Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                Πάτρα 4/12/2011

Με αίσθημα ευθύνης και προβληματισμού για την πορεία και το μέλλον της διοίκησης της ΕΠΣ Αχαΐας, θεωρούμε πρέπων και σωστό να στηρίξουμε την πρόταση-κίνηση για αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Νιώθουμε δικαιωμένοι για τις θέσεις μας στην τελευταία Γενική Συνέλευση, στη διάρκεια της οποίας υποστηρίξαμε ότι το σχήμα αυτό τού Δ.Σ. δεν πρόκειται να «περπατήσει» λόγω σύγκρουσης μικροσυμφερόντων των εμπλεκομένων, ζητώντας τότε τη διενέργεια εκλογών.
Σεβόμενοι, ωστόσο, την απόφαση της Γ.Σ., θεωρούμε ότι η μοναδική λύση στην παρούσα φάση είναι να στηρίξουμε αυτή την αναδιάρθρωση, καθώς πιστεύουμε ότι μπορεί να βοηθήσει στην ομαλή λειτουργία της Ένωσης, η οποία μόνο ομαλή δεν είναι το τελευταίο διάστημα κάτι που δεν συνάδει με το όνομα και την ιστορία της ΈΠΣ Αχαΐας.
Ωστόσο, μάς είναι αδιάφορο ποιά θα είναι τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το νέο διοικητικό σχήμα. Θυμίζουμε μόνο πως η παράταξή μας έχει αλλεργία στις προσωποκεντρικές πολιτικές και δεν πρόκειται ν’ ακολουθήσουμε στο θέατρο του παραλόγου, αν διαπιστωθεί πως ο στόχος του προεδρείου παραμείνει το «βόλεμα» κάποιων και όχι το καλό του, μαστιζόμενου από προβλήματα, ποδοσφαίρου.
Εμείς, από την πλευρά μας δε δεχόμαστε θέσεις-πόστα στη διοίκηση αυτή και θα παραμείνουμε απλοί στρατιώτες για το καλό του ερασιτεχνικού ποδόσφαιρο.
Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις διάφορες Επιτροπές της ΕΠΣΑ, κάτι που κάνουμε από την πρώτη ημέρα που συγκροτήθηκε σε σώμα αυτή η διοίκηση.
Έχουμε αποδείξει εμπράκτως ότι ποτέ δεν σταθήκαμε εμπόδιο σε αποφάσεις που πραγματικά βοηθούν το τοπικό ποδόσφαιρο, βάζοντας στην άκρη μικροπολιτικά συμφέροντα, όπως και το γεγονός που μας θέλει να έχουμε δώσει μάχες για τα κακώς κείμενα σχετικά με την λειτουργία της.
 Έτσι, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε γι’ αυτό που αγαπάμε, με γνώμονα πάντα το μέλλον του Αχαϊκού ποδοσφαίρου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Δημήτρης Μπαλαφούτης
Ανδρέας Πλιάτσικας
Δημήτρης Σαρρής

Δεν υπάρχουν σχόλια: