Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΝΙΚΗΤΗΣ : ''ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ''


Το παιχνίδι μπορεί να έληξε ισόπαλο αλλά στο δημ. Γήπεδο Μαζαρακίου υπήρξε νικητής και αυτός δεν ήταν άλλος από «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».
Το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε ίσως άφησε αρκετό κόσμο στο σπίτι του αυτό πάντως δεν μας εμπόδισε να προσφέρουμε ένα ικανοποιητικό ποσό στο «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». Το κλίμα ήταν γιορτινό και πολύ ευχάριστο, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο ποδοσφαιριστές , προπονητές , διοικήσεις ομάδων απλός κόσμος που ήταν στις κερκίδες ήταν μία μεγάλη όμορφη παρέα, μία παρέα που αυτές τις γιορτινές μέρες μαζεύτηκε σε ένα γήπεδο με ένα κοινό στόχο, να βοηθήσουν αυτόν τον εθελοντικό οργανισμό να συνεχίζει να προσφέρει το μεγαλειώδη έργο του και τα κατάφεραν.
Οφείλουμε σαν ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΙΤΟΠΟΛΗΣ να ευχαριστήσουμε την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΟΛΑΔΟΣ που δεν σκέφτηκαν ούτε απόσταση ούτε γιορτινές μέρες και συμφώνησαν αμέσως στην διοργάνωση αυτού του φιλικού αγώνα, την Ε.Π.Σ. Αχαΐας που ανέλαβε τα έξοδα των διαιτητών, το σύνδεσμο διαιτητών Αχαΐας που όρισε εν ενεργεία διαιτητές, τον διαιτητή του αγώνα Παπαγιαννόπουλο Ανδρέα , και τους επόπτες Σπανός Θέμης και Τζόλα Θεοδώρα, ακόμα να ευχαριστήσουμε τα ζαχαροπλαστεία «GENIAL»  Ακρωτηρίου 154 και Αρτόμυλος Λουσικά Αχαΐας για τα γλυκά που μας προσέφεραν και τέλος την κάβα «ΚΥΡΙΑΖΗΣ» Δημοκρατίας 328 Οβρυά για τα αναψυκτικά, νερά και ποτά που μας προσέφερε.


Το αγωνιστικό κομμάτι έχει μικρή σημασία, για την ιστορία να πούμε ότι το τελικό σκορ ήταν 2-2, η Προοδευτική προηγήθηκε με 0-2 με γκολ των Βαλογιάννη Μ. και Μπενέτο στο 1ο ημίχρονο για να καταφέρει να ισοφαρίσει σε 2-2 ο Κεραυνός με τους Μπερδέση και Αγγελακόπουλο.

Για τον ΚΕΡΑΥΝΟ αγωνίστηκαν οι :
ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ, ΚΑΣΠΙΡΗΣ, ΚΑΡΟΥΣΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΑΜΗΣ, ΚΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑΣ ΑΝ. ΚΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑΣ ΠΑΝ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΡΟΥΝΗΣ, ΜΩΡΑΙΤΗΣ, ΚΑΨΗΣ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΕΡΔΕΣΗΣ , ΜΙΚΕΛΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΣΠΑΝΟΣ

Για την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ αγωνίστηκαν οι :
ΜΑΡΓΑΛΙΑΣ, ΠΕΡΔΙΚΑΣ, ΠΑΛΟΥΚΑΣ, ΜΠΕΛΕΚΟΥΚΙΑΣ, ΣΑΜΑΡΗΣ Ν. ΡΑΙΚΟΣ, ΜΠΙΤΟΥΝΗΣ, ΒΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Μ. ΚΑΤΣΙΜΙΤΣΙΡΗΣ, ΚΑΝΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΕΝΕΤΟΣ, ΚΑΤΣΙΜΙΤΣΙΡΗΣ Κ. ΣΑΜΑΡΗΣ Τ. ΒΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Τ. ΧΟΝΤΖΑΙ

  • Οι 2 ομάδες έδωσαν ραντεβού για το Πάσχα με ένα ακόμα φιλικό αγώνα για το ίδιο σκοπό αλλά αυτή την φορά θα αλλάξει η έδρα, ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Προοδευτικής.
  • Σύντομα θα ανεβάσουμε φωτογραφίες από το σπουδαίο φιλικό.
  • Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κώστα Αγοράκη για την πολύτιμη βοήθεια του.
 Πηγή : Επίσημη Ιστοσελίδα Κεραυνού Μιτόπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια: