Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΔΕΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


Ο Kώστας Αβραμόπουλος του Απόλλων Εγλυκάδας μίλησε στην «4η Εξουσία» και τον Νίκο Παπαστεφανάτο για τις διαφορές ανάμεσα στο πρωτάθλημα της Α΄ και Α1 Κατηγορίας και για την ομάδα της γειτονιάς του:



Κανείς δεν περίμενε την εκπληκτική πορεία του Απόλλων την φετινή σεζόν. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;



- Πράγματι ο Απόλλωνας πηγαίνει θαυμάσια και θεωρώ ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι ότι είμαστε τόσο δεμένοι, όσο μια πραγματική οικογένεια. Προσπαθούμε σε κάθε ματς για το καλύτερο δυνατό και το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, μας έχει βοηθήσει και στο γήπεδο.



Υπάρχουν διαφορές μεταξύ της Α’ και της Α1 Κατηγορίας; Εξάλλου, μόλις πέρσι πήρατε το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία…



- Είναι μεγάλη η διαφορά των δύο κατηγοριών. Είναι καλύτερες οι ομάδες στην Α’ ΕΠΣΑ και βλέπεις πιο γρήγορο ποδόσφαιρο, σε σχέση με την Α1 Κατηγορία.



Είναι ποιοτικό το φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και ποιον προβλέπεις ως πρωταθλητή;



- Έχει καλούς παίκτες και γενικά καλές ομάδες. Μπορώ να πω ότι πράγματι είναι αρκετά ποιοτικό και ανταγωνιστικό. Όσον αφορά το θέμα του πρωταθλητή, θεωρώ πως ο Εθνικός Σαγεϊκων δεν το χάνει, διότι με την πορεία τους και την γενικότερη εικόνα τους, δείχνει καλύτερη ομάδα σε σχέση με τους υπόλοιπους.



Πως αντιμετωπίζεις το ποδόσφαιρο; Τι σημαίνει για σένα;



- Για μένα το ποδόσφαιρο είναι η αγωνία ώσπου να έρθει το Σάββατο να παίξω, οι πλάκες με τους συμπαίκτες μου, η αναμονή μέχρι να μπω στο γήπεδο και η ένταση κατά της διάρκεια του αγώνα.

Πηγή : patragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: