Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΧΑΜΟΣ...ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ

Δόξα Χαλανδρίτσας-Απόλλων Βίδοβας 1-1 (Φωτογραφία : Ε. Νταφογιάννη)

Συνεχίστηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο το συναρπαστικότατο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας.
Στον α' όμιλο, τα Ροίτικα κέρδισαν με 3-2 το Βουπράσιο στην μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής με τους φιλοξενούμενους να μην εκμεταλλέυονται το 0-0 ανάμεσα στην Δόξα Νιφορείκων και τον Κρίνο. Καταιγιστικό το Μετόχι συνέτριψε με 7-2 εκτός έδρας τον Αστέρα Μιντιλογλίου, όπως και τα Καμίνια επί της Νίκης Λουσικών, πιάνοντας την κορυφή.
Στον β' όμιλο, το Άνω Καστρίτσι κέρδισε τον Ρωμανό με 2-1 και έβαλε φωτιά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όπου πραγματικά γίνεται χαμός. Την κορυφή μοιράζονται Πήγασος και Ατρόμητος Ζαρουχλείκων, με τον τελευταίο να μένει όρθιος στο Σούλι απέναντι στον φορμαρισμένο Παναχαικό.
Τελος στον γ' όμιλο, ο Απόλλων Συνοικισμού ''στραβοπάτησε'' στα Προσφυγικά απέναντι στην ΑΕΚ Πατρών και έδωσε την ευκαιρία στον Πατρέα να περάσει στην κορυφή μετά και την ευρεία του νίκη με 5-0 επί του Αστέρα Τέμενης.
Αναλυτικά είχαμε :

(α' όμιλος)
Ροίτικα-Βουπράσιο 3-2 
Δόξα Νιφορείκων-Κρίνος 0-0 
Αστέρας Μιντιλογλίου-Μετόχι 2-7 
Δόξα Χαλανδρίτσας, Απόλλων Βίδοβας 1-1 
Άρλα-Πρωτέας 3-1 
Καμίνια-Νίκη Λουσικών 7-0
Λέων Αλισσού-Ακάδημος  2-1 

(β' όμιλος)
Πυρσός-Δρέπανο 2-1 
Άνω Καστρίτσι-Ρωμανός 2-1 
ΠΑΟΚ-Βούντενη 1-1 
ΑΠΟ Αρόης-Πήγασος 0-0 
Παμπατραικός-Ψηλαλώνια 0-2 
ΑΟ Θέας-Αετός Ρίου 3-3
Παναχαικός-Ατρόμητος Ζαρ. 1-1

(γ' όμιλος) 
ΑΕΚ-Απόλλων Συνοικισμού 0-0 
Μελίσσια-Δίας 3-2
Φλόγα Ροδιάς-Πολύτεκνος 0-1 
ΑΕ Αιγίου-Θύελλα Αιγείρας  1-4 
Πατρέας-Αστέρας Τέμ. 5-0 
Κεραυνός Σελ.-Αχαικός  1-5 
Καλάβρυτα-Αμπελόκηποι 4-1



Καλάβρυτα-Αμπελόκηποι 4-1 (Φωτ. Επιμέλεια : Δ. Σαρρής)

Ρεπορτάζ : Καλάβρυτα-Αμπελόκηποι 4-1 (του Δ. Σαρρή)
Εντυπωσιακή νίκη 4-1 πέτυχαν τα Καλάβρυτα με αντίπαλο τους Αμπελόκηπους, που βρέθηκαν σε πολύ κακή ημέρα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα τραγικά αμυντικά λάθη της ομάδας των Συχαινών και πήραν δίκαια το «τρίποντο», ξεφεύγοντας έτσι από την επικίνδυνη ζώνη.
Το ματς έγινε με τσουχτερό κρύο με φόντο το πανέμορφο χιονισμένο τοπίο των Καλαβρύτων και με … ήρωες τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες.
Τα Καλάβρυτα άνοιξαν το σκορ (1-0) στο 17΄ με «λόμπα» του Αναγνωστόπουλου, μετά από ασίστ του Βασιλείου, ενώ οι ίδιοι παίκτες συνδυάστηκαν και στο δεύτερο γκολ στο 27΄, όταν ο Αναγνωστόπουλος σκόραρε και πάλι (2-0), εκμεταλλευόμενος την σύγχυση Φερτάκη – Κατσιαφλιάκα.
Ακολούθησε δοκάρι με τον Καραμούζη στο 36΄, ενώ το 3-0 σημείωσε ο Καλδίρης στο 51΄, μετά από κόρνερ του Παπαδόπουλου.
Στο 62΄ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-0 μετά από υπέροχο συνδυασμό Κακκαβά – Καραμούζη και σκόρερ τον τελευταίο με εκπληκτικό σουτ, ενώ το γκολ της τιμής για τους Αμπελόκηπους πέτυχε ο Καρέλας με κεφαλιά στο 65΄ (μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαφειρόπουλου), διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.      
Διαιτήτευσε ο Ζαρκάδας (Χαραλαμπόπουλος – Κούρτης). 
 
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Παπαδημητρόπουλος, Α. Ζησιμόπουλος, Παπαδόπουλος, Πριόνας, Τζόβολος, Καλδίρης, Καμπιόλι, Βασιλείου (80΄ Νταλιάνη), Αναγνωστόπουλος (63΄ Μπερτσούκλης), Καραμούζης, Γκόγκο (53΄ Κακκαβάς).
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Κατσιαφλιάκας, Βώρρος, Μπάτραλης, Καρέλας, Χρ. Λαγκαδινός, Κουνάδης, Λάζος (13΄ λ.τ. Φερτάκης, 62΄ Ζαφειρόπουλος), Οικονόμου (46΄ Καββαδάς), Σαρελλάς, Μιχελής, Παναγακόπουλος.


Το άρθρο είναι αποκλειστική προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: