Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Δ' ΕΘΝΙΚΗ : ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ...ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΗ


Σπουδαίο διπλό πέτυχε ο Διαγόρας στην Μεσσήνη απέναντι στον Πάμισσο με σκόρ 1-0 για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής. Ο Τριταικό κέρδισε για μια ακόμα φορά φέτος το Ζαβλάνι, ενώ Αχαική και Εθνικός Σαγείκων δεν τα κατάφεραν απέναντι σε Αστέρα Αμαλιάδας και Κυπαρισσία. Αναλυτικά είχαμε :


Πάμισος - Διαγόρας Βραχνεΐκων 0-1

Σπουδαίο διπλό πήρε η ομάδα του Αντρέα Ζήκου στη Μεσσήνη κόντρα στον Πάμισο, που τον "Βάζει" σε περιπέτειες. Ο Διαγόρας με τη νίκη αυτή έβαλε... γερά θεμέλια για να παραμείνει και του χρόνου στη Δ΄ εθνική, αφού έφτασε στους 46 βαθμούς.  Το "χρυσό" γκολ σημείωσε στο 26΄ ο Αλεξανδρόπουλος με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σαραμαντά. 


Εθνικός Σαγεΐκων – Κυπαρισσία 1-2  

Ζωντανή... παρέμεινε η ομάδα της Κυπαρισσίας μετά το μεγάλο... διπλό στα Σαγέικα. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 23ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φίλιππα. Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν... κάτω και με γκολ του Μανδραπήλια στο 53΄ έφεραν το ματς στα ίσα (1-1). Στο 59΄ ο Δαραμάρας σημείωσε το 1-2 όπου έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. 


Αστέρας Αμαλιάδας – Αχαϊκή 1-0

Το γκολ που σημείωσε ο Παρασκευόπουλος Χρ. στο 24ο λεπτό, ήταν αυτό που "χάρισε" στον Αστέρα Αμαλιάδας ένα ακόμη τρίποντο. Αυτή τη φορά επί της Αχαϊκής. Στο 1ο λεπτό ο Γκέρτσος είχε δοκάρι για τους νικητές. Στο δεύτερο ημίχρονο η Αχαϊκή ανέβασε την απόδοσή της, χωρίς όμως να καταφέρει να ισοφαρίσει.


Ζαβλάνι – Τριταιϊκός 0-2

Με πολλά προβλήματα παρατάχθηκε το Ζαβλάνι κόντρα στον Τριταιικό, ο οποίος επικράτησε με 2-0. Στο 59΄ ο Αμπατζής με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα στον Τριταιικό (0-1), για να διαμορφώσει το τελικό 0-2 ο Γραμματικόπουλος Ν. στο 80΄.  Οι ηττημένοι αγωνιζόταν από το 79΄ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αμπατζή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.


Εράνη Φιλιατρών – Μεσσηνιακός 1-0 

Αν και ανώτερη η Εράνη έφτυσε... αίμα να κερδίσει το Μεσσηνιακό και να προσθέσει τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό της. Το "χρυσό" γκολ σημείωσε ο Μουρούσιας στο 60ο λεπτό. Πλέον η ομάδα των Φιλιατρών έφτασε στους 43 πόντους κι έχει πολλές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.


Αχιλλέας Καμαρών - Ολυμπιακός Κεφαλονιάς 3-0

Με γκολ των Παπαδιονυσίου (18΄), Θεοφανόπουλου (35΄) και Ρίττη (65΄) οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-0 του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι που ξεκίνησε στη 1 μμ και άνοιξε... την αυλαία της αγωνιστικής. 


Καλαμάτα-Αστέρας Μαχαιράδου 1-0

Ο Τσαγκαράκης στο 15’ με ωραία μπαλιά βρήκε στην πλάτη... της άμυνας τον Αθανασόπουλο κι αυτός με πλασέ στέλνει τη μπάλα αρχικά στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Ρίκου σημειώνοντας το 1-0  

Σπάρτη - Κροκεές 3-0 (α.α.)

Ρεπό: Ατρόμητος Λάππα


Δεν υπάρχουν σχόλια: