Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ''TALIBAN NEWS'' ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ


Γιάννης Γεωργακόπουλος
Ο Απόλλωνας Εγλυκάδας συμμετείχε στο φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ σαν νεοφώτιστος, αφού πέρυσι είχε κερδίσει στα μπαράζ ανόδου (A1 ΕΠΣΑ) τη διαβάθμιση και πολλοί τον είχαν διαγράψει από την αρχή, χωρίς καν να τον δουν να αγωνίζεται στα σαλόνια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Τελικά, όπως λέει και μία διαφήμιση, «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς», αφού η κατάληψη της 7ης θέσης από τα «καμάρια» του ανερχόμενου τεχνικού, Άρη Πλέγα, «έκλεισε» πολλά στόματα, που διατυμπάνιζαν τον υποβιβασμό του Απόλλωνα, κρίνοντας τον άδικα, ως πρώτο φαβορί για επιστροφή στην Α1 ΕΠΣΑ.
Τα θετικά:
1 Η εντός έδρας συγκομιδή εξασφάλισε και την άνετη παραμονή. Από τους 43 συνολικά πόντους, οι 28 πάρθηκαν στο «Α.Κάνιστρας».
2 Ο βασικός κορμός της περυσινής επιτυχημένης ανόδου, σε συνδυασμό με την ενέργεια, που προσέδωσαν οι ποιοτικές μεταγραφές, συγκρότησαν ένα σκληροτράχηλο σύνολο.
3 Η άγνοια κινδύνου της Εγλυκάδας και ο ενστερνισμός του μότο «Σέβομαι τον αντίπαλο, αλλά δεν τον φοβάμαι», απέφεραν ουκ ολίγους βαθμούς.
Τα αρνητικά:
1 Το νωθρό ξεκίνημα (1η νίκη καταγράφεται την 6η αγωνιστική επί του Ωλενιακού)

Τα πεπραγμένα (σκόρερ, πέναλτι, αποβολές)
(53 ενεργητικό- 43 παθητικό)
(12 νίκες-7 ισοπαλίες- 11 ήττες)
(Θέση: 7η-Βαθμοί:43)
Ραμόπουλος 13 γκολ
Χριστόπουλος 10 γκολ
Παναγόπουλος 6 γκολ
Πλέγας 6 γκολ
Σουγλέρης 5 γκολ
Νιάχος 3 γκολ
Γιαννόπουλος 2 γκολ
Μαντάς 2 γκολ
Φωτακόπουλος 2 γκολ
Κατεργάρης 1 γκολ
Παπαστεργίου 1 γκολ
Ανδριακόπουλος 1 γκολ
Αποβολές (6): Τζάφα, Πλέγας, Νιάχος, Ανδριακόπουλος, Κ.Αβραμόπουλος, Φωτακόπουλος
Πέναλτι (5): Σουγλέρης (3/3), Χριστόπουλος, Παναγόπουλος
Αυτογκόλ (3): Κ.Αβραμόπουλος, Ανδριακόπουλος, Κατεργάρης

Το «κανόνι»: Βασίλης Ραμόπουλος (13 γκολ)
Ο Ραμόπουλος πραγματοποίησε σταθερή και αξιόλογη σεζόν και με τα 13 τέρματα που πέτυχε, οδήγησε τον Απόλλωνα στην άνετη παραμονή, όντας η πιο αξιόπιστη λύση στον επιθετικό τομέα. Επίσης, βρήκε δίχτυα σε παιχνίδια, τα οποία χαρακτηρίστηκαν άκρως κομβικά για τους μελανόλευκους.

Το σχόλιο των Ταλιμπάν:
Ο Απόλλωνας Εγλυκάδας κατέβαλλε την 7η θέση στην Α ΕΠΣΑ, αν και συμμετείχε σαν νεοφώτιστος. Έτσι, τα θετικά στοιχεία υπερκέρασαν τα αρνητικά, οι επικριτές της ομάδας έπεσαν έξω στις προβλέψεις τους περί υποβιβασμού και το συγκρότημα του Άρη Πλέγα αξίζει πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: