Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Δ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ : ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΩ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ


Ο Άρης Πλέγας έχει το κεφάλι του ήσυχο, όταν τοποθετεί τον συγκεκριμένο παίκτη στο κέντρο της άμυνας του Απόλλωνα Εγλυκάδας και η εξαιρετική πορεία της ομάδας στην Α ΕΠΣΑ οφείλεται κατά μεγάλο βαθμό και σε αυτόν. Ο λόγος για τον νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Παπαστεργίου, που προήλθε με μορφή μεταγραφής από τον Πείρο Ισώματος και έχει «ριζώσει» στην βασική ομάδα του Απόλλωνα Εγλυκάδας, πραγματοποιώντας μεστές εμφανίσεις.
Ο 21χρονος σκληροτράχηλος σέντερ μπακ μίλησε αποκλειστικά στο «Τ» για την μεγάλη νίκη επί της Ακράτας (αγωνίστηκε για 90 λεπτά), σχολίασε την μέχρι τώρα διαδρομή του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα και γενικότερα ρωτήθηκε για ουκ ολίγα ενδιαφέροντα ζητήματα.

Δημήτρη κόντρα στην Ακράτα πετύχατε μεγάλη νίκη και συνεχίσατε τις εντυπωσιακές παρουσίες στην Α ΕΠΣΑ. Τι σημαίνει για εσάς αυτή η επιτυχία;
Δ.Π.
«Τέτοια ματς ξέχωρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον έχουν και την ιδιαιτερότητά τους, πόσο μάλλον όταν παίζεις με τον δεύτερο της βαθμολογίας. Μπήκαμε με πάθος και αποφασιστικότητα από την αρχή της αναμέτρησης, προκειμένου να διεκδικήσουμε την νίκη και εν τέλει τα καταφέραμε. Επίσης, η ήττα από το Πάτραι, κατά την γνώμη μου, ήταν άδικη και η Ακράτα ήταν ο ιδανικός αντίπαλος, για να αποδείξουμε τι αξίζουμε. Η νίκη αυτή δεν σημαίνει κάτι, παρά μόνο μας γεμίζει χαρά και μας δίνει κουράγιο ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Γενικότερα πως κρίνεις την μέχρι τώρα παρουσία του Απόλλωνα στην Α ΕΠΣΑ;
Δ.Π.:
«Η ομάδα πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και θα μπορούσαμε να είχαμε μαζέψει και άλλους βαθμούς, αν δεν μας γυρνούσε η τύχη την πλάτη και αν είχαμε καθαρό μυαλό σε ορισμένα παιχνίδια. Μην ξεχνάτε πως μας λογίζανε σαν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, καθότι προερχόμαστε από την Α1 ΕΠΣΑ.

Για αρκετά χρόνια οι τραυματισμοί σε ταλάνισαν, αλλά πλέον είσαι υγιής και έχεις επιστρέψει δριμύτερος στους αγωνιστικούς χώρους. Είσαι ικανοποιημένος από την προσφορά σου στον Απόλλωνα;
Δ.Π.:
«Πιστεύω πως έχω μία καλή παρουσία μέχρι ώρας, νιώθω καλά που επέστρεψα δυνατός και προσπαθώ να βελτιώνομαι διαρκώς και παιχνίδι με παιχνίδι. Ελπίζω να έχει την ίδια άποψη και ο προπονητής μου, αλλά και η διοίκηση που με επέλεξε, για να αγωνιστώ σε μία ομάδα του επιπέδου του Απόλλωνα. Θέλω να δικαιώσω όσους με πίστεψαν».

Συντάκτης: Γιάννης Γεωργακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: