Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΗΣ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ


19 παραστάσεις έχουν δοθεί στην Α ΕΠΣΑ κατηγορία και όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε τα κύρια σημεία της εν λόγω «στροφής» και παράλληλα τους πρωταγωνιστές της.

MVP της 19ης: Λεωνίδας Κατσαρέλιας (Ακράτα)

Ο Κατσαρέλιας μαζί με τον Ανωγιάτη είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η ομάδα του Θανάση Καρανικόλα. Ο 33χρονος επιθετικός μέσος σκόραρε και τα 2 τέρματα στην δύσκολη έξοδο με τον Ατρόμητο Πατρών και χάρισε το πολύτιμο «2πλό» στους «κιτρινόμαυρους». Σημειωτέον, το 2ο γκολ που πέτυχε ήταν σπάνιας ομορφιάς.

Τα στοιχεία της 19ης:

3 άσσοι/ 3 ισοπαλίες/ 2 διπλά
25 γκολ (3.1 ανά ματς)
4 αποβολές
1 πέναλτι

Παραλειπόμενα-Στατιστικά:

1 Μεγάλη ιστορία «κουβαλάει» ο Νικολαϊδης του Δαβουρλή Κ92, που πραγματοποίησε ντεμπούτο με την ομάδα του Ερρίκου Μαράτου. Ο εν λόγω παίκτης είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ξάνθη (!), αλλά λόγω προσωπικού προβλήματος, αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην Σκωτία, όπου έμεινε για 7 χρόνια και δεν ασχολούταν με το ποδόσφαιρο. Βέβαια, η αγάπη και η δίψα για το άθλημα δεν χάθηκε και πλέον θα τον θαυμάσουμε με τα χρώματα του Δαβουρλή. Κρατήστε το όνομα, γιατί θα σας εντυπωσιάσει.

2 Μόνο η Ακράτα και ο Αχαιός Σαραβαλίου κατάφεραν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους, με αντιπάλους τον Ατρόμητο και τον Φωστήρα αντίστοιχα.


3 Οι Ανδριακόπουλος (Εγλυκάδα), Ασλανίδης (Αστραπή), Αδαμόπουλος (Αναγέννηση), Σωτηρόπουλος (Αχιλλέας) και Δημητρίου (Δαβουρλής) σκόραραν για παρθενική φορά στο πρωτάθλημα.


4 Ο Άρης Πλέγας είναι άτρωτος απέναντι στον Πέτρο Χρηστίδη, αφού εκτός από την νίκη του Σαββάτου με το Ζαβλάνι, είχε προηγηθεί και το 1-1 της 7ης «στροφής», όταν ο Απόλλωνας Εγλυκάδας είχε αποσπάσει ισοπαλία στα Ζαρουχλέικα από τον Ατρόμητο (πρώην ομάδα Χρηστίδη).


5 Νίκη-καρμπόν (με ανατροπή και ίδιο σκορ) πέτυχε ο Αχαιός Σαραβαλίου επί του Φωστήρα με 2-1 και θύμισε το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με την Θύελλα Σκιαδά.


6 Η Ακράτα πέρασε αλώβητη από τα Ζαρουχλέικα για 2η φορά φέτος και με το ίδιο σκορ (2-0). Το Σάββατο ήταν ο Ατρόμητος και την 15η αγωνιστική την «πλήρωσε» η Αναγέννηση.


7 Ο Σάββας Ασλανίδης σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Αστραπή και παράλληλα πέτυχε το παρθενικό του τέρμα για φέτος.


8 Ο Μπαρδούσης του πρωτοπόρου Εθνικού Σαγείκων έχει πετύχει 4 γκολ σε 2 σερί παιχνίδια.


9 Ο Γιώργος Λάτσης αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Αχαιό και άφησε τον Φωστήρα με παίχτη λιγότερο για περίπου 73 λεπτά. Ο ταλαντούχος αμυντικός υπέπεσε στην 2η αποβολή του, αφού είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα και στο παιχνίδι με τον Δαβουρλή (15η).


10 Η Αναγέννηση Πατρών είχε να κάνει «2πλό» από την 10η αγωνιστική, όπου είχε επιβληθεί του Φωστήρα στην Οβρυά με 2-1.


11 Στο Ατρόμητος-Ακράτα σημειώθηκαν 4 δοκάρια. Οι γηπεδούχοι τα σημάδεψαν 3 φορές (Νικόλας, Τεμπονέρας, Γ.Αντωνόπουλος) και οι φιλοξενούμενοι 1 (Μεντής).


Συντάκτης: Γιάννης Γεωργακόπουλος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: