Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Δ' ΕΘΝΙΚΗ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ

Παναιγιάλειος-Αστέρας Αμαλιάδας 4-0 (από την εφημερίδα ''Τα νέα της Αιγιαλείας'')

Χωρίς....τον Τριταιικό που αποχώρησε, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής στον 6ο όμιλο. Ο πρωτοπόρος Παναιγιάλειος πέτυχε το 5 στα 5, καθώς επιβλήθηκε άνετα του Αστέρα Αμαλιάδας με 4-0. Μεγάλη νίκη και πρώτη στο πρωτάθλημα για την Αχαική με 2-0 επί της Θύελλας αλλά και για τον Διαγόρα που κέρδισε μέσα στο Γύθειο τον τοπικό Ολυμπιακό. Διπλό και για τον Ατρόμητο Λάππα στην Ζάκυνθο επί του Τσιλιβή. Αναλυτικά είχαμε : 

Παναιγιάλειος-Αστέρας Αμαλιάδας 4-0
(3' Διαμαντόπουλος, 7' Γκοτσούλιας, 28' Βασιλαντωνόπουλος, 67' Μπούνας)

Μπροστά σε 500 φιλάθλους (287 τα εισιτήρια, δωρεάν οι άνεργοι, γυναίκες και παιδιά). Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» μέσα σε 28 λεπτά, καθότι σημείωσαν 3 γκολ και έτσι δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο, που του «κόπηκαν» τα πόδια και τέθηκε εκτός ρυθμού. Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη και ο Παναιγιάλειος είχε τις ευκαιρίες για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Μπούνα, που είχε και δοκάρι νωρίτερα.
Οι κυριότερες φάσεις:
3' 1-0: Ο Διαμαντόπουλος σκοράρει με εξαιρετικό πλασέ.
7' 2-0: Από τον Γκοτσούλια, που αιφνιδιάζει τον Αντωνόπουλο με δυνατό σουτ.
28' 3-0: Ύστερα από εξαίσια συνεργασία ανάμεσα σε Διαμαντόπουλο και Ντόμα, ο Βασιλαντωνόπουλος γίνεται αποδέκτης της μπάλας και πλασάρει εύστοχα.
51' ΔΟΚΑΡΙ: Από τον Μπούνα, που με πλασέ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα.
67' ΓΚΟΛ: Από τον Μπούνα, που παίρνει το αίμα του πίσω για την φάση του 51'.

ΠAΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ : Μπαλτιμάς, Αγουρίδης, Κατεργάρης, Παπαδόπουλος, Νικολόπουλος, Τρίγκας, Μπούνας (68΄ Μπουλούμπασης), Ντόμας (52΄ Μαντάς), Διαμαντόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Γκοτσούλιας (62΄ Αργυρόπουλος)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ : Α. Αντωνόπουλος, Τσαμπαλά (55΄ Ζώντος), Γκρίλλας, Ρούνης Δ. Παναγιωτόπουλος Ι, Νούλας, Παρασκευόπουλος, Δούλος, Αρουτίδης (59΄ Μπάλας), Θ. Αντωνόπουλος (80΄ Σιούλας), Παπαθεοδώρου

Αχαική-Θύελλα Πατρών 2-0
(6' Δημητρακόπουλος, 56' Νιφορόπουλος)
Αποβολές : 70' Μικελάτος / 50΄Μαργαρίτης

Τα «καναρίνια» μπορεί να ηττήθηκαν ανήμερα του Αγίου Ανδρέα από τη Θύελλα για το θεσμό του Κυπέλλου και μάλιστα με το βαρύ 3-1, ωστόσο στη χθεσινή άτυπη ρεβάνς για το πρωτάθλημα μπήκαν αποφασισμένα για την νίκη και όντας ανώτερα έναντι των «μπλε» επιβλήθηκαν σχετικά εύκολα με 2-0.
Η ομάδα της Κάτω Αχαγιάς εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και απέβαλλε το άγχος, χάρη στο γρήγορο τέρμα του Δημητρακοπούλου, ενώ στο 49' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίχτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Μαργαρίτης. Ύστερα από 8 λεπτά ο Νιφορόπουλος διεύρυνε το προβάδισμα και έβαλε τέλος στην σεμνή τελετή. Στο 70' αποβλήθηκε ο Μικελάτος (απευθείας κόκκινη) και αποκαταστάθηκε η ισορροπία, όμως η Θύελλα, που γενικότερα παρουσιάστηκε υποτονική, δεν κατάφερε να απειλήσει, με εξαίρεση το δοκάρι του Βετούλα στο 89'.
Οι κυριότερες φάσεις:
6' 1-0: Ο Δημητρακόπουλος με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Φίλιππα, παραβιάζει την εστία του Παπαδόπουλου.
48': Δεν δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Μικελάτου μέσα στην μεγάλη περιοχή.
50' Αποβολή: Του Μαργαρίτη για την Θύελλα.
56' 2-0: Ο Νιφορόπουλος διευρύνει το προβάδισμα για τα «καναρίνια».
70' Αποβολή: Αποκαθίστανται οι ισορροπίες με απευθείας κόκκινη του Μικελάτου.
89' Δοκάρι: Σε φάουλ του Βετούλα.
 

ΑΧΑΙΚΗ : Καλλιακμάνης, Μπουρδανιώτης, Γερασιμόπουλος, Νικολακόπουλος, Λαζανάς (85' Σπανός), Ανδριέλλος, Νιφορόπουλος, Φίλιππας, Αναγνώστου (81' Νιφόρας), Δημητρακόπουλος (72' Καζαντζής), Μικελάτος
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ : Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης, Γκοτσόπουλος, Βετούλας, Μαντζουράκης (66' Μπαλτιμάς), Αθανασίου, Σπυρόπουλος, Μπινιέρης, Μπάρδης, Πανταζής, Χριστόπουλος.

 

Ολυμπιακός Γυθείου-Διαγόρας Βραχνείκων 0-1
(26' Μπίζος)

Ο Άγγελος Μπίζος παραβίασε την εστία του Ολυμπιακού Γυθείου στο 26' και το συγκεκριμένο τέρμα ήταν αρκετό για το συγκρότημα του Μάριου Καπετανάκη, που διατήρησε το πλεονέκτημα μέχρι τέλους και κατάφερε το δεύτερο «διπλό» στην κατηγορία.
Η ομάδα του Διαγόρα έδειξε με την εμφάνισή της πως ξεπέρασε την εντός έδρας ήττα από τον Παναιγιάλειο και την ρέφαρε με το χτεσινό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά, προκειμένου να ισοφαρίσουν, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μανουσόπουλου. Οι «μωβ» προσπάθησαν να προξενήσουν ζημιά, μέσω των αντεπιθέσεων και απώλεσαν 2 τετ α τετ με «δράστες» τους Ανδρεόπουλο και Αλεξανδρόπουλο.
Οι κυριότερες φάσεις:
26' 0-1: Ο Μπίζος πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού.
55' ΔΟΚΑΡΙ: Του Ολυμπιακού με «δράστη» τον Μανουσόπουλο.

ΟΛΥΜΠIΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ: Τρακάκης, Νάκος, Μπουρελάκος, Αναγνωστάκος, Πολιτάκος, Καζιάνης, Μανουσόπουλος (66΄ Λιγνός), Ι. Σουκούλι (38΄ Δασκαλάκης), Μ. Σουκούλι, Κλεμμένος, Τζανετάκος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ : Λιούρδης, Τρίγκας, Αμπατζής, Βογιατζής, Λάζαρης, Τσούντος (62' Τάκος), Παπαδόπουλος, Μπίζος, Ανδρεόπουλος (88' Διονυσακόπουλος), Παρίσης (76' Παναγόπουλος), Αλεξανδρόπουλος

ΑΟ Τσιλιβή-Ατρόμητος Λάππα 0-2
(34' Κυριαζόπουλος, 88' Τσιάτο)

Ο Ατρόμητος Λάππα πέρασε δια πυρός και σιδήρου από το Πλάνο της Ζακύνθου και σημείωσε την 2η συνεχόμενη επιτυχία του και 3η συνολικά στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησε κόντρα στο Τσιλιβή με 2-0.
Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, όμως οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία ορισμένων μονάδων τους και απέσπασαν το θετικό αποτέλεσμα. Οι Κυριαζόπουλος και Τσιάτο ταλαιπώρησαν την ευάλωτη άμυνα των νησιωτών και σημείωσαν τα τέρματα των νικητών. Πάντως, στη φάση του πρώτου γκολ ο βοηθός είχε δείξει άουτ και ο διαιτητής πήρε τη φάση πάνω του δείχνοντας κόρνερ, από όπου προήλθε και το γκολ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται.
Οι κυριότερες φάσεις:
4': Πλασέ από τον Πάστρα και η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.
13': Ο Λιβάνης πλασάρει ο Κλάδης αποκρούει ασταθώς και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης στέλνει την μπάλα άουτ.
34' 0-1: Ο Τσιάτο εκτελεί κόρνερ και ο Κυριαζόπουλος με κεφαλιά πιάνει στον ύπνο την γηπεδούχο ομάδα.
50': Κεφαλιά του Μπούρδου και η μπάλα περνάει πάνω από τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας.
88' 0-2: Από τραγικό λάθος του Κλάδη, ο Τσιάτο εκμεταλλεύεται την ολιγωρία και πλασάρει εύκολα σε κενή εστία.

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ : Κλάδης, Κουσίδης, Κλάδης Αγγ., Μποτώνης, Βυθούλκας, Μαρίνος, Μυλωνάς, Ντόβρος, Πάστρας, Κάρδαρης, Δρόσος (76΄ Κρεζίας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ : Αγγελόπουλος, Λιβάνης (90΄ Πετρόπουλος), Σανδραβέλλης, Μούζος, Ζώτος, Γιαννακόπουλος, Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Τσιάτο, Αγγελόπουλος Λεων. (69΄ Τσιβγινίδης), Μπούρδος (65΄ Βέρρας Χ.)

 

Π.Φ.Ο.Πανόπουλου-Βρασιές 2-1
(28' Βλαχόπουλος, 36' Γκέρτσος / 55' πεν. Λέτρος)

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας διατηρήθηκε ο ΠΦΟ Πανόπουλου μετά και τη νίκη επί των Βρασιών με 2-1. Η ομάδα της Ορεινής Ηλείας άνοιξε το σκορ με τον Βλαχόπουλο στο 28' και πέντε λεπτά αργότερα ο Γκέρτσος έκανε το 2-0. Η ομάδα της Αρκαδίας ξαναμπήκε στο ματς με το πέναλτι του Λέτρου στο 53' αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 2-1.

ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ: Αλεξανδρόπουλος, Γαλανόπουλος, Αναμουλίδης, Μοσχογιάννης, Γουβαλάρης, Δαβουρλής, ΜπρΗς (74' Δαλαβούρας), Παναγόπουλος, Γκέρτσος, Βλαχόπουλος (88' Θεοδωρακόπουλος), Σαραμαντάς (84 Ραμαντάνης).
ΒΡΑΣΙΕΣ: Αφουξενίδης, Κορολόγος, Χαρμπαλής, Κολιός (λτ. 28' Μπακάλης Θ (81' Μπακάλης Ι), Παπανικολάου, Κατσούδας, Σχίζας (46 Κόλιας), Καλατζής, Παπαδόπουλος, Δημάκος, Λέτρος.


Watch live streaming video from iliasport at livestream.com

Εράνη Φιλιατρών-ΑΟ Εικοσιμίας 2-0
(38' πεν. Κουτσουρές, 41' Κόλλιας)
Αποβολή : 52' Μινέτος

Νίκη στο χαλαρό πέτυχε η Εράνη που επικράτησε με 2-0 της Εικοσιμίας. Η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη σε γενικές γραμμές είχε την υπεροχή, η απόδοση της όμως δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Κουτσουρές και Κόλλιας.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 38' ο Καραίσκος ανέτρεψε τον Μικελάτο και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Κουτσουρές που δεν αστόχησε κάνοντας το 1-0.
Στο 41' ο Κόλλιας με πλάσε μετά από σέντρα του Α. Γεωργιόπουλου νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το τελικό 2-0.
Στο 77' ακυρώθηκε γκολ του Κουτσουρέ ως οφσαιντ.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αθανασόπουλος, Καραχάλιος, Λυμπερόπουλος, Μπαστακός, Ντινιώτης, Κώτσος (64 Χρονόπουλος), Μικελάτος, Κουτσουρές, Α. Γεωργιόπουλος, Μ. Γρηγορακάκης (74 Ανδρεόπουλος), Κόλλιας (80 Νινιός).
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ: Καραϊσκος, Κουμαλιώτης, Κουλάκης,Α. Μινέτος, Τζωρτζάτος, Αλεξανδράτος, Πολλάκης, Αποστολάτος (63 Γ. Μιννέτος), Αντωνάτος (85 Στεφανάτος), Μπούσι, Τουκάι.

Πάμισος Μεσσήνης-Τριταιικός 3-0 α.α.

Επιμέλεια : Γιάννης Μοσχοχωρίτης, Γιάννης Γεωργακόπουλος

Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: