Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Δ' ΕΘΝΙΚΗ : ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟ ΖΑΒΛΑΝΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ




ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 28ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΧΑΙΚΗ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ 2 - 0 

Αθόρυβα... η Αχαϊκή αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σήμερα επικράτησε 2-0 του Αχιλλέα Καμαρών με γκολ των Σπηλιόπουλου στο 59΄ και Καρατζανίδη στο 90΄+2΄. Στη φάση του δεύτερου γκολ ο Καρατζανίδης σούταρε δύο φορές τη μπάλα στα δοκάρια πριν τη στείλει στα δίχτυα. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 0 - 2

Το ντέρμπι για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης "καθάρισε" ο Αστέρας Αμαλιάδας επικρατώντας 2-0 του Ατρόμητου μέσα στο Λάππα. Στο 49΄ ο Παρασκευόπουλος Χρ. σημείωσε το 0-1, για να έρθει οΑντωνόπουλος με προβολή μετά από σέντρα του Παρασκευόπουλου, να σημειώσει με αυτογκόλ το τελικό 0-2. Οι γηπεδούχοι τα είχαν και με την ατυχία τους αφού είδαν δύο φορές τη μπάλα να σταματά στα δοκάρια του Αστέρα. Συγκεκριμένα στο 55΄ σε προσπάθεια του Πασπαλιάρη και στο 58΄ σε προσπάθεια του Αγγελόπουλου. 

ΖΑΒΛΑΝΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ 2 - 1 

Για την τιμή... των όπλων Ζαβλάνι και Εθνικός αναμετρήθηκαν με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη γοήτρου με 2-1. Στο 28΄ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σουτ του Ιωάννου έξω απ' την περιοχή (1-0), για να ισοφαρίσει ο Ανδριέλλος με κεφαλιά στο 33΄(1-1). Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Ιωάννου και πάλισ στο 75ο λεπτό. 

ΤΡΙΤΑΙΙΚΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 3 - 3 

Ματσάρα... με τα όλα της ήταν το Τριταιικός - Καλαμάτα όπου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 3-3.  Ο Τριταιικός επέστρεψε στη φυσική του έδρα το δημοτικό γήπεδο Σταυροδρομίου, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.
Κορυφαίος όλων ο Μιχαηλίδης του Τριταιικού που σημείωσε και τα τρία γκολ ενώ είχε κι ένα δοκάρι στο 26΄ σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με τοΜιλαηλίδη, για να ισοφαρίσει στο 7΄ ο Αγγελόπουλος σε 1-1. Ο Γρηγορακάκης στο 13΄ έδωσε προβάδισμα στην Καλαμάτα (1-2), για να έρθει ο Μητσέας στο 38΄  και να σημειώσει το 1-3.
Από εκεί και πέρα, ο Μιχαηλίδης με γκολ στο 58΄  με φάουλ και 87΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Το χορταστικό... παιχνίδι μπορεί να δείτε σε μαγνητοσκόπηση αύριο το βράδυ στις 10 από το SUPER B. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ 0 - 4

Δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική το παιχνίδι του Μεσσηνιακού με το Διαγόρα. Οι φιλοξενούμενοι ανώτεροι πήραν δίκαια και άνετα τη νίκη με το ευρύ 4-0. Στο 7΄ ο Μικελάτος σημείωσε με κεφαλιά το 0-1, για να έρθει ο Αρβανίτης στο 33΄ με πλασέ από κοντά και να κάνει το 0-2. Στο 41΄ οΑλεξανδρόπουλος σημείωσε με κεφαλιά το 0-3, όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε από το 50ο λεπτό με αυτογκόλ του Κατσίρη.  

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΣΠΑΡΤΗ 1 - 3

Ήττα... σοκ υπέστη η Κυπαρισσία στην έδρα της από τη Σπάρτη, που τη στέλνει με το ένα... πόδι στο τοπικό πρωτάθλημα. Στο 13΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Δαραμάρας με την προβολή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν και στο 19΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πλεμμένου σημείωσαν το 0-1 (προηγήθηκε κάθετη πάσα του Σπυρόπουλου στο Δημητρακόπουλο και ανατροπή του τελευταίου από τον γκολκίπερ Μπέλη).
Σα να μην έφτανε αυτό, ήρθε ο Δημητρακόπουλος στο 32΄ να αποφύγει και τον Μπέλη και με πλασέ να κάνει το 0-2, αφού εκμεταλλεύτηκε για μια ακόμη φορά κάθετη πάσα του Σπυρόπουλου.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν... ξανά στο παιχνίδι στο 71΄ με κεφαλιά του Δαραμάρα (1-2), όμως οΖυγούρης με πλασέ στο 90΄+1΄ έδωσε... τη χαριστική βολή στους γηπεδούχους διαμορφώνοντας το τελικό 1-3. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0 - 1  

Νίκη σωτηρίας πήρε στην Κεφαλονιά ο Πάμισος. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημειώθηκε στο 67΄ από τον Κάνιστρα. Από το 74΄ λόγω αποβολής του Αλεξανδράτου με δεύτερη κίτρινη οι γηπεδούχοι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες. 

Πάντως ο Ολυμπιακός άξιζε κάτι καλύτερο αφού στο πρώτο μέρος είχε τρία δοκάρια. Δύο με τον Τανουσάι κι ένα με τον Πολλάκη.
  
ΑΟ ΚΡΟΚΕΩΝ - ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 0-3   α.α 
  
ΡΕΠΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Καλαμάτα66
Αστέρας Αμαλιάδας56
Αχαϊκή50
Ατρόμητος Λάππα50
Σπάρτη45
Τριταϊκός44
Πάμισος43
Διαγόρας Βραχνέϊκων43
Εράνη Φιλιατρών40
10 Αστέρας Μαχαιράδου37
11 Κυπαρισσία35
12 Ζαβλάνι30
13 Εθνικός Σαγέϊκων29
14 Ολυμπιακός Κεφαλονιάς20
15 Αχιλλέας Καμαρών19
16 Μεσσηνιακός14
17 Α.Ο. Κροκεών-

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ : ΤΡΙΤΑΙΚΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ 3-3


Δεν υπάρχουν σχόλια: