Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ..ΜΙΣΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ !



2-1
 (30' Ανδριακόπουλος, 73' πεν. Σουγλέρης / 38' Φωτόπουλος)
Αποβολές : 90' Πλέγας / 90' Σπανός
Διαιτητής : Γ. Παπαδόπουλος

Νίκη...μισή παραμονή πέτυχε ο Απόλλων Εγλυκάδας στο 'Α. Κάνιστρας', απέναντι στο Ζαβλάνι και έκανε ένα μεγάλο βήμα επίτευξης του στόχου του. Το παιχνίδι είχε τα πάντα και πραγματικά αποζημίωσε όσους ήρθαν προς το Πετρωτό για να το παρακολουθήσουν.
Ο Απόλλων ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι ψάχνοντας το γκόλ. Πίεζε συνεχώς την εστία του Κώστα Γιάνναρη, ο οποίος έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερνε να την παραβιάσει. Στο 20' είχαμε μια καλή ευκαιρία με τον Παναγόπουλο, ενώ στο 25' άλλη μια καλή στιγμή σε κεφαλιά του Παπαστεργίου. Τα ''κάστανα'' από την φωτιά βρέθηκε να τα βγάλει ο Πωλ Ανδριακόπουλος στο 30', ο οποίος με εξαιρετικό σούτ άφησε ''άγαλμα'' τον Γιάνναρη και άνοιξε το σκόρ για την ομάδα της Εγλυκάδας. Η χαρά των γηπεδούχων όμως, κράτησε μόνο 8 λεπτά αφού στο 38' το Ζαβλάνι έφερε το μάτς στα ίσα. Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωάννου εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, με τον Αγοράκη να ''κολλάει'' στο τέρμα, τους αμυντικούς να αφήνουν τελείως αμαρκάριστο τον Φωτόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό ήταν και το σκόρ του ημιχρόνου.
Το β' μέρος ήταν πολύ καλύτερο, με τον Απόλλωνα να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση του και να παίζει κατά διαστήματα σπουδαίο ποδόσφαιρο. Στο 55' είχαμε την τεράστια ευκαιρία του Φωτακόπουλου όταν μόνος του τελείως απέναντι από τον Γιάνναρη, δεν κατάφερε να τον κερδίσει. Στο 64' άλλη μια τεράστια ευκαιρία με τον Παναγιώτη Χριστόπουλο από θέσης βολής και εντελώς μόνος του να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Και εκεί ήρθε η χρυσή αλλαγή του Άρη Πλέγα, ο Κωνσταντίνος Πλέγας να αλλάξει την ροή του αγώνα. Έξι λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, έκανε μια καταπληκτική ενέργεια από τα δεξία και στην σέντρα που επιχείρησε η μπάλα βρήκε στο χέρι αμυντικού του Ζαβλανίου, με τον κ. Παπαδόπουλο να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Μια φάση που διαμαρτύρονται οι ανθρώποι των φιλοξενουμένων και στην οποία ισχυρίζονται ότι δεν υπήρξε παράβαση. Στην εκτέλεση του πέναλντι, ο Σουγλέρης δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 2-1 και να βάλει εκ νέου μπροστά την ομάδα της Εγλυκάδας. Το παιχνίδι όμως δεν είχε ακόμα κριθεί αφού το Ζαβλάνι ανέβασε την πίεση του και εκμεταλλευόμενος κυρίως τις πολύ καλές στημένες φάσεις του, δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των γηπεδούχων. Το παιχνίδι θα μπορούσε να το τελειώσει στο 80' ο Χριστόπουλος όταν έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία, εκμεταλλευόμενος ασταθή απέκρουση του Γιάνναρη. Μάλιστα αυτό πήγε να το πληρώσει η ομάδα της Εγλυκάδας όταν στο 85' σε εκτέλεση φάουλ, ο Τσαμτσούρης πήρε την γυριστή κεφαλιά, ο Αγοράκης έγλειψε την μπάλα με τα δάκτυλα, αυτή κατευθύνθηκε στα δεξιά στον Ράπτη, ο οποίος προ κενής εστίας την έστειλε αρχικά στο δοκάρι και στην συνέχεια στην αγκαλιά του Αγοράκη. Στο 89' είχαμε τον Δημήτρη Παπαστεργίου να στέλνει αυτός την μπάλα άουτ προ κενής εστίας και την ευκαιρία να καθαρίσει τον αγώνα.
Στο 90' είχαμε τις αποβολές των Πλέγα και Σπανού, σε μια φάση που δυναμίτισε το ήδη ηλεκτρισμένο κλίμα του αγώνα.
Ο Απόλλων πήρε πολύ μεγάλη νίκη και αρχίζει να είναι όλο και πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου του, ο οποίος είναι η παραμονή. Άξιζε να κερδίσει γιατί ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να το είχε κάνει πιο εύκολα αν ευστοχούσε στις πραγματικά τεράστιες ευκαιρίες που δημιούργησε στο παιχνίδι και ειδικά στο β' μέρος.
Με λάθη και για τις δύο ομάδες η διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου


ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ : Αγοράκης, Βανάκας (88' Κατεργάρης), Κ. Αβραμόπουλος, Γιαννόπουλος, Παπαστεργίου, Ανδριακόπουλος, Παναγόπουλος (86' Νιάχος), Φωτακόπουλος, Χριστόπουλος, Σουγλέρης, Ραμόπουλος (67' Πλέγας)
ΑΠΣ ΖΑΒΛΑΝΙ : Γιάνναρης, Κανελλόπουλος, Μιχαλόπουλος (46' Σπανός), Κουτούλας, Θ. Τσαμτσούρης, Ράπτης, Ιωάννου (61' Γ. Τσαμτσούρης), Σπύρος, Σούμπασης, Φωτόπουλος, Κεπενός (Ανδρικόπουλος)

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ :

*** Αρκετή δύναμη είχε ο σημερινός αγώνας. Δύο ομάδες που ήθελαν το παιχνίδι, ο μεν Απόλλων για να κάνει μεγάλο βήμα παραμονής και το Ζαβλάνι για να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις...
*** Ένταση, φωνές, γενικά μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στον αγώνα η οποία έδειχνε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι
*** Επανήλθε στην 11άδα ο Γιάννης Γιαννόπουλος και το αμυντικό αποτέλεσμα φάνηκε αμέσως...
*** Για αρκετή ώρα έγραφε το φύλλο αγώνα ο κ. Παπαδόπουλος και τα όσα συνέβησαν κυρίως στα τελευταία λεπτά...
*** Στην 18άδα της ομάδας ήταν και ο νεοαποκτηθής ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Δημήτρης Σύψας.

Tο Ζαβλάνι εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του κ. Παπαδόπουλου και αναφέρει τα εξής :

«Το ΔΣ του Ζαβλανίου μετά τη διαιτησία του Γ. Παπαδόπουλου στον αγώνα με τον Απόλλωνα αναφέρει τα εξής: Θλίψη μάς διακατέχει από τέτοιες συμπεριφορές ενός ανώριμου νεαρούλη διαιτητή που όλα του τα εσώψυχα αποθημένα τα έβγαλε με την συμπεριφορά του στον χθεσινό αγώνα. Ευτυχώς που για τα πάντα που έγιναν έχουν άποψη και ο αρχιδιαιτητής κ. Ανδριόπουλος και τα μέλη της ΕΠΣ που παρευρίσκοντο. Δεν ξανάδαμε έντονες διαμαρτυρίες και από εμάς που χάσαμε και από την ομάδα που νίκησε και μάλιστα εντονότερες. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον στραβά αρμενίζει γιατί ο γιαλός δεν τελείωσε. Ελπίζουμε ότι η Επιτροπή Διαιτησίας που έχει άποψη προσωπική να τον αφήσει λίγο καιρό μήπως και επισκεφτεί κανέναν ψυχολόγο ώστε να μπορεί να καταλάβει ο νεαρούλης ότι δεν πρέπει να προκαλεί με την στάση του δύο φιλικές και ιστορικές ομάδες. Δεν ξεχνούμε ότι η πείρα της ζωής απέδειξε ότι μακριά από τα πισινά του μουλαριού, τα μπροστινά του καλογέρου, τον άβρακο που βρακί δεν είχε και όταν το απέκτησε χ…κε από τη χαρά του και τον άνδρα που ήταν μηδενικό στη ζωή του και νομίζει ότι απέκτησε εξουσία. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα απέχουμε από την εκδήλωση της ΕΠΣΑ και τον άλλων φορέων για δύο λόγους.
1)      Για να μη χαλάσουμε την ωραία εκδήλωση όταν οι επιστήμονες ποδοσφαιριστές μας (έχουμε 21 τέτοιους) δουν στην εκδήλωση αυτόν τον νεαρούλη διαιτητή και δεν συγκρατήσουν τα νεύρα τους.
2)      Αντί να έρθουμε και να ταραχθούμε, καλύτερα να πάμε να κάνουμε εμείς την κοπή της χορτόπιτας, αντί για βασιλόπιτα.
Τέλος, μήπως είχε δίκιο ο Φαραϊκός;


Φωτογραφική Επιμέλεια από το παιχνίδι : Ευτυχία Νταφογιάννη

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Ανεβάστε την ανάλυση σε 720p, για εικόνα High Definition

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής, ο Εθνικός Σαγείκων δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Αίαντα και μάλιστα το έκανε με το εμφατικό 5-0. Ο Αχαιός όμως τα βρήκε σκούρα απέναντι στον ''σκληροτράχηλο'' Φωστήρα, αλλά τελικά πήρε την νίκη με 2-1. Νίκη Προαστείου και Θύελλα Σκιαδά έμειναν στο 1-1, ενώ ''μίνι έκπληξη'' μπορεί να χαρακτηριστεί η ισοπαλία της Αστραπής απέναντι στον Αχιλλέα/Εθνικό στο γήπεδο της Αβύθου. Η Ακράτα πέρασε από τα Ζαρουχλέικα κερδίζοντας τον Ατρόμητο με 2-0, ενώ Δαβουρλής και ΑΟ Πάτραι αναδείχθησαν ισόπαλοι με 1-1. Τέλος, η Αναγέννηση πήρε για τα καλά τα επάνω της αφού κέρδισε και τον Ωλενιακό με 3-1, ξεφέυγοντας τελείως από τις επικίνδυνες θέσεις. Αναλυτικά είχαμε :

5-0
(10' Τσολόπουλος, 41', 44' Μπαρδούσης, 46, 70' Σ. Αθανασόπουλος)
 Διαιτητής : Γραμματικόπουλος

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΙΚΩΝ : Κανελλόπουλος, Ν. Ιωάννου, Πυρρής, Μπρατής, Τσολόπουλος, Αβράμης (58' Κατσίνας), Μπαρδούσης, Μπατέλος (55' Καραχάλιος), Παναγόπουλος (50' Κακαρούμπας), Φωτόπουλος, Αθανασόπουλος
ΑΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ : Βανδώρος, Καλλιβωκάς, Αλεξανδρόπουλος, Κακούρης, Σπυρόπουλος, Κ. Φλωράτος, Κωνσταντινόπουλος (66' Χόρτης), Φωκάς, Μπαλής, Κατσαίτης (46' Π. Φλωράτος), Λαμπρόπουλος

'' Εμφάνιση αλλά ''Barcelona'' φόρεσε σήμερα η ομάδα του Εθνικού. Δύο αναγκαστικές αλλαγές για τον Νίκο Σαλαμαλίκη στον αγώνα εκτός 18άδας ήταν οι Μπαλαλάς και ο Κώστας Ιωάννου. Γκόλ για highlight από τον Σπύρο Αθανασόπουλο με την μπάλα να χτυπάει από σούτ στο δοκάρι και κατόπιν στην πλάτη του Βανδώρου πριν καταλήξει στα δίχτυα. Αρκετός και ο κόσμος στο γήπεδο αφού υπήρχαν γύρω στα 200 άτομα''

Ευχαριστούμε τον Κώστα Μπατέλο για την παραχώρηση των συνθέσεων του αγώνα

2-1
(49' Κασπίρης, 59' Φραντζής / 15' Δεπούντης)
Αποβολή : 20' Λάτσης 
Διαιτητής : Πασχάκης

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡABAΛΙΟΥ : Μπαρδάκης, Α.Μ. Σωτηρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Παναγόπουλος, Παπουτσής, Μπάλας, Κασπίρης, Αντωνόπουλος, Φραντζής (68’ Χατζημιχαήλ), Αλεξόπουλος (88’ Α.Κ. Σωτηρόπουλος), Σπαθής (72’ Μαρίδης) 
ΦΩΣΤΗΡΑΣ : Τούφας, Ανδρικόπουλος (63' Μάτα), Λάτσης, Πανούσης, Βερβέρογλου, Τζίρτης, Αθανασόπουλος (28' Σταμούλης), Νούνεφ, Κωνσταντίνου (51' Ζαχαράτος), Γαλάνης, Δεπούντης

0-2
(35', 40' Κατσαρέλιας)
 Διαιτητής : Τσαγκαράκης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ : Β.Αντωνόπουλος, Κολοβούρης, Α.Κόκκας, Ζήσης, Σ.Μουταφίδης (43’ λ.τ. Σκαπέρας), Τεμπονέρας, Παπαδόπουλος, Νικόλας (77’ Πάντο), Θ.Μουταφίδης, Μπουρλάκης, Σταύρακας (46’ Γ.Αντωνόπουλος)
ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ : Βασιλακόπουλος, Κ.Χοτζαλάρι, Διαμαντόπουλος (78’ Παράνομος), Ζαφειρόπουλος, Καραπαναγιώτης, Μεντής, Λυμπερόπουλος (83΄Παπασταθακόπουλος), Τσούρας, Ν.Χοτζαλάρι, Ανωγιάτης, Κατσαρέλιας (88’ Μαντάς)



2-2
(37' Σκόνδρας, 41' Σωτηρόπουλος / 7' Λιόσης, 75' Ασλανίδης)
 Διαιτητής : Σπηλιωτόπουλος

 ΑΧΙΛΛΕΑΣ/ΕΘΝΙΚΟΣ : Ιορδανίδης, Χριστοδουλόπουλος, Λαλαής, Θεοδωρόπουλος, Φάκος, Μαρκάτος (65' Μακρυγιάννης), Τριανταφύλλου, Παρίσης, Σκόνδρας, Αυλωνίτης, Σωτηρόπουλος
ΑΣΤΡΑΠΗ ΨΑΡΟΦΑΙΟΥ : Κοσμόπουλος, Γελάσιος, Κορωνάκης, Κωνσταντόπουλος, Λιόσης, Μηλάτος, Κωνστάντιος, Σταθόπουλος (79' Ρουντζαμάνης), Κοσμάς (46' Καραμάνος), Ασλανίδης, Γιαννόπουλος (83΄ Γραμματικόπουλος)

'' Με πολλές αλλαγές αγωνίστηκε η ομάδα της Αστραπής στην αρχική της 11άδα. Ο Δημήτρης Ρουντζαμάνης πέρασε ώς αλλαγή στο 79', ενώ ο νεοαποκτηθής Σάββας Ασλανίδης ξεκίνησε βασικός και σημείωσε την ισοφάριση για την ομάδα του''


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ/ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ


Πολλά  συγχαρητήρια  στους  αθλητές  της  ομάδας  , που  ξεπερνώντας  τις  προσδοκίες  απέδειξαν  ότι  θέλουν  να  παίξουν  ποδόσφαιρο .
    Βλέποντας  αυτή  την  προσπάθεια  η  επιτροπή  σωτηρίας  ,  θα  συνεχίσει  να  στέκεται  δίπλα  στην  ομάδα , όσο  και  αν  είναι  δύσκολες  οι  οικονομικές  συνθήκες , ή  όσο  και  αν  θεωρούνται  όλες  μας  οι  προσπάθειες  μάταιες !!!
     Η  επιτροπή  σεβόμενη  την  τεράστια  ιστορία  του  ΑΧΙΛΛΕΑ  ΚΑΜΑΡΩΝ  και  του  ΕΘΝΙΚΟΥ  ΑΙΓΙΟΥ , συνεχίζει  να  στηρίζει  την  προσπάθεια  των  αθλητών  που  αγωνίζονται  μόνοι  τους  , χωρίς  διοίκηση  , και  κόσμο ,  αλλά  και  απέναντι  σε  κακές  διαιτησίες  τα  τελευταία  παιχνίδια , όπου  η  επιτροπή  ορισμού  υποτιμώντας  την  ομάδα  μας  , στέλνει  νεαρούς  και  νεαρές  άπειρες  βοηθούς  να  αποκτήσουν  εμπειρίες  εις  βάρος  κατά  γενική  ομολογία της φιλότιμης  προσπάθειας  της  αθλητών   μας ,  με  πολλά  λάθη  από  απειρία  που  επιβαρύνουν  την  όλη  μας  προσπάθεια  ειδικά  στον  ψυχολογικό  τομέα και  εκνευρίζουν  φιλάθλους  και  αθλητές  , οι  οποίοι  απροστάτευτοι  πληρώνουν  το  τίμημα .
    Ακόμα  και  ο  σύνδεσμος  προπονητών  επιμένει  σε  πρόσληψη  επαγγελματία  προπονητή ,  από  το  ερασιτεχνικό  μας  σωματείο  ,  υποβάλλοντας  μας  σε  υπέρογκα  έξοδα , τη  στιγμή  που  κανένας  προπονητής  δε  θέλει  να  δουλέψει  σε  ένα  σωματείο  που  υποβιβάζεται .
    Η  επιτροπή  μας  αποφάσισε  σήμερα  ,  για  τους  υπόλοιπους  εντός  έδρας  αγώνες  μας  , να  μην πληρώνει  παρατηρητή  διαιτησίας ,  από  την  στιγμή  που  το  σωματείο  μας  δεν  αντιμετωπίζεται  με  τον  ανάλογο  σεβασμό  ,  και  αφού  ο  θεσμός  των  παρατηρητών 
( παρά  τις  καλές  προθέσεις ) δεν  προσφέρει  τίποτα στη  βελτίωση  των  νέων  διαιτητών  και  βοηθών ,  αφού  τα  ίδια  λάθη  επαναλαμβάνονται !!!
     Στέλνουμε  το  μήνυμα  στους  αθλητές  μας  ,  ότι  η  επιτροπή  μας  κάνοντας  το  καθήκον  της  απέναντί  τους  προβαίνει  στο  συγκεκριμένο  δελτίο  τύπου  και  τους  υπενθυμίζει και   τις δικές  τους  ευθύνες ,ώστε  να  συνεχίσουν  την προσπάθειά  τους  μην  αναζητώντας δικαιολογίες  και ευθύνες  αλλού !!!
      Τέλος ,  υπενθυμίζουμε  τις  ευθύνες  των  δημοτικών  παραγόντων  που  αθέτησαν  τις  υποσχέσεις  τους  ,  και  όλων  αυτών  των  παραγόντων  και  φίλων  του  ΑΧΙΛΛΕΑ  και  του  ΕΘΝΙΚΟΥ ,  που  εγκατέλειψαν  το  εγχείρημα  της  συγχώνευσης ,  ο  καθένας  με  τις  δικές  του  προφάσεις  ,  και  άφησαν  είκοσι  αθλητές  ,  σε  αντίξοες  συνθήκες  ,  χωρίς  γήπεδο  για  προπόνηση  και  χωρίς  καμία  ψυχολογική  υποστήριξη , να  παλεύουν  χωρίς  προοπτική ?  ΙΣΩΣ !!!
     Τους  καλούμε  την  ύστατη  ώρα  να  δείξουν  τις  προθέσεις  τους  για  τη  συνέχεια !!!
 
Η   ΕΠΙΤΡΟΠΗ   ΣΩΤΗΡΕΙΑΣ   ΤΟΥ  ΑΧΙΛΛΕΑ / ΕΘΝΙΚΟΥ  ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 

       ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ   Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
       ΑΝΔΡΕΑΣ   ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑΣ         ΤΑΜΙΑΣ
       ΝΙΚΟΣ   ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ       τέως  ΓΕΝΙΚ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   ΕΘΝΙΚΟΥ   ΑΙΓΙΟΥ

1-1
(32' Κουργιαλής / 18' Γ. Μπαρδάκης) 
Αποβολή : 85' Πλούμπης 
Διαιτητής : Τζουανόπουλος


Νίκη Προαστείου-Θύελλα Σκιαδά 1-1 (Φωτ. Επιμέλεια : Δ. Σαρρής)

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ : Χρανιώτης, Πολύδωρος, Παρασκευάς, Λάιος, Μικές, Αγγελόπουλος, Δερβίσης, Κουργιαλής, Καρβούνης, Οικονομόπουλος, Σαμπανέι
ΘΥΕΛΛΑ ΣΚΙΑΔΑ : Δημόπουλος, Νταφογιάννης Γ., Μπαρδάκης, Τσίμπιτσης, Νταφογιάννης Χ., Πλούμπης (81' Νταφογιάννης Λ.), Μπαλής (74' Γραμματσούλιας), Λαμπρόπουλος, Κουλογιάννης

'' Χαζή η αποβολή του Πλούμπη, ο οποίος την ώρα που γινόταν αλλαγή, έβγαλε τις επικαλαμίδες του εντός του γηπέδου με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον κ. Τζουανόπουλο. Ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας Σκιαδάς ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε αυτό το σημείο στον κανονισμό και μάλιστα δέχτηκε αρκετά πειράγματα από τους συμπαίκτες του. Φυσικά οι ανθρώποι της Θύελλας δεν διαμαρτυρήθηκαν καθόλου στην απόφαση του κ. Τζουανόπουλου, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι''

1-1
 (5' Δημητρίου, 28' Νικ. Μπερτσιάς)
 Διαιτητής : Μπεζεριάνος

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ92 : Παπαθεοδωρακόπουλος, Θοδωρής, Λαζαρίδης, Κούντας, Τρίγκας, Π.Γεράνιος, Δημητρίου (68’ Νικολαϊδης), Κουλούρης, Κουμπουρλής, Αποστολόπουλος (76’ Ραμαντάνης), Μακρυνιώτης. 
ΑΟ ΠΑΤΡΑΙ : Γεωργακόπουλος, Κ.Βαγγελάτος, Παρτάλης (46΄Φραγκουλάκης), Χ.Βαγγελάτος (46’ Μακρόπουλος), Βαγιώτης, Νεκ.Μπερτσιάς, Μπαμπίλης, Τσίφας, Πατάπης (77’ Κοκκίνης), Βρόντος, Νίκ. Μπερτσιάς

1-3
(85' Γκίνετς / 30' Αδαμόπουλος, 53', 58' Παπαδόπουλος)
 Διαιτητής : Καμζόλας


Ωλενιακός-Αναγέννηση 1-3 (Φωτ. Επιμέλεια : Ν. Κληρόπουλος)


Το βίντεο ανέβασε στο κανάλι επισκεπτών μας στο youtube, ο φίλος Ν. Κληρόπουλος



ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ : Καραλής, Αργυρόπουλος (75’ Βάρδας), Λαμπρόπουλος (65’ Λαζανάς), Παναγόπουλος, Γαρταγάνης, Αρουσαλίδης, Γεωργόπουλος, Γκίνετς, Λάμπρου, Ηλιόπουλος, Πανίτσας (70’ Νικολακόπουλος)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ : Τσαουντέλιο, Κολλιόπουλος, Αδαμόπουλος, Βασιλείου, Λάβδας(80’Παναγόπουλος),Σταυρόπουλος (77’ Κοπζάρου), Σπανός, Παπαδόπουλος, Κοκόλης (65’ τζελέτης), Χριστόπουλος,Τσάλτας

Ευχαριστούμε για την βοήθεια με τις συνθέσεις τις συνεργαζόμενες σελίδες ''Taliban News και Όποιον πάρει η μπάλα

Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: