Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ : ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΙΓΙΕΑΣ/ΑΡΗΣ)


Συνέχεια του www.apolloneglykadas.com στις συνεντεύξεις ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, αυτήν την φορά πηγαίνοντας προς Αίγιο και βρίσκοντας το ''10'' το καλό του Αιγιέα/Άρη, Σωτήρη Γκοτσόπουλο. Έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και χαρισματικό σκόρερ που σε μια ενδιαφέρουσα συνομιλία μας είπε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Σωτήρης Γκοτσόπουλος είναι 24 χρονών, γεννημένος στις 20 Μαρτίου 1987. Κατάγεται από το Αίγιο, και βρίσκεται στην ομάδα του Αιγιέα/Άρη από το 2004. Αγωνίζεται ως ''δεκάρι'' και έχει ξεκινήσει βασικός σε όλα τα φετινά παιχνίδια της ομάδας του.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Πόσο ετών είσαι και πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Είμαι 24 ετών και τα πρώτα ποδοσφαιρικά μου βήματα τα έκανα σε ηλικία 10 ετών στις Ακαδημίες του Παναιγιαλείου.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Σε ποιες ομάδες έχεις αγωνιστεί στο παρελθόν ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Σε ηλικία 17 χρονών πήγα στον Αιγιέα/Άρη όπου αγωνίζομαι μέχρι και σήμερα.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Πέρσυ ο Αιγιέας/Άρης κινδύνεψε με υποβιβασμό αλλά φέτος παρουσιάζει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και μάλιστα σε ένα πιο δύσκολο πρωτάθλημα. Τι έχει αλλάξει ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Πέρσυ ήμασταν μια καινούρια και άπειρη ομάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας αυτής. Αλλά στο τέλος καταφέραμε και σώσαμε την παρτίδα. Φέτος η ομάδα παρουσιάζεται πιο ανταγωνιστική και πιο έτοιμη με την προσθήκη κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών που γνωρίζουν την κατηγορία.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Πιστεύεις ότι μπορείτε να διεκδικήσετε μια θέση στα μπαράζ ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η παραμονή και να τερματίσει στη βαθμολογία ψηλότερα απο πέρσυ. Τώρα αν έρθει μια τέτοια προοπτική θα ήταν καλοδεχούμενη.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Ποιες ομάδες έχεις ξεχωρίσει από την Α1. Ποια νομίζεις τελικά ότι θα βγεί πρωταθλήτρια και θα πάρει την άνοδο ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Απο αυτές που έχω αντιμετωπίσει μέχρι τώρα, θεωρώ τον Ίκαρο Πετρωτού, το Λιμνοχώρι και την Περιβόλα. Πιστεύω το πρωτάθλημα θα το κατακτήσει το Λιμνοχώρι.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Ποιες ομάδες έχεις ξεχωρίσει από την Α' Κατηγορία ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Έχω ξεχωρίσει την Ακράτα,την Θύελλα Σκιαδά και τον Απόλλων Εγλυκάδας.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Ποιον άνθρωπο θα ήθελες να ευχαριστήσεις για την βοήθεια που σου έχει προσφέρει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Βασικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δύο έως τώρα προπονητές που έχω συνεργαστεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.Τον Γιάννη Βαγγελάτο ο οποίος μου έμαθε τα μυστικά της μπάλας και με ανέδειξε στο χώρο του ποδοσφαίρου και τον Σάκη Μπαβιώλη ο οποίος συνεχίζει καθημερινώς να μου μαθαίνει πράγματα.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Ποιος είναι ο τερματοφύλακας που σου έκανε την ζωή δύσκολη σε κάποιον αγώνα και δεν μπορούσες να τον νικήσεις με τίποτα ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Θυμάμαι στον περσινό αγώνα με την Θύελλα Αιγίου ο τερματοφύλακας Λέσης είχε κατεβάσει ρολά.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Ποιο ήταν το παιχνίδι που πραγματικά έχεις να θυμάσαι για κάτι ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : .Ήταν το παιχνίδι με την Αθλητική Ένωση Αιγίου που ουσιαστικά μας εξασφάλισε το τίτλο του πρωταθλητή της Β' κατηγορίας.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Τι ομάδα είσαι και ποιος ποδοσφαιριστής αποτελεί το ίνδαλμα σου ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Είμαι Ολυμπιακός και ίνδαλμα μου είναι ο Βαν Πέρσι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: