Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ''ΒΟΜΒΑ'' ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ ΣΤΟ ΒΟΥΠΡΑΣΙΟ


Αμπελόκηποι-Πολύτεκνος 2-1 (Φωτ. Επιμέλεια : Δ. Σαρρής)

''Βόμβα'' μεγατόνων έσκασε στο Βουπράσιο, όπου ο Πρωτέας υποχρέωσε σε ήττα την τοπική ομάδα η οποία πραγματοποίησε ηχηρές μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου
Στον α' όμιλο, η Δόξα Νιφορείκων συνέχισε με νίκη και αποσπάστηκε από τους διώκτες της.
Στον β' όμιλο, ισόπαλο έληξε το ντέρμπυ ανάμεσα στον Ρωμανό και τον Ατρόμητο, ενώ ο Παναχαικός του Μπάμπη Παπαγιάννη συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του αφού φιλοδώρησε και τον Πυρσό με 6 τέρματα
Τέλος στον γ' όμιλο, είχαμε την ήττα της πρωτοπόρου Θύελλας Αιγείρας από τον Αχαικό, με τον Απόλλων Συνοικισμού να την εκμεταλλέυεται και να περνάει στην κορυφή. Αναλυτικά είχαμε :

(α' όμιλος)
Νίκη Λουσικών-Δόξα Νιφορείκων 1-3
Λέων Αλισσού-Αστέρας Μιντιλογλίου 3-5
Ροίτικα-Δόξα Χαλανδρίτσας 1-0
Ακάδημος-Απόλλων Βίδοβας αναβλήθηκε
Βουπράσιο-Πρωτέας 0-2
Καμίνια-Άρλα 2-0
Μετόχι-Κρίνος 3-2

(β' όμιλος)
Άνω Καστρίτσι-ΑΟ Θέας 6-0
Δρέπανο-ΠΑΟΚ Πατρών 0-0
Ρωμανός-Ατρόμητος Ζαρ. 2-2
Πυρσός-Παναχαικός 1-6
Πήγασος-Αετός Ρίου 1-0
Ψηλαλώνια-Βούντενη 4-2
ΑΠΟ Αρόης-Παμπατραικός 3-3

(γ' όμιλος)
Αστέρας Τέμενης-Μελίσσια 0-0
Αχαικός-Θύελλα Αιγείρας 1-0
Απόλλων Συνοικισμού-Δίας 5-0
ΑΕΚ Πατρών-Φλόγα Ροδιάς 1-1
Αμπελόκηποι-Πολύτεκνος 2-1
Καλάβρυτα-ΑΕ Αιγίου 1-0
Κεραυνός Σελ.-Πατρέας 1-3

Ρεπορτάζ : Αμπελόκηποι-Πολύτεκνος 2-1 (Δ. Σαρρής)
Η έλευση του 2012 έφερε τύχη στους Αμπελόκηπους και ταυτόχρονα χαμόγελα στην ομάδα των Συχαινών, που κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς με τον Πολύτεκνο (2-1) με δύο γκολ στις καθυστερήσεις!
Στον αντίποδα, ο Πολύτεκνος έχασε ένα παιχνίδι που είχε σίγουρο στο … τσεπάκι, όμως πλήρωσε ακριβά τον άγραφο «νόμο» του ποδοσφαίρου.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κυριάρχησαν στο α’ μέρος, άνοιξαν το σκορ (0-1) μόλις στο 5΄ με κεφαλιά του Παναγόπουλου (μετά από σέντρα του Μπάδα), ενώ είχαν και οριζόντιο δοκάρι στο 9΄ σε απευθείας φάουλ του Μαράτου. Οι Αμπελόκηποι δεν απείλησαν ούτε μια φορά την εστία του Καστή και μάλλον ικανοποιημένοι θα πρέπει να ήταν με μόλις ένα γκολ παθητικό στο πρώτο 45λεπτο.
Στην επανάληψη, ο Πολύτεκνος έδωσε γήπεδο στους «πράσινους», που ήταν όμως φλύαροι και απείλησαν μόνο στο 74΄ με σουτ του Μιχελή, που εξουδετέρωσε ο Καστής με την βοήθεια του δοκαριού. Μάλιστα, η ομάδα του Χρήστου Πετρουλή έφθασε κοντά σε δεύτερο γκολ στο 82΄, όταν ο Κατσιαφλιάκας απέκρουσε δύσκολα το φάουλ του Κωνσταντόπουλου.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Πολύτεκνος θα ήταν αυτός που θα έμπαινε με το … δεξί στο νέο έτος, ήρθαν τα πάνω-κάτω με δημιουργό και των δύο τερμάτων τον Μπαλασκέρη. Στο 91΄ ο Χρ. Λαγκαδινός με κεφαλιά το 1-1 και στο 92΄ ο Μιχελής με τον ίδιο τρόπο το 2-1. Απίστευτο το φινάλε και όλοι θυμήθηκαν την ατάκα του Οσιμ ….  
Διαιτήτευσε ο Καργάκος (Γκαβός – Δ. Σωτηρόπουλος).
 

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Κατσιαφλιάκας, Μπάτραλης, Καββαδάς (61΄ Τσεκούρας), Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός, Τιμπιλής, Λάζος, Κουνάδης (75΄ Σέρρος), Μιχελής Μπαλασκέρης, Οικονόμου (46’ Αλ. Ζαφειρόπουλος).
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ: Καστής, Κοτσιρώνης, Μικελάτος, Φραμπίτσης, Λιούμης, Μαραβέλιας, Μπάδας, Μπαλατής (46΄ Κλίφας), Μπούσιας (78΄ Κωνσταντόπουλος), Μαράτος, Παναγόπουλος (89΄ Πετρουλής).


Ανεβάστε την ανάλυση σε Full HD 1080P για τέλεια εικόνα
ς
Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: