Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΔΕΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ


Σπουδαία παιχνίδια είχαμε την 11η αγωνιστική στην Β' Κατηγορία, όπου εξελίσσεται σε πολύ συναρπαστική και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Στο α' όμιλο, η Δόξα Νιφορείκων συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα μετά την νέα νίκη της επί του Πρωτέα, ενώ την ακολουθεί πλέον από κοντά το Βουπράσιο που πέρασε από το Λάππα στο γειτονικό ντέρμπυ με τον Ακάδημο.
Στον β' όμιλο, το ντέρμπυ στο Καστρίτσι δεν ανέδειξε νικητή, αλλά στο άλλο μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής είχαμε την μεγάλη νίκη του Πήγασου επί του Ρωμανού με 3-2 που τον φέρνει ισόβαθμο στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τα Ψηλαλώνια.
Τέλος, στον γ' όμιλο, η Θύελλα Αιγείρας αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον Απόλλων Συνοικισμού στο μεγάλο παιχνίδι του ομίλου και κράτησε την διαφορά στο +2 από τους διώκτες της.
Αναλυτικά είχαμε :

(α' όμιλος)
Λέων Αλισσού-Απόλλων Βίδοβας 4-3
Ακάδημος Λαρισού-Βουπράσιο 0-1
Αστέρας Μιντιλογλίου-Άρλα 0-3
Δόξα Νιφορείκων-Πρωτέας 3-1
Ροίτικα-Μετόχι 1-1
Νίκη Λουσικών-Δόξα Χαλανδρίτσας 0-0
Καμίνια-Κρίνος 3-0 

(β' όμιλος)
Δρέπανο-ΑΟ Θέας..διακόπηκε στο 1-0
Άνω Καστρίτσι-Ψηλαλώνια 3-3
Πυρσός-Βούντενη 2-0
Πήγασος-Ρωμανός 3-2
ΠΑΟΚ Πατρών-Ατρόμητος Ζαρ. 1-1
ΑΠΟ Αρόης-Αετός Ρίου..αναβλήθηκε
Παμπατραικός-Παναχαικός 1-2 

(γ' όμιλος)
Πολύτεκνος-ΑΕΚ Πατρών 3-2
Πατρέας-ΑΕ Αιγίου 2-1
Αστέρας Τέμενης-Αμπελόκηποι 2-2
Φλόγα Ροδιάς-Κεραυνός Σελ. 6-0
Θύελλα Αιγείρας-Απόλλων Συνοικισμού 1-1
Δίας-Καλάβρυτα 0-0
Mελίσσια-Αχαικός 1-3 

Ρεπορτάζ : Αστέρας Τέμενης-Αμπελόκηποι 2-2 (Επιμέλεια : Δ. Σαρρής) 
Η … κατάρα του «ενενήντα-φεύγα» χτύπησε για ακόμα μια φορά φέτος τους Αμπελόκηπους, που υποχρεώθηκαν σε ισοπαλία 2-2 από τον Αστέρα Τέμενης, ο οποίος ισοφάρισε στο 97!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν (1-0) στο 29΄ με τον Ρόρο, ενώ η ισοφάριση για τους Αμπελόκηπους ήρθε στο 53΄ με αυτογκόλ του Γκιώνη. Μάλιστα, οι Αμπελόκηποι έφεραν «τούμπα» το ματς (1-2) στο 71΄ με σκόρερ τον νεαρό Μιχελή, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό (72΄) ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο γκολκίπερ Παναγιωτόπουλος (έπιασε την μπάλα έξω από την περιοχή).

Η ομάδα των Συχαινών θα μπορούσε να «κλειδώσει» τη νίκη συνέχεια, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες στην με τους Μιχελή και Καρατζά, κάτι το οποίο πλήρωσε ακριβά στο 97΄. Ο Γκιώνης ήταν ο σκόρερ του «χρυσού» τέρματος για τον Αστέρα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 και χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα της Τέμενης.  

Διαίτητευσε ο Γιώργος Καπελλάκης (Φράγκος – Ματσινόπουλος). 


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Παναγιωτόπουλος, Ποταμίτης, Σιούλι, Στεφανάτος, Καλιακούδας (25΄ Γκινάι), Γκιώνης, Αντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Τασσόπουλος, Μαγούλης (86΄ Κουνάβης), Ρόρος (75΄ Αγγελόπουλος). 
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Κατσιαφλιάκας, Καββαδάς, Βώρρος, Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός, Τιμπιλής, Λάζος (83΄ Καρατζάς), Πήττας, Μιχελής (89’ Αλ. Ζαφειρόπουλος), Μπαλασκέρης, Κουνάδης.



Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: