Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ


*** Έντονα παράπονα για τις διαιτησίες, είχαμε σε μερικά παιχνίδια των πρωταθλημάτων το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Ο Ατρόμητος φωνάζει για την διαιτησία του Α. Γκοτσόπουλου και συγκεκριμένα για την φάση του πέναλντι όπου και προήλθε η ισοφάριση. Ο Απόλλων Εγλυκάδας διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό πέναλντι στο 0-1, σε μια φάση όπου ο Μπόρτζαρης έδειξε φάουλ οριακά της γραμμής. Παράπονα και από τον Κεραυνό Μιτόπολης για την διαιτησία του Γραμματικόπουλου στο παιχνίδι με την ΑΕ Περιβόλας. Τέλος, χαμός έγινε και στην Ροδιά, στον αγώνα ανάμεσα στην Φλόγα και τον Πολύτεκνο, με αρκετούς φιλάθλους να εισέρχονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο με την λήξη του αγώνα.
*** Ένα άσχημο γεγονός είχαμε στον αγώνα της Θέας με τον Αετό Ρίου. Πιο συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής του Αετού Ρίου Σκορδάκης, χτύπησε στο κεφάλι τον βοηθό κ. Κολοή (φώτο), ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πάντως, οι ανθρώποι της ομάδας του Ρίου καταδικάζουν όπως ήταν φυσικό την ενέργεια του ποδοσφαιριστή τους και αναμένεται επιβολή ποινής σε αυτόν. Επίσης ισχυρίζονται ότι επίθεση δέχτηκε πρώτα ο δικός τους ποδοσφαιριστής και όπως λένε υπάρχει και σχετικό βίντεο που δείχνει τι ακριβώς έγινε
*** Δύσκολη η φάση στο νικητήριο τέρμα της Αναγέννησης. Η μπάλα φαίνεται να βρίσκει στο κεφάλι του Λαμπρόπουλου, ο οποίος χρεώθηκε τελικά και το γκόλ. Με το καλημέρα και γκόλ στην νέα του ομάδα, για τον έμπειρο επιθετικό. Πρώτη και για τον Άγγελο Σκιαδά.
*** Δύο στα δύο για τον Σάββα Ασλανίδη με την ομάδα της Αστραπής. Διακιώνεται απόλυτα η απόφαση του φίλου του και προέδρου της Αστραπής Γιάννη Κολοβούρη, που τον έφερε στην ομάδα.
*** Επανήλθε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ζαβλανίου ο Ανδρέας Ανδρούτσος. Και μάλιστα με γκόλ.
*** Στο 94' λεπτό ισοφάρισε με τον Χριστόπουλο, ο φορμαρισμένος Παναχαικός τον Ατρόμητο Ζαρουχλείκων, που μέχρι εκείνη την στιγμή κρατούσε την νίκη χάρη σε ένα τέρμα του Μασούρα στο α' μέρος
*** Αρκετά πίσω έμεινε το Βουπράσιο μετά και την νέα ήττα από τα Ροίτικα με 3-2. Οι ανθρωποι της ομάδας έκαναν πολύ καλές κινήσεις στις μεταγραφές του Ιανουαρίου με την απόκτηση των Γασπαρινάτου και Παπαζαφείρη, αλλά βλέπουν το ''τρένο'' να χάνεται....
*** Εκεί που πραγματικά γίνεται ''χαμός'', είναι στον β' όμιλο, με 6 ομάδες να διεκδικούν με ίσους όρους την άνοδο.
*** Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στην Α' Κατηγορία πραγματοποίησε ο διαιτητής Ζαρκαδάς, που σφύριξε στον αγώνα Αίας-Αχιλλέας/Εθνικός.
*** Πρώτη εντός νίκη για τον Πείρο Ισώματος, όπου με τον Κώστα Κυριτόπουλο στον πάγκο ελπίζει στην ανάκαμψη και την σωτηρία.
*** Δεν πρόλαβε να μπει στον αγώνα και με την πρώτη φάση σκόραρε. Ο λόγος για τον Χρυσανθόπουλο του Λιμνοχωρίου.
*** Επανήλθε στις νίκες μετά από αρκετά παιχνίδια ο Ολυμπιακός. Και αυτό έγινε με δραματικό τρόπο αφού το νικητήριο τέρμα σημειώθηκε στο 92' με δράστη τον Παπανίκο
*** Δύο ''εφτάσφαιρα'' είχαμε στον α' όμιλο της Β' Κατηγορίας. Απόλλων Βίδοβας και Καμίνια είχαν ''επιθετικά'' κέφια και τα έδειξαν στους αντιπάλους τους.
*** Καλά τα πήγανε οι ομάδες της Αχαίας στην Δ' Εθνική. Όλες οι ομάδες των πιο κάτω κατηγοριών θέλουν την καλή πορεία τους για να μειώνεται και ο συντελεστής υποβιβασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: