Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ Η ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ....


''Θύελλα'' όνομα κα πράγμα παρουσιάζεται στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του Σκιαδά, η οποία σπάει όλα τα ρεκόρ στην Α1 Κατηγορία. Μια ομάδα που στήθηκε από τους ανθρώπους της διοίκησης να πρωταγωνιστήσει για να πάρει το πρωτάθλημα, κάτι που το κάνει με τον πλέον περίτρανο τρόπο από την στιγμή που βρίσκεται 8 βαθμούς πάνω από την 2η θέση (έχοντας μάλιστα και 1 αγώνα λιγότερο) και σχεδόν σίγουρη πρωταθλήτρια. Από το καλοκαίρι όταν ο πρόεδρος της ομάδας Παρασκευάς Μπαρδάκης προχώρησε στην απόκτηση των Σωτήρη Θεοδωρακόπουλου, Λευτέρη Κοντάρη, Διονύση Στούπα, Ηλία Κουλογιάννη και Μιχάλη Σιδέρη και έχοντας ήδη στην σύνθεση της τον πολύπειρο Θόδωρο Λαμπρόπουλο που αποτελεί ''πολυτέλεια'' για την κατηγορία, όλοι έδωσαν στην Θύελλα Σκιαδά τον τίτλο του απόλυτου ''φαβορί'' για το πρωτάθλημα. Και φυσικά δεν είχαν άδικο αφού η Θύελλα το επιβεβαίωσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παρά το μέτριο ξεκίνημα της, δείχνοντας την σταθερότητα και την ποιότητα που χρειάζεται μια ομάδα για να κατακτήσει τον τίτλο. ''Πρωτομάστορας'' αυτής της εξαιρετικής πορείας είναι ο Βασίλης Μαρκάτος που ανέλαβε την Θύελλα την 9η αγωνιστική από τον Σάκη Γεωργόπουλο που με την σειρά του είχε βάλει τις βάσεις για τον τίτλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βασίλης Μαρκάτος είναι αήττητος στον πάγκο της Θύελλας Σκιαδά και απολαμβάνει με την σειρά του το δικό του προσωπικό ρεκόρ.
Αν και όλα στο τέλος κύλησαν με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Σκιαδά, τίποτα δεν ήταν έυκολο στην πορεία και χρειάστηκε η ομάδα να βγάλει το ταλέντο που είχε σε κρίσιμα σημεία του πρωταθλήματος. Ποιος ξεχνάει τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του β' γύρου, όπου η Θύελλα ήρθε να αγωνιστεί στην Εγλυκάδα και με μια ενδεχόμενη ήττα θα έμενε 6 βαθμούς πίσω από τον μέχρι τότε πρωτοπόρο Απόλλωνα. Όχι μόνο δεν έχασε αλλά πήρε μια παλικαρίσια νίκη και έδειξε τα ''καρύδια'' της σαν ομάδα. Φυσικά από εκεί και έπειτα δεν έχασε ποτέ την 1η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και κατάφερνε να ανοίγει την ψαλίδα από τους διώκτες της.
Ας δούμε παρακάτω μερικά στατιστικά στοιχεία της ομάδας του Σκιαδά :
** Έχει πετύχει 20 νίκες, 7 ισοπαλίες και έχει ηττηθεί 1 φορά.
** Διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 81 τέρματα.
** Διαθέτει τον 1ο σκόρερ της κατηγορίας (Θόδωρος Λαμπρόπουλος) με 26 τέρματα.
** Έχει άλλους δύο ποδοσφαιριστές ψηλά στην λίστα των σκόρερ (Θεοδωρακόπουλος-16 τέρματα, Κουλογιάννης-15 τέρματα).
** Είναι αήττητη εκτός έδρας με ρεκόρ (12 νίκες-3 ισοπαλίες).
** Παραμένει επίσης αήττητη για 21 σερί αγώνες (17 νίκες-4 ισοπαλίες).
** Το αγαπημένο της σκόρ σαν ομάδα είναι το 2-0 (το έχει φέρει 4 φορές) και ακολουθεί το 4-1 (το έχει φέρει 3 φορές).
Όλα τα παραπάνω δείχνουν γιατί η Θύελλα Σκιαδά κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Έχει απλά σπάσει όλα...τα ρεκόρ!! Το μόνο που απομένει να δούμε είναι που θα φτάσει τα επιτεύγματα της εώς το τέλος του πρωταθλήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: