)

Δόξα Παραλίας-Άρης Πατρών
Σούπερ παιχνίδι και στην Παραλία, με τον Άρη να θέλει οπωσδήποτε την νίκη αλλά την Δόξα να είναι σκληρό ‘’καρύδι’’ για κάθε ομάδα (Χ2)

Πανιώνιος/Αχιλλέας-Ρωμανός
Έυκολο απόγευμα αναμένεται να έχει ο Πανιώνιος/Αχιλλέας απέναντι στον Ρωμανό. Οποιοδήποτε άλλο εποτέλεσμα πλήν του άσσου, θα θεωρηθεί έκπληξη (1)

Απόλλων Εγλυκάδας-Λέων Αλισσού
Με το ένα πόδι στα μπαράζ αναμένεται να βρεθεί με νίκη επί του Λέων Αλισσού ο Απόλλων Εγλυκάδας. Ο σοβαρός Απόλλων θα έχει εύκολο απόγευμα κόντρα στην ομάδα του Αλισσού (1)


8/8 Σωστές Προβλέψεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: