Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Η ''ΚΑΤΑΡΑ'' ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΛΕΠΤΩΝ


3-1
(70' Σαχπατζίδης, 91' Κοκόλης, 94' Σπανός / 30' Χριστόπουλος)
Διαιτητής : Τσαγκαράκης

Η ''κατάρα'' των τελευταίων λεπτών, έκανε και πάλι την εμφάνιση της, αυτή τη φορά στο γήπεδο Ζαρουχλείκων και στον αγώνα με την Αναγέννηση Πατρών. Αυτό που η ομάδα της Εγλυκάδας έπαθε ουκ ολίγες φορές στο φετινό πρωτάθλημα, επανελήφθη σήμερα στο παιχνίδι με την ομάδα του Λαδόπουλου. ''Εμφραγμα'' στο 91' και για μια ακόμη φορά η ''πίκρα'' της ήττας. Ας τα πάρουμε όμως όλα από την αρχή.
Το παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο των Ζαρουχλείκων, ήταν πάρα πολύ καλό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν στα ίσα την νίκη. Στο α' μέρος η ομάδα της Εγλυκάδας έλεγχε απόλυτα τον αγώνα, παρά τις κάποιες καλές στιγμές της Αναγέννησης. Στο 15' είχαμε πολύ καλή ευκαιρία σε κεφαλιά του Τσάλτα, που απέκρουσε σταθερά ο Αγοράκης, Λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Πάνου Παπαδόπουλου να πιάσει έναν ''κεραυνό'' έξω από την περιοχή του Απόλλωνα, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Απόλλων απάντησε με στον Χριστόπουλο στο 25' να σουτάρει άουτ, αλλά 5 λεπτά μετά και έπειτα από την καταπληκτική πάσα του Σουγλέρη, ο επιθετικός του Απόλλωνα δεν αστόχησε απέναντι από τον Τσαουντέλιο και άνοιξε το σκόρ. Έξαλλοι οι πανηγυρισμοί για τους φιλοξενούμενους που πήραν προβάδισμα στο παιχνίδι. Η Αναγέννηση πίεσε σημαντικά και προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά η άμυνα της ομάδας της Εγλυκάδας τα πήγαινε αρκετά καλά. Σε μια καλή στιγμή στο 40', ο Παπαδόπουλος δεν κατάφερε από πλεονεκτική να ισοφαρίσει. Στο 44' είχαμε μεγάλη στιγμή για τον Απόλλωνα σε γύρισμα του Σουγλέρη και κάπως έτσι τελείωσε το α' μέρος με προηγούμενη την ομάδα της Εγλυκάδας.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό να το γυρίσουν υπέρ τους. Μάλιστα μετά το 60' έκλεισαν αρκετά στα καρέ του τον Απόλλωνα και ανέβασαν πάρα πολύ την πίεση τους. Αρχικά είχαν μεγάλες στιγμές να ισοφαρίσουν με τους Τσάλτα και Παπαδόπουλο. Τελικά η πίεση τους απέδωσε καρπούς στο 70' όταν από καταπληκτική πάσα του Παπαδόπουλου, ο Σαχπατζίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, βάζοντας φωτιά στην κερκίδα της ομάδας του Λαδόπουλου. Στο 75' είχαμε μεγάλη στιγμή για τον Απόλλωνα με την κεφαλιά του Παπαστεργίου να περνάει λίγο άουτ, ενώ την πιο κλασική ευκαιρία στον αγώνα την έχασε στο 80' ο σκόρερ των γηπεδούχων που νικήθηκε σε ''άχαστο'' τετ α τετ από τον γκολκήπερ των φιλοξενούμενων. 
Και φθάνοντας στην καθυστερήσεις, η ''κατάρα'' έκανε την εμφάνιση της. Μπορεί με βάση την εικόνα του β' μέρους, οι γηπεδούχοι να δικαιούνταν την νίκη, αλλά είναι πικρός και πάλι ο τρόπος της ήττας για τον Απόλλωνα. Πιο συγκεκριμένα, βρισκόμαστε στο 91' και με ανάποδο ψαλιδάκι ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης γεμίζει προς την περιοχή του Απόλλωνα. Ο Αβραμόπουλος με κεφαλιά απομακρύνει, η μπάλα πάει αριστερά στον αμαρκάριστο Κοκόλη όπου με αριστερό σούτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και λυτρώνει τους γηπεδούχους. Το ''έμφραγμα'' για τους Εγλυκαδιώτες είναι και πάλι γεγονός. Και σαν να μην έφθανε αυτό, στο 94' ο Σπανός με κεφαλιά δίνει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του και συγχρόνως τρείς υπερπολύτιμους βαθμούς στον αγώνα που κάνει να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας
Ο Απόλλων ολιγωρεί και αυτό το πληρώνει. Ναι μεν η τύχη στα τελευταία λεπτά τον εγκαταλείπει, αφού του έχει στερήσει πολλούς βαθμούς και δεν του έχει δώσει ούτε έναν από την αρχή του πρωταθλήματος. Όμως την τύχη πολλές φορές την διαμορφώνεις μόνος σου και αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσει στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια.
Η Αναγέννηση είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την βαθμολογική της θέση. Ομάδα που παίζει ''στρωτό'' ποδόσφαιρο και που δίκαια έστω και στις καθυστερήσεις κέρδισε τον αγώνα.


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ : Τσαουντέλιο, Βασιλείου, Λάβδας (68' Β. Αδαμόπουλος), Σπανός, Κολλιόπουλος, Σαχπατζίδης, Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Μαραγκός (32' Κοκόλης), Τσάλτας, Χριστόπουλος (46' Ξάνθης)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Κ. Αβραμόπουλος, Βανάκας, Φωτακόπουλος, Παπαστεργίου, Ανδριακόπουλος, Παναγόπουλος (78' Νικολόπουλος), Πλέγας (62' Γ. Αβραμόπουλος), Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Ραμόπουλος (57' Κατεργάρης)


ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
*** ''Σκασμένοι'' ήταν για μια ακόμα φορά οι άνθρωποι του Απόλλωνα. Δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να χάνεις συνέχεια στις καθυστερήσεις...
*** Από την άλλη πραγματικός ''χαμός'' έγινε στο γήπεδο, στο 2-1 της Αναγέννησης...
*** Τα άκουσε σε γενικές γραμμές ο κ. Τσαγκαράκης. Λίγο ότι οι γηπεδούχοι ήταν πίσω στο σκόρ, λίγο οι εκδηλωτικοί φίλοι της Αναγέννησης, λίγο η κρισιμότητα του αγώνα, υπήρχαν φορές που του τα ''έψελναν''. Η γνώμη μας είναι ότι εκτός από 2-3 περιπτώσεις που έκοψε πλεονεκτήματα φάσεων, ήταν αρκετά καλός....
*** Αρκετό κόσμο είχε το γήπεδο Ζαρουχλείκων....
*** Η θέση της Αναγέννησης είναι ''πλασματική''. Μια πολύ καλή ομάδα...


ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ PATRA TV




ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΜΕΡΑ (Ανεβάστε την ανάλυση σε 720p για τέλεια εικόνα)

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής, σημειώθηκαν πραγματικά αποτελέσματα ''βόμβες'' !!. Ο Εθνικός Σαγείκων πέρασε από το Κάνιστρας κερδίζοντας με 4-2 την Αστραπή και σε συνδυασμό με τις γκέλες της Ακράτας από τον Ωλενιακό στην έδρα της και του Αχαιού με το Ζαβλάνι, άνοιξε και άλλο την ψαλίδα στην βαθμολογία. Η ''βόμβα'' της αγωνιστικής έσκασε στο Σταυροδρόμι, όπου ο Φωστήρας κέρδισε την Θύελλα Σκιαδά και έδωσε μια σκληρή απάντηση προς όλους ότι δεν είναι ακόμα ξεγραμμένος. Ο Ατρόμητος με την σειρά του πέτυχε σπουδαία νίκη στο Ντα Λούζ επί του Πάτραι, σε μια παράδοση που κρατάει καλά υπέρ των ''πορτοκαλί''. Ο Δαβουρλής είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στον Αχιλλέα/Εθνικό και τον ''κέρασε'' με 7 τέρματα, ενώ η Νίκη κέρδισε στο γειτονικό ντέρμπυ τον Αίαντα και συνεχίζει την καλή της πορεία στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά είχαμε :

2-4
(62' πεν., 86΄ πεν. Λιόσης / 49΄ Τσολόπουλος, 75΄Σ. Αθανασόπουλος, 63΄, 82΄ Μπαρδούσης) 
Διαιτητής : Μπόρτζαρης

ΑΣΤΡΑΠΗ ΨΑΡΟΦΑΙΟΥ : Κολλαίτης, Γελάσιος, Θανάσουλας, Λιόσης, Μηλάτος, Ρουτζαμάνης (71΄ Κοσμάς), Σταθόπουλος, Κωνστάντιος (88΄ Κορωνάκης), Γιαννόπουλος, Κοτικιάν (73΄ Γραμματικόπουλος).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ : Οικονόμου, Πυρρής, Φωτόπουλος, Ν. Ιωάννου, Τσολόπουλος, Αβράμης, Μπατέλος, Κακαρούμπας (51΄ Μπαρδούσης), Κ. Ιωάννου (79΄ Τζίφας), Μπαλαλάς (72΄ λ.τ. Παναγόπουλος), Αθανασόπουλος.

Αστραπή-Εθνικός Σαγείκων 2-4 (Φωτ. Επιμέλεια : Ε. Νταφογιάννη) 

1-1
 (65΄Ανωγιάτης / 32΄ Ηλιόπουλος) 
Διαιτητής : Σκούρας

ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ: Βασιλακόπουλος, Διαμαντόπουλος, Λυμπερόπουλος (70΄ Παπασταθακόπουλος), Καραπαναγιώτης, Ζαφειρόπουλος, Ν. Χοτζαλάρι, Κ. Χοτζαλάρι, Κατσαρέλιας, Ανωγιάτης, Μεντής, Παράνομος.
ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ: Καραλής, Αργυρόπουλος (89΄ Παναγιωτακόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Παναγόπουλος (77΄Λαμπρόπουλος), Λαζανάς, Γεωργόπουλος, Ηλιόπουλος, Σπυρόπουλος, Λάμπρου, Νικολακόπουλος (73΄ Τσαουρδάς), Πανίτσας.

1-1
(48΄ Σούμπασης /89' πεν. Κασπίρης ) 
Διαιτητής : Τζουανόπουλος

ΑΠΣ ΖΑΒΛΑΝΙ: Γιάνναρης, Κούτουλας, Σπύρου, Τσαμτσούρης, Μαντούκας, Ιωάννου, Ράπτης, Φωτόπουλος, Σούμπασης (80΄ Κοσπέτας), Κεπενός (63΄ Γ. Τσαμτσούρης), Ανδρικόπουλος (84΄ Σπανός).
ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ: Μπαρδάκης, Διαμαντόπουλος, Α. Σωτηρόπουλος, Ξυπολιάς, Παπουτσής, Παναγόπουλος, Κασπίρης, Σπαθής, Νικολόπουλος (52΄ Β. Αντωνόπουλος), Αλεξόπουλος, Φραντζής (82΄ Χατζημιχαήλ).

1-2
  (82΄ Ν. Μπερτσιάς / 20΄ Σωτηρίου, 65΄ Τεμπονέρας)
Αποβολή : 57' Σωτηρίου
Διαιτητής : Γραμματικόπουλος

ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ: Γεωργακόπουλος, Μακρόπουλος (69’ Μπαλής), Φραγκουλάκης, Νεκ. Μπερτσιάς, Πάντο, Πατάπης, Βρόντος, Μπαμπίλης (54’ Χ. Βαγγελάτος), Τσίφας, Νικ. Μπερτσιάς, Βαγιώτης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Β. Αντωνόπουλος, Α. Κόκκας, Ζήσης, Κολοβούρης, Σ. Μουταφίδης, Παπαδόπουλος (90’ Νικόλας), Τεμπονέρας, Θ. Μουταφίδης, Μπουρλάκης (84’ Σκαπέρας), Σωτηρίου, Ι. Κόκκας (83’ Ι. Αντωνόπουλος).

 

0-1
(74' Καρβούνης)
Αποβολή : 85' Πανταζάτος 
Διαιτητής : Πασχάκης

ΑΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: Χατούπης, Αλεξανδρόπουλος, Πανταζάτος, Σπυρόπουλος, Κακούρης, Κ. Φλωράτος (75’ Κολέσης), Κωνσταντινόπουλος (37’ Αποστόλου), Φωκάς (79’ Παράσχης), Π. Φλωράτος, Κατσαΐτης, Μπαλής.
ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ: Χρανιώτης, Πολύδωρος, Κολλιός (46’ Χ. Λάιος), Μικές, Μπίτσι, Λήλας (70’ Μπουχάγιερ), Δερβίσης, Σαμπανεί, Οικονομόπουλος, Κουργιαλής, Καπετανάκος (55’ Καρβούνης)

Αίας-Νίκη Προαστείου 0-1 (Φωτ. Επιμέλεια : Δ. Σαρρής) 

0-1
(60' Βερβέρογλου)
Διαιτητής : Καργάκος

ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ: Δημόπουλος, Γ. Νταφογιάννης, Γ. Μπαρδάκης (68΄ Χ. Μπαρδάκης), Χ. Νταφογιάννης, Γραμματσούλιας (46΄ Πλούμπης), Σωτηρόπουλος, Κουλογιάννης, Τσίμπιτσης, Παναγιωτόπουλος, Λαμπρόπουλος, Θεοδωρακόπουλος.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΟΒΡΥΑΣ: Τούφας, Ανδρικόπουλος, Νάτσης, Βερβέρογλου, Πανούσης, Τζίρτης, Ζαχαράτος, Αθανασόπουλος (69΄ Μαρτζάκλης), Νούνεφ (72΄ Γαλάνης), Δεπούτης, Γεωργόπουλος (78΄ Πολυχρονόπουλος).

1-7
  (21΄Τριανταφύλλου / 60΄ Ραμαντάνης, 71΄ Μπαλαφούτης, 34΄, 50΄ Κουλούρης, 5΄, 28΄, 31΄ Κουμπουρλής)
Αποβολή : 87' Τσάκουλης
Διαιτητής : Σόγιας

ΑΧΙΛΛΕΑΣ/ΕΘΝΙΚΟΣ: Ιορδανίδης, Χριστοδουλόπουλος, Λαλαής, Θεοδωρόπουλος (46΄ Αυλωνίτης), Παπαδιονυσσίου (79΄ Φύλλιας), Φάκος, Τριανταφύλλου, Σκόνδρας, Τσάκουλης, Μακρυγιάννης, Σωτηρόπουλος.
ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92: Παπαθεοδωρακόπουλος, Λαζαρίδης (69΄ Μπαλαφούτης), Ραμαντάνης (62΄ Αποστολόπουλος), Γουργουρίνης, Τούσης, Τρίγκας, Γεράνιος, Μακρυνιώτης, Θοδωρής, Κουλούρης (54΄ Χ. Δημητρίου), Κουμπουρλής.

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Γεωργακόπουλο για την παραχώρηση των συνθέσεων και των σκόρερ των παιχνιδιών

Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: