Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 1η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Η 1η γιορτή του Ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή είναι πλέον γεγονός. Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας σε συνεργασία με την ΕΠΣ Αχαίας, διοργανώνουν για πρώτη φορά την γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, η οποία θα γίνει την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012, στις 18.00, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Μετά από συνάντηση των δύο πλευρών για να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης, αποφασίστηκαν τα παρακάτω :

* Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν και απλά θα είναι στην ευχέρεια του καθενός η οικονομική στήριξη προς το ''Ταμείο Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών'' που έχει ξεκινήσει την λειτουργία του.
* Θα γίνει φιλικός αγώνας ανάμεσα στην καλύτερη 18άδα της Α' ΕΠΣΑ, απέναντι στην καλύτερη 18άδα της Α1' ΕΠΣΑ, όπως αυτές ανεδείχθησαν από τον κόσμο στην ψηφοφορία των τριών αθλητικών ιστοσελίδων www.apolloneglykadas.com, www.talibanews.wordpress.com και www.opionpareihbala.gr.
Ήδη η συμμετοχή των ποδοσφαιριστών είναι μαζική και ευελπιστούμε ότι και οι 36 καλύτεροι θα δώσουν το παρών στο γήπεδο.
* Στο ημίχρονο, θα υπάρξει 30λεπτος αγώνας ακαδημιών από ομάδες της περιοχής, με τους μικρούς φίλους να δίνουν την δική τους ''νότα ομορφιάς'' στην εκδήλωση.
* Θα υπάρξουν επίσης και άλλα happenings έκπληξη.
* Θα ακολουθήσει το β' μέρος του αγώνα των καλυτέρων Α' και Α1' ΕΠΣΑ.
* Στο τέλος θα υπάρχει βράβευση στους 36 καλύτερους ποδοσφαιριστές της χρονιάς, στους 2 καλύτερους προπονητές της χρονιάς, Νίκο Πατρώνη και Άρη Πλέγα, όπως αυτοί ανεδείχθησαν από την ψηφοφορία που έγινε, οι οποίοι θα είναι και αυτοί που θα καθήσουν στον πάγκο των δύο ομάδων.
* Επίσης θα δοθούν τιμητικές πλακέτες στον 1ο σκόρερ της Α' ΕΠΣΑ Νίκο Μπερτσιά (ΑΟ Πάτραι), στον 1ο σκόρερ της Α1 Κατηγορίας Νίκο Φράγγο (Αναγέννησης Ψαθοπύργου), όπως επίσης και στον 1ο Αχαιό σκόρερ του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής (θα καθοριστεί την Δευτέρα ποιος θα είναι αυτός με το τέλος του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής).
(Προς αποφυγήν παρεξήγησης, ο ΣΕΠΑ θέλησε να τιμήσει και τους αντίστοιχους σκόρερ της Β' και Γ'΄Κατηγορίας, αλλά δυστυχώς στα συγκεκριμένα πρωταθλήματα δεν τηρούνται επίσημα στατιστικά δεδομένα.)
* Θα υπάρξει φυσικά φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης από τους χορηγούς επικοινωνίας αυτής, ενώ γίνεται προσπάθεια για να καλυφθεί τηλεοπτικά.

Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους του Αχαικού ποδοσφαίρου, να δώσουν το παρών και να στηρίξουν την ''1η επίσημη γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου'' βοηθώντας τον ΣΕΠΑ και την ΕΠΣ Αχαίας, έτσι ώστε η εκδήλωση να γίνει θεσμός από εδώ και στο εξής.

Σε λίγες μέρες, όταν και θα οριστικοποιηθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων ποδοσφαιριστών (θα υπάρξουν πιθανόν μικρές απουσίες από τραυματισμούς και επαγγελματικές υποχρεώσεις), θα ανακοινώσουμε και επίσημα τα τελικά ονόματα αυτών που θα αγωνιστούν.

''Όλοι μαζί για το καλό του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της Αχαίας. Εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές''
Πηγή : sepaxaias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: