Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΑΘΗΣ


Το www.apolloneglykadas.com, επανέρχεται στις συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών, έπειτα από μια διακοπή μερικών εβδομάδων. Αυτή τη φορά η στήλη φιλοξενεί τον νεαρό επιθετικό του Αχαιού Σαραβαλίου Κωνσταντίνο Σπαθή, ο οποίος ''βγάζει μάτια'' στο φετινό πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας με τις εμφανίσεις του

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΑΘΗΣ
Ο Κωνσταντίνος είναι μόλις 16 χρονών, γεννημένος στις 15 Μαίου 1995. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε με την φανέλα του Πήγασου Μπεγουλακίου και από φέτος αγωνίζεται στον Αχαιό Σαραβαλίου, πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα και έχοντας πετύχει εώς τώρα 3 τέρματα. Είναι βασικός στέλεχος της Μικτής Νέων της ΕΠΣ Αχαίας και προέρχεται από μια ''άκρως ποδοσφαιρική οικογένεια'', με πατέρα ένα από τα καλύτερα ''δεκάρια'' που ανέδειξε ποτέ το Αχαικό ποδόσφαιρο, τον Βασίλη Σπαθή

ΕΡΩΤΗΣΗ : Τι ήταν αυτό που σε τράβηξε και ξεκίνησες να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο? Σε επηρέασε το γεγονός ότι προέρχεσαι από μια άκρως ''ποδοσφαιρική'' οικογένεια ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Αν δεν προερχόμουν από μια άκρως ποδοσφαιρική οικογένεια και δεν είχα και την ανάλογη υποστήριξη, δεν θα ασχολιόμουν με το ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός ότι το αγαπάω.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Φέτος πήρες την απόφαση να μετακομίσεις στο Σαραβάλι και στον Αχαιό. Τι ήταν αυτό που σε τράβηξε και αν είσαι ικανοποιημένος από την επιλογή σου ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Με τράβηξε το γεγονός ότι ο Αχαίος είναι μια σταθερή ομάδα με εμπειρία και με πολλά χρόνια παρουσίας στην Α' Κατηγορία. Είμαι σίγουρα ευχαριστημένος από την επιλογή μου, καθώς έχω πάρει πολλές συμμετοχές και περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους που θέλουν το καλό μου.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Ποιες ομάδες έχεις ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα και ποιος νομίζεις ότι θα κόψει πρώτος το νήμα ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Έχω ξεχωρίσει την ομάδα μου, τον Εθνικό Σαγείκων, την Ακράτα αλλά και τον Απόλλων Εγλυκάδας που παρά το γεγονός ότι ανέβηκε φέτος, έχει μια πολύ ικανοποιητική παρουσία. Ελπίζω να τερματίσουμε εμείς πρώτοι στο πρωτάθλημα.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Αγωνίζεσαι και στην μικτή νέων της ΕΠΣ Αχαίας. Ποιες είναι οι μελλοντικές σου φιλοδοξίες και οι στόχοι σου ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ότι προκύψει και βλέπουμε...

ΕΡΩΤΗΣΗ : Θεωρείς ότι η Αχαία βγάζει ταλέντα ? Πες μας μερικούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχεις ξεχωρίσει ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Φυσικά και βγάζει ταλέντα, όπως ο Σωκράτης Λίπι και άλλοι πολλοί.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Πες μας την καλύτερη εώς τώρα στιγμή στην καριέρα σου, αλλά και την χειρότερη ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Η καλύτερη ήταν το φετινό παιχνίδι με τον Απόλλων Εγλυκάδας. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια άσχημη ακόμα, έχω θετικές αναμνήσεις μόνο.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Παρακολουθείς από ότι ξέρω και την ομάδα της καρδιάς σου, τον Πήγασο. Μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο στην Β' Κατηγορία ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Πιστέυω ότι αν συνεχίσει έτσι και με την ενότητα που διακρίνει τους ποδοσφαιριστές, μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Πως είναι να είσαι υιός ένός μεγάλου ποδοσφαιριστή που πέρασε από το ερασιτεχνικό, όπως ο πατέρας σου Βασίλης. Πόσο σε βοήθησε αυτό και τι συμβουλές σου έχει δώσει ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Με έχει βοηθήσει πολύ με συμβουλές για το πως πρέπει να αγωνίζομαι και ξέρω ότι έχει προσδοκίες για μένα

ΕΡΩΤΗΣΗ : Τι ευχή θα ήθελες να δώσεις στον κόσμο για το 2012 ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ' όλα και τα υπόλοιπα θα τα φέρει ο χρόνος. Εύχομαι να είναι θετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: