Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

Ευχαριστούμε το www.atromitospatron.com για την παραχώρηση της φωτογραφίας

Με απόλυτη επιτυχία έγινε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Ξενοδοχείο ''Αστήρ'', που για πρώτη φορά στην ιστορία ένωσε την ΕΠΣ Αχαίας, τους διαιτητές, τους προπονητές και τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές (ΣΕΠΑ).
Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος βράβευσε τον δικό μας Αποστόλη Ανδριακόπουλο για την προσφορά του στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, σε μια στιγμή που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στην μνήμη του.
Στην εκδήλωση που παρουσίασε ο Δημήτρης Σαρρής μαζί με την υπάλληλο της ΕΠΣ, Κατερίνα Σπηλιώτη, υπήρξε αρκετό φωτογραφικό υλικό που περνούσε από videowall και αρκετές παλιές φωτογραφίες των βραβευθέντων. Συνολικά στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι εξής :

- H ΕΠΟ για την πρόκριση της Εθνικής Ομάδας στα τελικά του EURO 2012

- H Γερόλυμου Αγγελική, παγκόσμια πρωταθλήτρια ΠΟΛΟ 2011 καθώς είναι η μοναδική αθλήτρια από την Πάτρα που ανέβηκε στο κορυφαίο βάθρο του κόσμου στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα - Shanghai 2011.

- O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο

- Οι ποδοσφαιριστές: Ανδριακόπουλος Απόστολος, Κατσαρός Χρήστος, Λελούδας Ασημάκης.

- Οι παράγοντες: Aγγελακόπουλος Γρηγόριος, Βακάλης Παύλος, Κριμπάς Γιάννης, Μαζαρακιώτης Ηλίας, Παλαιολογόπουλος Πέτρος, Σκανδάμης Μιχάλης, Τυροσβούτης Θεόδωρος.

- Οι Διαιτητές: Σικελιανός Βασίλειος, Φωτόπουλος Παναγιώτης, Χρυσοβέργης Παναγιώτης.

- Οι προπονητές: Λεγάτος Νίκος, Παναγιωτόπουλος Τάσος

- Ο δημοσιογράφος: Βώρρος Νικόλαος

- Ο Φίλαθλος : Γκολφινόπουλος Κων/νος

- Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαίας, Γιώργος Σταυρόπουλος

Στις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, η βράβευση του Γρηγόρη Αγγελακόπουλου, με όλους τους παρευρισκόμενους να είναι όρθιοι και να χειροκροτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: