Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡΕΙΚΩΝ)


Το www.apolloneglykadas.com συνεχίζει τις συνεντεύξεις σε ποδοσφαιριστές από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαίας. Αυτήν την εβδομάδα έψαξε και βρήκε τον ''κέρβερο'' της Δόξας Νιφορείκων, Γιώργο Πετρόπουλο, που απολαμβάνει μαζί με την ομάδα του την κορυφή της βαθμολογίας στον α' όμιλο της Β' Κατηγορίας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Γιώργος Πετρόπουλος είναι 19 χρονών, γεννημένος την 8 Αυγούστου 1992. Ξεκίνησε από τους μικρούς της Δόξας Νιφορείκων, στα 16 του έκανε το μεγάλο άλμα στην Αχαική και ξαναγύρισε στην ομάδα της καρδιάς του με την οποία ονειρεύετει την άνοδο στην Α1 Κατηγορία, έχοντας αγωνιστεί εώς τώρα βασικός σε όλα τα παιχνίδια αυτής. Παράλληλα με το ποδόσφαιρο, σπουδάζει και στο ΤΕΙ Πάτρας.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Πόσο ετών είσαι και πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Είμαι 19 ετών και ξεκίνησα να παίζω από 11 χρονών στο εφηβικό της Δόξας και μετέπειτα στο αντρικό.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Πιστεύεις ότι η Δόξα μπορεί να κερδίσει την άνοδο στην Α1 Κατηγορία ? Ποιές άλλες ομάδες έχεις ξεχωρίσει ότι μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Έχουμε ένα καλό σύνολο, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στον τέλος της χρονιάς θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Έχω ξεχωρίσει τα Καμίνια με την προσθήκη του Κότσα, και το Μιντιλόγλι που έχει ένα καλό σύνολο και τον κ. Στραβοπόδη προπονητή.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Πως είναι να παίζεις συμπαίκτης με έναν ποδοσφαιριστή που έχει εμπειρία από Α' Εθνική, όπως ο Άγγελος Βιλανάκης ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Σίγουρα ο Άγγελος είναι ένας παίκτης που δίνει αξία στο πρωτάθλημα κι εμείς προσπαθούμε να μάθουμε πολλά πράγματα απ αυτόν.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Ποιοι είναι οι δικοί σου προσωπικοί στόχοι. Θες να αγωνιστείς σε μεγαλύτερο επίπεδο εφόσον σου δωθεί η ευκαιρία ή απλά το βλέπεις σαν χόμπυ ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Οι στόχοι μου είναι αυτοί που έχει θέσει η ομάδα μου από την αρχή της σεζόν, όσον αφορά εμένα, πλέον το βλέπω καθαρά σαν χόμπυ.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Παρακολουθείς τις υπόλοιπες κατηγορίες ? Αν ναι, ποιες ομάδες ξεχωρίζεις ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ναι παρακολουθώ. Οι ομάδες που έχω ξεχωρίσει είναι τα Σαγέικα και το Λιμνοχώρι.

ΕΡΩΤΗΣΗ :  Ποιον άνθρωπο θα ήθελες να ευχαριστήσεις για την βοήθεια που σου έχει προσφέρει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ένας άνθρωπος που θέλω σίγουρα να ευχαριστήσω είναι ο Δημήτρης Μαγκαφάς που μου έμαθε πρώτα να είμαι άνθρωπος και μετά ποδοσφαιριστής. Ασφαλώς υπάρχουν κι άλλοι όπως ο Γιάννης Ζερδεβάς.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Περιέγραψε μας την καλύτερη απέκρουση που έκανες ποτέ σε αγώνα ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ήταν σε παιχνίδι μπαράζ με αντίπαλο την Θύελλα Αιγίου, απεκρούοντας πέναλντυ και στην συνέχεια σουτ εξ επαφής.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Ποιο ήταν το παιχνίδι που πραγματικά ''παρακαλούσες'' για κάποιον λόγο να λήξει ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ήταν πέρσι με την Αχαική απέναντι στην Κυππαρισία γιατί η αντίπαλη ομάδα μας πίεζε πολύ ενώ εμείς κρατάγαμε την νίκη.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Τι ομάδα είσαι και ποιος ποδοσφαιριστής αποτελεί το ίνδαλμα σου ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Είμαι Ολυμπιακός και το ίνδαλμα είναι ο Ελευθερόπουλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: