Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Δ' ΕΘΝΙΚΗ / 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ''ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ'' ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ


*** Ευχαριστούμε τους Γιάννη Μοσχοχωρίτη και Γιάννη Γεωργακόπουλο για την επιμέλεια της Δ' Εθνικής

Με την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής στον 6ο όμιλο. Ο πρωτοπόρος Παναιγιάλειος πέρασε και από το Γύθειο, κερδίζοντας τον τοπικό Ολυμπιακό με 4-2. Η Θύελλα πέτυχε σπουδαία νίκη στο ''Φ. Αραβαντινός'' απέναντι στον Πάμισο Μεσσήνης me 3-2 ενώ στο Λάππα, Ατρόμητος και Αχαική έμειναν στο 1-1. Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Διαγόρας που κέρδισε στα Βραχνέικα την Εράνη Φιλιατρών. Αναλυτικά είχαμε :

Ολυμπιακός Γυθείου-Παναιγιάλειος 2-4
(9', 12' Τζανετάκος / 8' Διαμαντόπουλος, 20' Βασιλαντωνόπουλος, 30' Γκοτσούλιας, 48' Νικολόπουλος) 

Ο Παναιγιάλειος πέρασε και από το Γύθειο επικρατώντας με 4-2 και παρότι μπήκε νωθρά στο παιχνίδι και σε τρία λεπτά είδε το υπέρ του 1-0 (8’)να μετατρέπεται σε 1-2 μέσα σε 4 λεπτά (9’ – 12’). Στη συνέχεια οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά σοβαρεύτηκαν και πέτυχαν μία ακόμα «4άρα» μετά απ’ αυτήν της προηγούμενης αγωνιστικής (4-0) επί της Αμαλιάδας. Διαμαντόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Γκοτσούλιας, σκόραραν για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Οι κυριότερες φάσεις:
8΄ 0-1: Ο Αργυρόπουλος πάσαρε στον Διαμαντόπουλο που βρέθηκε τετ α τετ με τον Κιοσσέ και με σουτ ανοίγει το σκορ (0-1).
9΄ 1-1: Μετά από βαθιά μπαλιά του Νάκου και ολιγωρία της «μελανόλευκης» άμυνας, ο Τζανετάκος με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα (1-1).
12΄ 2-1: Σέντρα του Πλεμμένου και ο… ξεχασμένος από την άμυνα του Παναιγιαλείου, Τζανετάκος με πλασέ κάνει την πλήρη ανατροπή του σκορ (2-1).
20΄ 2-2: Μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ από τον Αργυρόπουλο, στην… πλάτη των γηπεδούχων,  ο Βασιλαντωνόπουλος με πλασέ ισοφαρίζει το σκορ (2-2).
30΄ 2-3: Καταπληκτική κάθετη πάσα του Βασιλαντωνόπουλου, φέρνει σε θέση «βολής» τον Γκοτσούλια που με σουτ δίνει εκ νέου την πρωτοπορία στο σκορ στον Παναιγιάλειο (2-3).
48΄ 2-4: Εκτέλεση κόρνερ από τον Κατεργάρη και ο Νικολόπουλος με γυριστό σουτ ανεβάζει το δείκτη του σκορ (2-4).
53΄ Ακυρώθηκε γκολ του Αργυρόπουλου, ως οφσάιντ.
66΄ Μετά από σουτ του Μπούνα η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και έξω από τη γραμμή της εστίας του Κιοσσέ και στην επιστροφή ο αμαρκάριστος Στρατομήτρος σουτάρει άουτ.

ΟΛΥΜΠIΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ: Κιοσσές, Μανουηλίδης (46΄ Μ. Σοκούλι), Μανουσόπουλος (62΄ Σαμπατάκος), Νάκος, Καζιάνης, Πολιτάκος (33΄ λ.τ. Δασκαλάκης), Μπουρελάκος, Πλεμμένος, Λιγνός, Γ. Σοκούλι, Τζανετάκος.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μπαλτιμάς, Αγουρίδης, Κατεργάρης (89΄ Θεοφανόπουλος), Παπαδόπουλος, Στρατομήτρος, Νικολόπουλος, Αργυρόπουλος (82΄ Μπουλούμπασης), Γκοτσούλιας, Βασιλαντωνόπουλος, Διαμαντόπουλος (68΄ Μαντάς), Μπούνας.

Ατρόμητος Λάππα-Αχαική 1-1
(66' Αντωνόπουλος / 93' Γερασιμόπουλος) 

Ένα εξαιρετικό ρεκόρ έχει καταγράψει η Αχαϊκή καθώς τα 5,5 χρόνια (6η σεζόν) που βρίσκει απέναντί του τον Ατρόμητο σ’ επίπεδο πρωταθλήματος δεν έχει χάσει ποτέ. Το συγκρότημα του Γιάννη Ζερδεβά έφτασε χθες κοντά, πολύ κοντά στην ήττα, αλλά «μίλησε» στο 93’. Αυτή ήταν η 7η ισοπαλία μεταξύ των δύο ομάδων, με την Αχαϊκή να μετράει και 4 νίκες. Το στατιστικό αυτό κρατάει από την σεζόν 2006-07 όταν η Αχαϊκή υποβιβάστηκε στη Δ’ Εθνική και βρήκε τον Ατρόμητο.
Το παιχνίδι ήταν κλειστό με τις δύο ομάδες να έχουν λίγες ευκαιρίες για γκολ και να σκοράρουν στην επανάληψη.

Οι κυριότερες φάσεις:
16’: Σουτ Μπούρδου απόκρουση Καλλιακμάνη.
48’: Σουτ Σπανού πάνω από τα δοκάρια.
66’ 1-0: Κόρνερ, σουτ του Αντωνόπουλου.
93’ 1-1: Σύγχυση στην άμυνα του Ατρομήτου, σουτ του Γερασιμόπουλου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Λ. : Καλλιακμάνης, Γερασιμόπουλος, Μπουρδανιώτης, Λαζανάς, Κυριακόπουλος (88’ Π.Π. Νιφόρας), Ανδριέλλος, Νιφορόπουλος, Φίλιππας, Αναγνώστου, Δημητρακόπουλος, Σπανός.
ΑΧΑΪΚΗ : Αγγελόπουλος, Κυριτόπουλος, Σανδραβέλλης (70’ Λιβάνης), Ζώτος, Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος, Κυριαζόπουλος (80’ Τσιβγνινίδης), Κυριαζόπουλος, Πολίτης Γραμματικόπουλος, Λ. Αγγελόπουλος, Μπούρδος (63’ Βέρρας).

Θύελλα Πατρών-Πάμισος Μεσσήνης 3-2
(5' Μπινιέρης, 12' Πανταζής, 70' Γκοτσόπουλος / 69' Δημητρακόπουλος, 90' Τρίψας)
Αποβολή : 83' Καλογερόπουλος 

Η Θύελλα Πατρών έκαμψε την σθεναρή αντίσταση του σκληροτράχηλου Πάμισου Μεσσήνης με 3-2, πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα (αμφότερες έχουν επιτευχθεί σε 3 εντός έδρας ματς).
Όσοι βρέθηκαν στο «Φ.Αραβαντινός» αποζημιώθηκαν από την ποιότητα της αναμέτρησης, που τα είχε όλα (5 γκολ, αποβολή). Μάλιστα, το τέρμα που σημείωσε ο Σπήλιος Πανταζής ήταν όλα τα λεφτά, αφού «χόρεψε» την άμυνα των φιλοξενούμενων και έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με εξαίσιο σουτ. Ο Πάμισος διαμαρτύρεται για πέναλτι, που δεν του δόθηκε στο 20’, ενώ είχε και δοκάρι στο 63’. Επίσης, ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες στο 83’, ύστερα από απευθείας αποβολή του.

Οι κυριότερες φάσεις
5’ 1-0: Από πλασέ του Μπινιέρη
12’ 2-0: Από υπέροχη ενέργεια και αριστερή βολίδα του Πανταζή
69’ 2-1: Από αδράνεια της άμυνας ο Α. Καλογερόπουλος με κεφαλιά μειώνει σε 2-1. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα ο Παπαδόπουλος.
70 3-1’ Άμεση αντίδραση των «μπλε» με δράστη τον Γκοτσόπουλο (πλασέ).
83’ Κόκκινη: Αποβολή  του Α. Καλογερόπουλου με απευθείας κόκκινη.
90’ Δυνατό σουτ του έξω από τη μεγάλη περιοχή του Χ. Τρίψα.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ : Παπαδόπουλος, Γκοτσόπουλος, Καραχάλιος, Νικολακόπουλος, Φετούλας, Αθανασίου, Μπαλτιμάς (82’ Ασπροποταμίτης), Σπυρόπουλος, Μπινιέρης (88’ Χριστόπουλος), Μπάρδη, Πανταζής (55’ Βλασσόπουλος)
ΠΑΜΙΣΟΣ: Κατσίποδας, Ι. Τρίψας, Ι. Καλογερόπουλος, Δημητρακόπουλος, Γερμάνης (20’ Φιλόπουλος), Δασκαλάκης, Δρακόπουλος (60’ Αρβανίτης), Βαβαρούτσος, Ηλιόπουλος, Χ. Τρίψας, Κουλόπουλος, Α. Καλογερόπουλος.

Διαγόρας Βραχνείκων-Εράνη Φιλιατρών 2-1
(22' Ανδρεόπουλος, 42' πεν. Ανδρεόπουλος / 38' Μικελάτος)
Αποβολή : 42' Καραχάλιος

Ο Διαγόρας ξεπέρασε το εμπόδιο της πάντα υπολογίσιμης Εράνης με 2-1, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο, που πέτυχε τα 2 γκολ της ομάδας του Μάριου Καπετανάκη και ουσιαστικά της χάρισε το πολυπόθητο «τρίποντο».
Όλα τα γκολ επιτεύχθηκαν στο πρώτο μέρος, με τον Δημήτρη Μικελάτο να «πληγώνει» την πρώην ομάδα του, καθώς ισοφάρισε στο 38’. Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με ανορθόδοξο τρόπο για την ισοφάριση, όμως αποχώρησαν για πρώτη φορά άπραγοι βαθμολογικά.

Οι κυριότερες φάσεις:
22’ 1-0: Ο Ανδρεόπουλος με πλασέ δίνει το προβάδισμα στο Διαγόρα.
38’ 1-1: Σουτ του Μικελάτου φέρνει το ματς στα ίσια.
42’ 2-1: Χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανδρεόπουλου. Στη φάση του πέναλτι αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη ο Καραχάλιος.
72’: Κεφαλιά του Τσούντου άουτ.
90’: Σουτ του Μικελάτου μπλόκαρε ο Λιούρδης. 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ: Λιούρδης, Νικολόπουλος, Αμπατζής, Μπίζος, Νίκας, Παπαδόπουλος (70’ Δασούρας), Λάζαρης, Παρίσης, Τσούντος (60’ Παναγόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Ανδρεόπουλος (87’ Τάκος)
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αθανασόπουλος, Καραχάλιος, Φουναράκος (81’ Λυμπερόπουλος), Μπαστακός (65’ Χρονόπουλος), Μπινιώτης, Κότσος (55’ Ανδρεόπουλος), Μιχελάτος, Κουτσουρές, Γεωργιόπουλος, Γρηγορακάκης, Νινιός

ΑΟ Εικοσιμίας-ΠΦΟ Πανόπουλο 0-4
(20' Μπρής, 21' Σπηλιόπουλος, 35', 40' Γκέρτσος) 

ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ: Καραϊσκος, Κουμαριώτης, Τζωρτζάτος, Κουλάκης (45’ Α. Κορσιάνος), Ντουκάι, Αλεξανδράτος, Αποστολάτος, Μπούσι (45’ Γερασιμάτος), Πολλάκης, Αντωνάτος, Γεωργόπουλος (75’ Στεφανάτος).  
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ: Αλεξανδρόπουλος, Γαλανόπουλος, Αναμουρλίδης, Μοσχογιάννης, Γουβαλάρης, Δαβουρλής, Μπρης, Παναγόπουλος, Γκέρτσος (81’ Ρετσίνας), Σπηλιόπουλος (58’ Θεοδωρακόπουλος), Σαραμαντάς ( 76’ Σίνος)

Αστέρας Αμαλιάδας-ΑΟ Τσιλιβή 2-1
(80' Φερεκίδης, 95' Ρούνης / 93' Π. Βυθούλκας) 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ:  Αντωνόπουλος, Τζαβαλάς, Γκρίλας (66΄ Ζώντος), Ρούνης, Παναγιωτόπουλος, Νούλας (60΄ Παρασκευόπουλος Ι.), Παρασκευόπουλος Χρ., Δούλος, Αρουτίδης, Αντωνόπουλος (75΄ Φερεκίδης)
ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ: Κλάδης Β., Κλάδης Αγγ.,  Σοφός Δ., Μποτώνης, Βυθούλκας, Ντόβρος, Κρεζίας (75΄ Σοφός Ι.), Μαρίνος, Πάστρας, Κουσίδης, Σούρμπής (79΄ Μυλωνάς)

Βρασιές-Τριταιίκος 3-0 α.α.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6ου ΟΜΙΛΟΥ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ

Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: