Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΟΝ Β' ΟΜΙΛΟ


Αμπελόκηποι-Μελίσσια 1-3 (Φωτογραφική Επιμέλεια : Δ. Σαρρής)

Αλλαγή κορυφής είχαμε στον β' όμιλο, μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής. Και αυτό γιατί η ήττα του Άνω Καστριτσίου από τον Πήγασο, έδωσε την ευκαιρία στα Ψηλαλώνια και τον Ρωμανό να ανέβουν στην 1η θέση
Στον α' όμιλο, η Δόξα Νιφορείκων κόλλησε στο 2-2 με το Μετόχι αλλά συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, αν και την πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής Απόλλων Βίδοβας, Βουπράσιο και Κρίνος.
Στον β' όμιλο, τα Ψηλαλώνια όπως προαναφέραμε έπιασαν κορυφή μετά την νίκη τους με 3-1 επί του ΠΑΟΚ Πατρών. Το ίδιο και ο Ρωμανός που κέρδισε 3-2 τον Πυρσό. Από κοντά βρίσκονται Άνω Καστρίτσι, Ατρόμητος Ζαρουχλείκων και Πήγασος.
Τέλος στον γ' όμιλο, η Θύελλα Αιγείρας πέρασε από τα Καλάβρυτα και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Την ακολουθεί από κοντά ο Απόλλων Συνοικισμού που κέρδισε στο ντέρμπυ τον Αχαικό με 2-1. ''Ξέμεινε'' πίσω ο Πατρέας, μετά την νέα γκέλα του με τον Δία.
Αναλυτικά είχαμε :

(α' όμιλος)
Ακάδημος-Ροίτικα 2-0
Πρωτέας-Δόξα Χαλανδρίτσας 2-0
Άρλα-Νίκη Λουσικών 2-0
Απόλλων Βίδοβας-Αστέρας Μιντιλ. 5-3
Βουπράσιο-Καμίνια 2-0
Μετόχι-Δόξα Νιφορείκων 2-2
Κρίνος-Λέων Αλισσού 0-0

(β' όμιλος)
Βούντενη-ΑΠΟ Αρόης 0-2
Ψηλαλώνια-ΠΑΟΚ Πατρών 3-1
Ατρόμητος Ζαρ.-ΑΟ Θέας 3-2
Πήγασος-Άνω Καστρίτσι 3-1
Παναχαικός-Δρέπανο 2-1
Αετός Ρίου-Παμπατραικός 4-1
Ρωμανός-Πυρσός 3-2

(γ' όμιλος)
ΑΕ Αιγίου-Φλόγα Ροδιάς 0-0
Πατρέας-Δίας 0-0
Απόλλων Συνοικισμού-Αχαικός 2-1
ΑΕΚ Πατρών-Αστέρας Τέμενης 1-1
Καλάβρυτα-Θύελλα Αιγείρας 0-2
Κεραυνός Σελ.-Πολύτεκνος 0-1
Αμπελόκηποι-Μελίσσια 1-3

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1-3 (Ρεπορτάζ : Δημήτρης Σαρρής)
Τα Μελίσσια πέρασαν νικηφόρα από το γήπεδο Προαστείου, όπου επικράτησαν 3-1 των Αμπελοκήπων. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τρία γκολ των φιλοξενούμενων σημειώθηκαν στο διάστημα 68΄-82΄, εκμεταλλευμένοι τα σοβαρά αμυντικά λάθη της ομάδας των Συχαινών.
Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 14΄ με κεφαλιά του Α. Λαγκαδινού, ενώ δύο καλές στιγμές είχαν τα Μελίσσια (32΄, 37΄), αμφότερες με τον Δραγούτη, που εξουδετέρωσε ο Κατσιαφλιάκας.
Στο 49΄ οι Αμπελόκηποι έχασαν απίστευτη ευκαιρία, όταν ο Βαρελάς απέκρουσε την εξ επαφής κεφαλιά του Καρατζά. Οι Αμπελόκηποι στάθηκαν άτυχοι και στο 63΄, όταν η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι σε διώξιμο του Γιαννόπουλου, ενώ στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του Καρέλα πέρασε άουτ.
Τα Μελίσσια «τιμώρησαν» την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας στο 68΄, όταν ο Μανίκας πέρασε και τον Κατσιαφλιάκα και άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 78΄ ο Μανίκας έγινε δημιουργός, σερβίροντας έτοιμο γκολ στον Δραγούτη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 0-2.
Ο Δραγούτης χρίστηκε και πάλι σκόρερ στο 82΄ (0-3) μετά το … δώρο του Κατσιαφλιάκα, ενώ το γκολ της τιμής για τους Αμπελόκηπους πέτυχε ο Λάζος στο 89΄, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
Διαίτητευσε ο Τρίγκας (Καπελλάκης – Τσοτσισβίλι).

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Κατσιαφλιάκας, Τσεκούρας (80΄ Καββαδάς), Βώρρος, Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός, Τιμπιλής, Λάζος, Κουνάδης, Μιχελής, Αλ. Ζαφειρόπουλος, Καρατζάς (73΄ Οικονόμου).
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Βαρελάς, Γουλίμης, Γατσούλης (75΄ Τομά), Φουρκής, Παπαϊωάννου (65΄΄ Ασημακόπουλος), Γιαννόπουλος, Κωστόπουλος, Καϊση, Μανίκας, Πάλη, Δραγούτης (85΄ Μακρής).

Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: